2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Evet Bi haftadır falan böyleyim ailemin yanındayım havalarda sıcak aslında pencerimi azcık açıyorum korkudan ama yine her sabah aynı bedenim daha sık mama vermeye başladım bebeğe mecbur doymuyor çünkü 😔
Doyacak arkadaşım bugün değilse yarın eğer bu hormonları salgılatan beyinse biliyorum kolay değil mamada öcü değil ama o memede o potansiyel var emretmeye çalış sürekli beynine üretim devam.. bende mama veriyorum ne yapalım.. psikolojin modun düştükçe bağışıklığında etkilenir muhtemelen öyle bişey geldi bana

Aynen benimde öyle gaz sıkıntısı getirdi zaten sadece anne sutu ile besledim ama ne bileyim her ağladığında meme verme diyorlar bebegimin.duyduğunu da anlamıyorum hiç doyup ağzını çekmiyor
Bnmkide öyle bırak rölantide memede takılıyor uyukluyor çekincede uyanış anlamıyorum yetmiyor ama ben üretimi etkilediğini düşünüyorum düzenimiz yokki öyle 15 dk bi meme sonra diğer meme uyuyuş gibi

Doyacak arkadaşım bugün değilse yarın eğer bu hormonları salgılatan beyinse biliyorum kolay değil mamada öcü değil ama o memede o potansiyel var emretmeye çalış sürekli beynine üretim devam.. bende mama veriyorum ne yapalım.. psikolojin modun düştükçe bağışıklığında etkilenir muhtemelen öyle bişey geldi bana
Ahh bişeyler yiyebilsem süt girerde işte mideme bişeyler olmuş resmen içeri bişey alma diyo sanki inşallah geçer bu bulantı da bende bişey yer içerim sütüm çoğalır yavrum dolar eşim kızıyor mama verme diyo ee aç ağlıyor ne yapayım bende diyorum senin elinde süt diyo iyide vicdan yaptırıyor bana

Ahh bişeyler yiyebilsem süt girerde işte mideme bişeyler olmuş resmen içeri bişey alma diyo sanki inşallah geçer bu bulantı da bende bişey yer içerim sütüm çoğalır yavrum dolar eşim kızıyor mama verme diyo ee aç ağlıyor ne yapayım bende diyorum senin elinde süt diyo iyide vicdan yaptırıyor bana
Siz zaten bunun vicdan muhasebesini içinizde yapıyorsunuzdur.. ama şöylede düşünün mamayla büyümek zorunda olanda bir sürü çocuk var bir gün bile anne sütü alamamış gayette sağlıklı.. bence sizin sütünüz dönecek eğer fiziksel bi problem yoksa bi eksiklik bi fazlalık değerlerde ondanda olabilir mesela demir ne durumda baktırdınız mı? Kansızlıkta yapabilir bulantı..

Sevgili haziran anneleri selamlar.Bebişlerinizi sağlıkla büyütün :KK200:
Vakit ayırıp cavap verirseniz çok sevinirim.
Slepy marka bez kullananlar memnunmusunuz .1 ve 2 numaralı bezden kaçlı paket almamı tavsiye edersiniz ilk ay için.
Şimdiden çok teşekkür ederim:KK200:

Slepy marka bez kullananlar memnunmusunuz .1 ve 2 numaralı bezden kaçlı paket almamı tavsiye edersiniz ilk ay için.
Selam hoşgeldin. Evet slepy güzel bi bez bize hiç sorun çıkarmadı. Ama göbek bağı oyuntusu hiç oyuntu gibi değil yani. Onu belirtmek isterim. O yüzden ben slepy ile başlamayı düşünüp bezimi ona göre almış olsamda molfixe geçiş yapmıştım. Göbek düştükten sonrada bi süre daha molfix göbek bağı oyuntulu kullandım. Doktorumuz ısrarla göbeğin kuru tutulması idrarının gelmemesini tembihlediği için. Sonra tekrar slepy Geçtik. Hala da onu kullanıyoruz. Ben memnun kaldım.

Selam hosgeldin bende sleepy kullananlardanim hiç farklı bı marka denemedim ve çok memnunuz 2 aylık olduk
Diğer bezlerde durum nasıl bilmiuorum ama 1 ve 2 numara arasında hiç fark yok nerdeyse belki bel genişliği çok az fark ediyordur biz elimizdeki 2 numaralar bitince 3 geceriz muhtemelen

Sırtına hafifçe vuruyorum . Normalde doğru tutuyorum aslında onun boğazında birikiyor sanırım . Süt boğazına tıkanırken küfür eder gibi bir ifadesi oluyor 😂 memeden çekiyor ağzını sonra ağlıyor hay ben senin sütüne der gibi 😋 sağlık ocağına ilk ay aşisı yapmaya gidince soracam o da düzgün tutmaktan bahsedebilir . Yada bizim bildiğimiz şekilde söyleye bilir ama farklı bir durum mu diye insan düşünüyor . Bebek düzgün içsin diye ben kambur duruyordum zamanla ameliyat yerim iyilesincede dik durmaya basladim ondan sonra olmaya basladi benim

