2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Sezeryan doğum yapan anneler cevap verirseniz sevinirim . 25 günlük bebeģim var . Sezeryan oldum ve ameliyat kesi yerim tombik tombik şişik duruyor . Hiç güzel değil inecekmi bu şişlik. Sizin indimi nasıl oldu . Kendimi rahatsız hissediyorum . Kesilerin bitiş yerleri ara sırada acıyor hafiften mesela öksürürken bile sizde böyle şeyler oldu mu ?

Deriyi inceltmek icin dr krem vermisti iz kalmasın diye. Bitiş yeri agrisi en son geciyor, yakında gecer buyuk ihtimal

Öyle mi yapmak lazım ki canım ,tektim ben

Bize ilk hastanede oldu morarmisti, hemsire oradaydı hemen müdahale etti, elinde yüzü aşağıya doğru tutarak sırtına vurdu, aglatin dedi boyle olunca. Bizim kızda reflu oldugu icin cok fazla cikariyor, cogu zaman nefesi kesiliyordu, yeni yeni düzelmeye basliyor ama hala düz yatiramiyoruz, altını değişirken bile reflu oluyor :/

Kalça USG çektiren varmı kızlar biz tam 50 gunluguz bugün cektirdirk sağ bacakta tıp 2 a var dedi 1 ay sonra kontrole çağırdı çift bez dedi bizim gibi olan var mı önceki çocuklarında gectimj acaba canım sıkıldı biraz ama buna da şükür kışın kistler geçene kadar ölüp ölüp dirilmisdik Allah başka dert vermesin 🙏😔

Gecmis olsun, eltimin kizinda vardi, cift bez ile geçti

merhaba arkadaşlar bebeğim geçen haftaya kadar meme +mama şeklinde ilerliyordu ama geöen hafta aniden biberondan tiksindi biberonu kesinlikle almıyor kaşıkla deniyorum onu da almıyor emzik zaten hiç almadı iki farklı emzik denememe rağmen sütüm fena değil ama biraz bşraz mama takviyesi yapıyordum şimdi hiç almıyor böyle başına gelen var mı tekrar nasıl alışır biberon ve mama tavsiyedi de istiyorum 👶

Alıştırma bardağı ile deneyebilirsin mamajoo marka. Mama icinde aptamil conformili öneririm, gaz sancısını bitirdi nerdeyse

Yalan yok ben tek göğüsle yuklenmistim
Bu arada kızlar
Sütüm az geliyor vs diyen varsa rezene de on numara ama ısırgan otu çayı resmen süt fiskirtiyor...
Anlatamam meme resmen çılgın bir fıskiye başlığı misali dokununca bile süt atıyor.
Aklınızda bulunsun
Koptum alemsin :)) dr mu onerdı canım farklı bi yan etkısı yok demi ,aktardanmı aldın ,

Evet Bi haftadır falan böyleyim ailemin yanındayım havalarda sıcak aslında pencerimi azcık açıyorum korkudan ama yine her sabah aynı bedenim daha sık mama vermeye başladım bebeğe mecbur doymuyor çünkü 😔

Bende neredeyse artık hic meme vermiyorum, cok azaldı, önceden pedleri islatirdi, simdi bi damla bile fazla cikmiyor

Ben hala temizlenemedim bide 46 ıncı gündür hala bazen leke bazen kan olarak geliyor hepinizin lohusalığı bitti mi acaba aynen canım bende rezene içiyorum su çay karpuz onları tüketmeye çalıyorum inşallah Bi an önce bu üzerimdeki yorgunluk bulantı kalkar ya vicdan azabı çekiyorm böyle olunca 🙁

Lohusaligin suresi en fazla 40 gündür, temizlenmek gerekir, 40 günden sonra gelen kan vs özür olarak nitelendirilir

X