2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bebiş ağladımı peki sonradan ? Yani o anda uyuşturup mu yapılıyor ? Ben doktora sordum 5. Ayda yaptır demişti ne alakaysa .. 6. Aydan önce olsun demişti

Birde yatak şeklinde ya onlar bebek büyüdükçe ayak sığıyor mu hiç araştırmadım nasıl oluyor
Canım travelde bebek bir yaşına gelse kullanamazsın , arkadaşım aldı 10 aylık bebeğinde traveli kullandı şimdi otırma kısmı rahat olmuyo diye onu sattı ve baston aldı .. bende ona dayanarak normak bebek arabası aldım üzerine puset oturtulanlardan aldımki büyüyüncede kullanırım .. senin yolladğın resim varya ona benziyor benimki puseti üzerine koyuyoruz her akşam yürüyüş yapıyoruz

Amin canım rabbim gücünü veriyor ya eşimde sağolsun çok yardımcı bahçeyi falan komple ona devrettim çünkü evi bitiremiyorum bile . Yemek yaparken bulaşık yıkarken ya da duş alırken falan hep bakıyor sağolsun .

Gece hiç ışık yakma canım yani Los isikda yap emzirmeni alt degistirmeni o zman uykusu açılıyor . Bende saatle emzirmiyorm ne zaman isterse veriyorum tokken ağlasa da almıyor zaten .günde iki kez 30 cc rezene veriyorum doğadan marka içinde anason karışımı da var çok işe yaradı en azından uyanıkken huzurlu içeriği %97 rezene%3 anason

3 gecedir sabahlara kadar arabayla sokak sokak geziyoruz uyusun diye ama gegirme geçmiyor dün Dr götürdük bakmadı bile gaz şurubu verdi postalandı bizi bugün de aşısı var bu gecede kesin zor gececek

Canim gazdan uyaniyor yoksa uyur aslinda. Yavas yavas duzelecek insaAllah oyle telkin ediyorum kendimi

3 gecedir sabahlara kadar arabayla sokak sokak geziyoruz uyusun diye ama gegirme geçmiyor dün Dr götürdük bakmadı bile gaz şurubu verdi postalandı bizi bugün de aşısı var bu gecede kesin zor gececek
Duzelmedi mi canim ya aslinda benim de son 1 haftadir sutu agzina almaya basliyor ya her yudumu gazla iniyor. Surekli gaz doluyor ve ara ara gazini cikartip emziiriyorum agliyor bu defa. Gegirirken bazen cani yaniyor ama niye boyle gazli yutuyor sutu bilmiyorum. Bebegin de gegirmekten korktugu icin mi boyle yapiyor acaba. Biberonla verince de gegiriyor mu canim onu denesen

MErhaba kızlar umarım hepinizin günü güzel geçiyordur:) yarın kızımla 10 saate yakın bir uçuş gerçekleştireceğiz. Özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum; küçük bebeğiyle uçuş yapan oldu mu? Olabildiğince hazırlıklı gitmek istiyorum uçağa.

En azından bakabiliyor benim eşim hiç beceremez

Emerken agzı memeyı tam kavramıyorsa boşluk kalıyorsa bol hava yutar

Yamuna zor ama cok etkılı.bir haftadır boşlamıstım srn deyınce basladım şimdi taktım hatta:))
süpersin canım tam gaz devam
Bende 1 mil yaptim hafif dikişler acıdı, kendimi zorlamadan devam edicem ama cok iyi geldi çünkü :)
banada süper geldi ya bende yapcam artık en azından kendime bakmış olurum çok paspallaştım
Doktor altını çizdikleri hakkında ne dedi
altını çizdikleri yapılacak olanlar.3 aşı var rotavirüs zaten belli diğerleri de başlangıç ne zamansa ona göre işaretli yani nimenrixi 12.ayda başlrsan tek doz ama 6. Aydan önce başlarsan 3 doz. Bana araştır gel karar ver dedi. Aşı karşıtı değilim ama kafam da karışık. Bu aşılar çok ciddi ateş yapıyormuş. Belki 12 den sonra yaptırırm.
ironman_2020 ben korsemi taktım hrdef :3 saat , sen ne durumdasın :)) gaz 1
kızzzz sana helal olsun. Ben hiç takamadım bugün.hastaneye gittik.dün doktor kalbinde üfürme var gibi demişti. Çok normal olduğunu düşünüyorum ama yinede baktırın kardiyolojiye dedi. Gittik çok şükür bir şey yokmuş. Bunu da böyle atlattııık.yarından itibaren takmaya devam

20 günlükken yapmıştık süt sağıp iniş ve kalkışta vermiştim kulakları için

Biberon kaşık hepsini denedim hepsinde oldu bilmiyorum ya Dr götürdüm bakmadı bile çocuğa gazını çıkar dedi bişey demedi gegirme bitse de kurtulsa yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…