Korse kullaniyor musun ? . Benim bu kesi yeri ćok mutsuz ediyor . Tüy dökücü krem kullanacam mesela canım acır diye ićimden gelmiyor . Yada eşim sarilıyor hemen aklim oraya gidiyor acıyor hafiften . Ee 40 gunun sonuda cinsellige sira gelecek . Vs . O yuzden sıkıldım şiş durup acımasından
Basta kullanmaya calistim dikislerim agriyinca biraktim. 2 gundur basladim ama yine dikislerim kasiniyor. Tuyler hamilelikte cok fazla cikti bende. Ozellikle gobegimde. Doktorum dokulur dedi ama 60. Gun olmasina ragmen dokulmedi. Ailemin yaninda oldugumdan bekliyorum ama evime donmeden dokulmezse bi kuafor sart😂Bir de sislikler canimi acitacak demissin ya zaten cinsellik olsa bile asla baski olmamali dikis bolgesine. Oyle okumustum cunku.

Siz zaten bunun vicdan muhasebesini içinizde yapıyorsunuzdur.. ama şöylede düşünün mamayla büyümek zorunda olanda bir sürü çocuk var bir gün bile anne sütü alamamış gayette sağlıklı.. bence sizin sütünüz dönecek eğer fiziksel bi problem yoksa bi eksiklik bi fazlalık değerlerde ondanda olabilir mesela demir ne durumda baktırdınız mı? Kansızlıkta yapabilir bulantı..
Benim en başından beridi zaten hep demir eksikliğim vardı hamilelikte düzelmişti ama yine düşmüş sanırım tüm vitamin değerlerim yoksa bu kadar halsiz olmamın başka sebebi yoktur her gün mü üşütür insan bilemedim ki

Hanımlar hangi marka mama iyi gaz yapmayan bizm bebek sarılıktan yatırlınca bebelac istemişlerdi Bi paket kalmış onu kullanıyorum az kalmış bitmesine ama oda gaz yapıyor sanırım gece hiç huzurlu değil

Benim en başından beridi zaten hep demir eksikliğim vardı hamilelikte düzelmişti ama yine düşmüş sanırım tüm vitamin değerlerim yoksa bu kadar halsiz olmamın başka sebebi yoktur her gün mü üşütür insan bilemedim ki
Sağlık ocağı bana doğumdan sonra da 3 ay demir ilacı kullanmamı tavsiye etti sende kansızlık varsa kullan bence yoksa kansızlık problemi süt yoluyla bebeğe de geçer dediler

Doktorum mekik cekmeyı 6 a onermedı, ama ben her gece bebegimin hık mık sesine, nefes alıomu kontrolune, memesı sık sık düşüp aglamasıyla memeyi tekrar vermek için milyomn kez kalkıyorım hızla, bugun dikişlerim baya sızladı, mekikten beterbu :))

Benım de biri büyük biri kücük, acaba birini fazlamı emzırıyorum,zira en son hangisinde kaldıgımı cogu zaman unutuyorum:)))
Yalan yok ben tek göğüsle yuklenmistim
Bu arada kızlar
Sütüm az geliyor vs diyen varsa rezene de on numara ama ısırgan otu çayı resmen süt fiskirtiyor...
Anlatamam meme resmen çılgın bir fıskiye başlığı misali dokununca bile süt atıyor.
Aklınızda bulunsun

Yalan yok ben tek göğüsle yuklenmistim
Bu arada kızlar
Sütüm az geliyor vs diyen varsa rezene de on numara ama ısırgan otu çayı resmen süt fiskirtiyor...
Anlatamam meme resmen çılgın bir fıskiye başlığı misali dokununca bile süt atıyor.
Aklınızda bulunsun
Isırgan otu çayını da mı aktarlardan alıyorsun canım öyle tohum şeklinde falan mıdır

Isırgan otu çayını da mı aktarlardan alıyorsun canım öyle tohum şeklinde falan mıdır
Tohumu Hakkında da bi kaç şey duydum, aktardan direk kendisini aldım.
Kurutulmuş böyle.
Bardağa atıyorum içine de sıcak su koyup üstünü çay tabağı ile kapatıp demlendiriyorum.
Sıcağı sevmedigim için ilidigi zaman içiyorum
Helva falan hepsi hikaye ısırgan ve rezene resmen süt coşturan gibi bisey
Bana da arkadaşım söylemişti umarım deneyenlere faydası olur

Tohumu Hakkında da bi kaç şey duydum, aktardan direk kendisini aldım.
Kurutulmuş böyle.
Bardağa atıyorum içine de sıcak su koyup üstünü çay tabağı ile kapatıp demlendiriyorum.
Sıcağı sevmedigim için ilidigi zaman içiyorum
Helva falan hepsi hikaye ısırgan ve rezene resmen süt coşturan gibi bisey
Bana da arkadaşım söylemişti umarım deneyenlere faydası olur
Benim kaynanam da kendi köyünden toplayıp gönderdi ama ben ailemin yanındayım eve gider gitmez yapıp içecem teşekkür ederim canım ☺️

X