2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bugun dr her istedugınde ver dedı, ben ıkı uc saat dolmasını beklıyordum,ee gaz olursa dedim, olsun dedi 😲 beslenme kalıcı gaz geçici dedi🤨
Şutu az olduğunu düşünen anneler zaten sürekli emzirmeli bebeğin elleri kolları çıplak olmalı anne vücuduna değmeli beyin bu şekilde süt üretimini artırır 3 4 saatte bir kere memeyi bebek çekiştirince süt salgılaması da azalır naçizane tavsiyem sık sık emzzirin

O zaman erken değil sanki çünkü sıkıntı kakasıda sırtından hep çıkmaya başlamıştı bu kilot bez oldugu için kafamda karıştı sende beline kadar çıkartıyo musun cnm göbeğide içerde kalıyor bunda bide sleepyde 5_10 numarda var onu denedin mi

Canim kulot bezler ayakta duran bebekler icin..belirli bi aydan sonra alt degistirirken yatmak istemiyolar. Sen de ayakta dururken degistiriyorsun. Ben ilk kizimda nerdeyse bezden kurtulacagim zaman kulot beze gectim

Kizlar bizde 2 ay kontrolüne gittik 56 cm 5300 Gr olmuş 2. Ay aşıları için calpol verdi aşıları yaptıran var mı ateş yaptı mi sizde

Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz 😇

Fisher price'in var bende. Hafif bir titreşimi var.
Elinle de sallayabiliyorsun..uzerinde de oyuncaklari var. Kemeri de var. Su anda bebegi koltuga birakabiliyoruz ama yakinda donmeye basladiklarinda ana kucagi cok ise yariyor.

Bir de oto koltugu var ama arabada güvenlik icin o. Bazilari onu eve getiriyor ama biz hastaneye giderken oto koltuguyla goturdugumuz icin pandemi varken eve sokmuyoruz onu.

Bebegi 6 küsür kilo olanlar nasıl beslıyodunuz ya, brnimki 4500

Benimki de 2 aylik, 4.3 kg 😂 yapi meselesi canim..boy yuzde 80 persentillerde, kilo yuzde 15 persentilde. O da cok garip mesela. Dusuk kiloda doğdu benim ama uzundu. Giysiler cuval gibi oluyor. Bol bol oluyor. Emziriyorum ama 3 saatten once asla meme almiyor 😅 zorla da veremem ya..ne yapalım. İlk kizim emmeye cok duskundu. Saat basi emerdi. 2.ayda 6 kiloydu. Bebege bagli oluyor bu tur seyler

sezeryanla dogum yapmış annelere bir sorum olacak :)

benimde yakında sezeryan dogumum olacak. bugün sezeryan öncesi gerekli olan kan testlerini yaptırdım.

en belirgin olan Trombosit . trombosit degerim 130larda çıktı. referans aralığı 150-439. bu değer neden düşüktür ? çokmu düşük, sezeryan için önemlimi ? hiç başına gelen veya bilgisi olan varmı ?

üre ve kreatinin degerlerim de düşük çıktı. bunu tecrübe eden varmı?

Canim kulot bezler ayakta duran bebekler icin..belirli bi aydan sonra alt degistirirken yatmak istemiyolar. Sen de ayakta dururken degistiriyorsun. Ben ilk kizimda nerdeyse bezden kurtulacagim zaman kulot beze gectim
Aynen canım eşim yanlış almış bende paketin dışını okumadan açmış bulundum tecrübe etmiş olduk yani

X