2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benim bebeğim emiyor canım ama sütüm az doymuyor yetmiyor bende ara öğünlerde Bi kaç kez mama veriyorum ki biraz süt dolsun diye bu seferde gece meme reddi yaşıyoruz emmek istemiyor Ayy bilmiyorum çok zor keşke insan isterki sütü bebeğine yetsin de öyle uğraşmıyim mama meme

Benimde başta oyleydi giderek azalıyor, napalim kısmet

Aynen olmayınca olmuyor canım bence yorgunlukla alakası yok her doğuran kadın sürekli evinde uzanıp yatamıyor ki olsun o kadar emembilmiş yine bakalım bizimki nereye kadar dayanacak Bi gidişle giderse ikinci ay zor doldurur diye düşünüyorum
Günlük taze hoşaf için kayısı Üzüm elma kurusu yla yapıp. Bir de galactago Damla var. Muhakkak deneyin allahın izniyle çok farkediyor

Günlük taze hoşaf için kayısı Üzüm elma kurusu yla yapıp. Bir de galactago Damla var. Muhakkak deneyin allahın izniyle çok farkediyor
Allah razı olsun canım bestlak damla denedim pek etki etmedi bakalım Bi bunu da denerim hoşaf pek sevmem ama onu da yaparım inşallah 😊

Allah razı olsun canım bestlak damla denedim pek etki etmedi bakalım Bi bunu da denerim hoşaf pek sevmem ama onu da yaparım inşallah 😊
Galactago yu ben de kullanıyorumdr um onerdi dr umbir de lactamiliöneri. Benım de sutum cok azdı. Gakactago,lactamil,humantea,hoşaf,helvabol su. Bunlar farkettırıyor mutlaka dene.

Galactago yu ben de kullanıyorumdr um onerdi dr umbir de lactamiliöneri. Benım de sutum cok azdı. Gakactago,lactamil,humantea,hoşaf,helvabol su. Bunlar farkettırıyor mutlaka dene.
Rezene içiyorum şuan o bitsin öyle Humana alayım hepsi üst üste zararlı olur belki diğerlerini tüketiyorum galactagoyuda denerim teşekkür ederim canım ☺️

Selamlar grubunuza misafir geldim agustos annesiyim. Bebeklerin boyun altındaki koltuk altındaki pişik ve kızarıklık için nasıl önlem alabilirim. Bir de Anadolu yakası devlet hastanesi olarak yenidoğan sünneti yaptıran var mı. Yahut 300-500 gibi bir fiyata güzelce yapacak bir klinik hastane bilen var mı. Yardımcı olursanız sevinirim. Sağlıkla buyutelim inş👩‍👧

Merhaba güzel anneler nasıl gidiyor kaç gündür giremedim biz dün pikniğe gittik. Bebişim iyi durdu uyudu güzel geçti.Aramızda bir gün vardı 4 ağustos ta aşıya gittiğimizde boyu 60 cm di biz kısa mı kaldık yahu 🙄😌 kilosu da 6400 çıkmıştı. japon88 japon88

Merhaba güzel anneler nasıl gidiyor kaç gündür giremedim biz dün pikniğe gittik. Bebişim iyi durdu uyudu güzel geçti.Aramızda bir gün vardı 4 ağustos ta aşıya gittiğimizde boyu 60 cm di biz kısa mı kaldık yahu 🙄😌 kilosu da 6400 çıkmıştı. japon88 japon88
Benim gözümde seni arıyordu canım maşallah çok iyi almış kilosunu benim bebek biraz selvi boylu 29 günlükken 59 cm di 😄😄 0 3 aylık kıyafetlerin altları küçük geliyo

X