- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende böyleyim bilen aydınlatsınKızlar benim bir göğsümde süt azaldı diğeri hep dolu ne yapsam bilemiyorum böyle bişey yaşayan var mı
Suda kaynatıyorum. Yıkarkende arıtma suyuyla yıkıyorum. Sadece su ile. Her akşam kaynatıyorum emzik biberon mama doldurduğum kaşığıda.Emziklerınızı sudamı kaynatıyosunuz temızlık malzemesıyle de temıxlıyormusunuz
İyi olduğunuza çok sevindim 3 çocukla harika bir düzen oturtmuşsun. Daim olsunKızlar herkese günaydın . Bebekden fırsat bulup giremeiyorum ne zamandır herkes iyidir umarım . Üç çocuklu hayat baya zor geçiyor . Çok yoruluyorum ama çok şükür bugunumede . Bizde şimdilik herşey yolunda yarın kalça ultrasonu için randevu aldık bakalım herşey yolundadır umarım. Bebisim tombiklesiyor gidisi falan çıkıyor mamayı birakdik sütüm yetiyor şükür . Gazimiz da baya hafifledi ama devamlı ilgi istiyor . Konuşunca gülüyor cevap vermeye çalışıyor bacaksız .deli gibi temizlik yapmak istiyorum camlar bana bakıyor ben camlara ama anca yemek yapip bulaşık yikiyorum iki güne bı de süpürüp siliyorum dip bucak temizlik yapmayı özledim cokcabuk geçiyor günler bize sizlerde nasıl bilmiyorum ilk cocukda hiç günler geçmezdi şimdi hızına yetişemiyorum hayatın . Bebeklerin her anının tadını çıkarmaya bakın çok çabuk ozleniyor bebeklik dönemi geceleri 9 gibi uyuyoruz sabah 7 ye kadar 3 veya 4 kez uyanıyor emip geri uyuyor ama ben yatarak emziriyorum büyük kolaylık yoksa gündüz ayakda duramazdim. Gün içinde de iyaniklik saatleri artıyor 7 den 9 a kadar uyanık 9 11 arası uyku böyle böyle iki saat uyku iki saat uyanık gündüzleri akşam 8 de banyo 9 da uyku düzene oturttuk inşallah bozulmaz
3 saatte 1 bizede uymuyor ya. Benim bebiş uyumuyorsa en fazla 1 buçuk saat duruyo emmedenMerhaba kizlar. MasaAllah herkesin bi duzeni olusmus galiba bi bizim duzenimiz yok. Hatta bizim duzenimiz duzensizlikbu düstur uzere yol aliyoruzmesela tam duzenimiz bu galiba diyorum o gun gazlaniyor ve 2 gun uyumuyor. Sonra uykusuzluktan digr gun tum gun ve gece uyuyor. Uyandirayim desen de uyanmiyor geceleri hala sık uyaniyor 2 uyanmada geri uyuyorsa diger 1 uyanmada mutlaka 1 saate yakin uyanik kaliyor ve bu genelde gazdan oluyor. Kendi evimde olsam mumkun degil ayakta kalamazdim bu uykusuzlukla. Huzursuz oldugu gunler haric gunduzleri daha cok uyuyor. Sut emmeye gelirsek baslarda su 3 saatte 1 olayini yapmaya calistim ve baktim benim bebegime uymuyor. Sirf kendi kuralima uydurmak icin oglumun kendi kuralini cigniyordum ve ona haksizlik olduguna karar verdim. 1 bucuk saatte veya 2 saatte veriyorum sutunu. Cok daha huzurlu ve mutlu oluyir. Her egitim her cocuga uygulanmiyor. Simdi yapmaya calissam da sonra yine kendi duzenini oturtacak bunu biliyorum. Sadece sagligi icin her agladiginda sutunu vermiyorum araya 1 30 dakika birakiyorum. Onun disinda duzenimiz gun asiri banyo yaptiriyorum bizden bu kadar
Tabiki hayır canım rabbim isteyenlere versin inşallahHay masallah dördüncüyü düşünuyormusun :)))
Teşekkür ederim canım darısı herkese olsunİyi olduğunuza çok sevindim ❤ 3 çocukla harika bir düzen oturtmuşsun. Daim olsun
Bazen benden bile iyi bakar geçen kuaföre gittim 1 buçuk saat dışarda baktı ama son vakit devamlı aradı hadi hadi diyeEn azından bakabiliyor benim eşim hiç beceremez
Yaa ne diyosun çok iyi. Ebebeğe girdim 10 dk ağlamış avutamamış nasıl sinirlendiBazen benden bile iyi bakar geçen kuaföre gittim 1 buçuk saat dışarda baktı ama son vakit devamlı aradı hadi hadi diye
Nasıl anladılar alerjiyi canım bizde de var mukuslu kaka hep devamlı ama şükür hiç kan görmedim kakada süt alerjisi olanlar sütlü şeylerin hiçbirini tuketmiyor diye biliyorum sütlü çikolata kek poğaça hiç biriniHanımlar durumlar nasıl ayın 10unda 2. Aylık asimiza gideceğiz..
