2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Hava sıcak belki terliyip üstünde soğuyodur. Olsun mamayı ver mecbur kalınca bende veriyorum. Bazen az oluyo bazen çok. sen yinede memeden koparma az az da olsa emzir gelir o üzme kendini. 🌸
Önce memeyi veriyorum sonra da üstüne mama veriyorum öyle zararı var mı sence canım

Allahım sürekli midem bulanıyor aynı hamileliğimin ilk üç ayındayım gibi hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok ağzıma bi lokma koymak istemiyorum sütüm de benim yüzümden gittikçe azaldı neden böyle oluyorum ben ya 😭😭
Bişey yemesen de bol bol sıvı tüket canım, eğer hastalandiysan hem ona iyi gelir hem de sütünü artirir

Bişey yemesen de bol bol sıvı tüket canım, eğer hastalandiysan hem ona iyi gelir hem de sütünü artirir
Ben hala temizlenemedim bide 46 ıncı gündür hala bazen leke bazen kan olarak geliyor hepinizin lohusalığı bitti mi acaba aynen canım bende rezene içiyorum su çay karpuz onları tüketmeye çalıyorum inşallah Bi an önce bu üzerimdeki yorgunluk bulantı kalkar ya vicdan azabı çekiyorm böyle olunca 🙁

Ben hala temizlenemedim bide 46 ıncı gündür hala bazen leke bazen kan olarak geliyor hepinizin lohusalığı bitti mi acaba aynen canım bende rezene içiyorum su çay karpuz onları tüketmeye çalıyorum inşallah Bi an önce bu üzerimdeki yorgunluk bulantı kalkar ya vicdan azabı çekiyorm böyle olunca 🙁
Yok canım ara ara benim de oluyor lekelenme. Normal dedi Dr um

Seninle sanırım aynı günümüz bence birazda yapı meselesi doktor bir şey demedikçe sıkıntı bence. Oğlum 3000 gr doğdu 34 günlükken 4600 gr 57 cm olmuştu. Eşim çok uzun iri yapılı belli ki ona çekmiş. Kızım 2500 doğdu 4200 gr 55 cm olmuştu. Meme artı mama şeklinde besliyorum ikiside var. Doktor 1500 gr fazla almışlar gayet sağlıklılar ve bu aylar için bu iyi dedi. Yanında gaz sıkıntısı getirdi buna da katlanacaksınız artık dedi 😂
Aynen benimde öyle gaz sıkıntısı getirdi zaten sadece anne sutu ile besledim ama ne bileyim her ağladığında meme verme diyorlar bebegimin.duyduğunu da anlamıyorum hiç doyup ağzını çekmiyor

Önce memeyi veriyorum sonra da üstüne mama veriyorum öyle zararı var mı sence canım
Bende öyle yapıyordum. Artık sadece süt yeterli geliyor. Bazen gece uykusundan önce mama veriyorum. Doyunca bırakıyo zaten ne zararı olucak ki. Gazını çıkartmak mühim tabii.

Bende öyle yapıyordum. Artık sadece süt yeterli geliyor. Bazen gece uykusundan önce mama veriyorum. Doyunca bırakıyo zaten ne zararı olucak ki. Gazını çıkartmak mühim tabii.
Yaa eşime biri demiş ikisini birlikte vermişler Bi bebeğe bebeği kaybetmişler falan korkuyorum Allah korusun yani

Aynen benimde öyle gaz sıkıntısı getirdi zaten sadece anne sutu ile besledim ama ne bileyim her ağladığında meme verme diyorlar bebegimin.duyduğunu da anlamıyorum hiç doyup ağzını çekmiyor
Emme refleksi yaptırıyor aslında bunu ama benimkiler doyarsa ölse almazlar birazda beni bu rahatlatıyor acaba çok mu veriyorum korkum bunun için azaldı.

Emzirme 45 derecelık acıyla yapmalıyız sanırım ,yani kafası bıraz yukarda olcak sekılde,bi de süt cok birikince de tazyıklı gelıyor olabılır. Makas hateketiyle kescez sanırım , siz kendinizmi hallettınız nasıl düzelıyor nefesi

Sırtına hafifçe vuruyorum . Normalde doğru tutuyorum aslında onun boğazında birikiyor sanırım . Süt boğazına tıkanırken küfür eder gibi bir ifadesi oluyor 😂 memeden çekiyor ağzını sonra ağlıyor hay ben senin sütüne der gibi 😋 sağlık ocağına ilk ay aşisı yapmaya gidince soracam o da düzgün tutmaktan bahsedebilir . Yada bizim bildiğimiz şekilde söyleye bilir ama farklı bir durum mu diye insan düşünüyor . Bebek düzgün içsin diye ben kambur duruyordum zamanla ameliyat yerim iyilesincede dik durmaya basladim ondan sonra olmaya basladi benim

Gozle gorulmuyor benim sislikler ama dokununca ic kisimda aralikli sislikler vardi. Doktor normal dedi 6 aya anca toparlanir rahim dedi. Ben bu hafta adet oldum baya yogun sekilde. Sislikler de kendiliginden inmis cok az kalmis.Agri sizi da bence normal 59 gunlugum ama hala agri olabiliyir
Korse kullaniyor musun ? . Benim bu kesi yeri ćok mutsuz ediyor . Tüy dökücü krem kullanacam mesela canım acır diye ićimden gelmiyor . Yada eşim sarilıyor hemen aklim oraya gidiyor acıyor hafiften . Ee 40 gunun sonuda cinsellige sira gelecek . Vs . O yuzden sıkıldım şiş durup acımasından

X