Ay daha dün midemiz ekşiyordu şimdi kucaklarimizdalar :)))
Süt alerjisi var bizde ona uygun bi diyet listesi verdiler onu uyguluyorum
Yoğurttan ayrandan uzak durmak o kadar zor kiiiii
Oğlumda ki kakada mukus durumu gitmedi ama çok şükür kan kayboldu
Siz neler yaptınız nasıl gidiyor annelik
Öyle zamanlarda ya süt ya mama hazırlıyorum onu veriyor rezene çayı bırakırım onları içirir ağlarsa gezdirir kucağında ona özel şarkılar falan uydurur söyler baba kız sevgisi bı başka zorunluydu kardeşim nişanlandı türban makyaj falan o kadar sürdü valla virüs çıktığından beri ilk kez gittim kas bıyık kendine geldiYaa ne diyosun çok iyi. Ebebeğe girdim 10 dk ağlamış avutamamış nasıl sinirlendi
Aynen katı bi diyetim var onu uyguluyorum dr verdiNasıl anladılar alerjiyi canım bizde de var mukuslu kaka hep devamlı ama şükür hiç kan görmedim kakada süt alerjisi olanlar sütlü şeylerin hiçbirini tuketmiyor diye biliyorum sütlü çikolata kek poğaça hiç birini
Bence sismeyen memeyi daha sık emzirin anca öyle toplar yoksa tek meme emzirmek zorunda kalabilirsiniz benim görümcem tek göğsünü verdi hep oburunde süt olmadı sonra tek göğüs iki sene zorlandiBende böyleyim bilen aydınlatsın
Isırgan otu,rezene,anason çayından içim şişti,Ama sol memem şişmiyor
Makina ile sağarak desteklesem mi ? Daha çok ise yarar mı acabaBence sismeyen memeyi daha sık emzirin anca öyle toplar yoksa tek meme emzirmek zorunda kalabilirsiniz benim görümcem tek göğsünü verdi hep oburunde süt olmadı sonra tek göğüs iki sene zorlandi
Valla Allah yardımcın olsun ben gebelik şekerinden 1 ay yemedim hiç tatlı vs ekmek meyve başkalarının yediklerine bakıyordum o ekmek ne büyük nimetmis o zaman anladım çok zor diyet yapmak . Canin çok çeker eminim 6 aylık olunca biraz rahatlarsın inşallahAynen katı bi diyetim var onu uyguluyorum dr verdi
Yoğurt görünce aglayasim geliyor :))
Kan vardı kakada büyük oğlum da öyleydi.
Dr a götürdük hocam bizim ki süt alerjisi dedim
Nerden biliyorsun dedi :))
Mukuslu kaka dedim güldü normal dedi ama kan da var dedim aaaa dedi hemen yolladı tahlile
Öyle anladık
1 hafta oldu süt ürünü yok
Denemeye değer benceMakina ile sağarak desteklesem mi ? Daha çok ise yarar mı acaba
Benim sağ hep yumuşak sıkınca süt var ama anlayamıyorumBende böyleyim bilen aydınlatsın
Isırgan otu,rezene,anason çayından içim şişti,Ama sol memem şişmiyor
Arkadaş cevap vermiş okudun mu? o göğüsü verelim bari o degil tisort giyince biri sis biri inik pek komik duruyorlar o yüzden emzirme sütyeni falan da giyemiyorumBenim sağ hep yumuşak sıkınca süt var ama anlayamıyorum
Büyük çocuk 10 aylık falandı öyle geçti alerjisiValla Allah yardımcın olsun ben gebelik şekerinden 1 ay yemedim hiç tatlı vs ekmek meyve başkalarının yediklerine bakıyordum o ekmek ne büyük nimetmis o zaman anladım çok zor diyet yapmak . Canin çok çeker eminim 6 aylık olunca biraz rahatlarsın inşallah