2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
anladim canim sanırım mama alicam emzirdikten sonra mama vericem öyle doyar çünkü az geliyo sütum bırakmak istemiyo memeyi saatlerce bekliyorum evde birsuru isim duruyo bi göğsümu sağayım sonra 60 ml mama vereyim yeter sanirim demi
Conformil 1 i tavsiye ederim mamada. Gaz sıkıntısı olmaması için. Emdikten sonra ver tabii 60 dene önce. Göğsünü sağıp biberonla mı veriyorsun?

ya sen ne naif biriisn 🙈 her yazdığın ne kadar olumlu ne kadar iç açıcı 🥰Gerçekten keyif alıyorum fikir alışverişi yaptıkça.haklısın aslında surda altüstü sürekli beraber olacağımız en fazla 4 ay. Keyfini çıkarıp onunla maksimum zaman geçirmek en iyisi.bugün doktora gittik kontroller için.herşeyi iyiymiş bunu da sordum. Demekki o kadar emebiliyor dedi.1.5 saatte bir olması doyamadığı anlamına gelmiyor dedi.her bebek farklı. Gece yorucu oluyor ama bi kere 3 ya da 4 saat uyuyor, o ara dinleniyorum işte.
Canım çok teşekkür ederim gerçekten sen de öylesin 😍 beni doyması, doymaması, anne sütü alması, mama alması vs çok germiyor ama o anne bebek arasında emzirme sırasında oluşan duygusal temasın, bağın eşi benzeri yok gerçekten. Ben de emzirirken ellerini okşuyorum, yanağını okşuyorum tadını çıkarmak istiyorum bol bol. Sırf bu bağ için gönül isterdi benimki de daha çok emsin ama inşallah ikinciye artık :))) tabi senin için ne kadar yorucu olduğunu tahmin edebiliyorum. doktorun da herşey yolunda demesine çok sevindim maşallah minik kuzuya :)

Canım çok teşekkür ederim gerçekten sen de öylesin 😍 beni doyması, doymaması, anne sütü alması, mama alması vs çok germiyor ama o anne bebek arasında emzirme sırasında oluşan duygusal temasın, bağın eşi benzeri yok gerçekten. Ben de emzirirken ellerini okşuyorum, yanağını okşuyorum tadını çıkarmak istiyorum bol bol. Sırf bu bağ için gönül isterdi benimki de daha çok emsin ama inşallah ikinciye artık :))) tabi senin için ne kadar yorucu olduğunu tahmin edebiliyorum. doktorun da herşey yolunda demesine çok sevindim maşallah minik kuzuya :)
sen sevgini her türlü gösteriyorsundur zaten bence 🥰 yetiyordur o minnağa ❤️ Evet çok şükür annelik gerçekten harika bir duygu bunu yaşamış olmak bile büyük bir şans 🍀

Hastanenin verdiği ekstra aşı takvimi. Merak edenler için ekleyeyim dedim.doktor hepsini yaptırmam önerdi. Sizler yinede doktorunuza danışın bir yanlışlık olmasın bu benim doktorumun verdiği.

Eklentiler

• 9AABF468-937B-414C-8B22-FC93748762EC.jpeg
    9AABF468-937B-414C-8B22-FC93748762EC.jpeg
    102,1 KB · Görüntüleme: 68
Bir kadın leslie. Youtubeda videoları var genelde yürüyüş üzerine. Evde 1 mil 2 mil vs diye sanki yürümüşsün gibi spor yaptırıyor çok yormadan ama etkili. Ben 1 mil yaptım iyiydi ama sonra bebeği gezdiriken biraz daha yapayım dedim yoruldum dikişlerim acıdı. Bir kaç video yap alıştıkça arttırırsın

Bende 1 mil yaptim hafif dikişler acıdı, kendimi zorlamadan devam edicem ama cok iyi geldi çünkü :)

zatn azdı sütüm kaç gündür itekliyor beni emmek istemiyor iyice sütüm çekilecek neden böyle yapıyor anlamadım arada mama veriyorum biberona alıştı ondan mı acaba

Canim biberonla degil de kasikla ya da baska biseyle versen..ben ilk haftalarda sarilik var diye emzirmeden sonra sagip biberonla verdim. 3 . gunde memeyi istememeye basladi. Doktor kizdi zaten..asla biberon verme siringayla ver dedi
.siringaryla da tikanacak gibi oldu bebek..eds borusuyla verdim sonra. Simdi sadece emziriyorum ama. Zaten emmeye hevesli bir bebek degil benimki. Bazilari hem biberon hem meme veriyor. Ama emmeyi birakan da çok

Bugün hepatit aşısı oldu bebegin ve hala uyumadi kocamın kucağında eee diyerek uyutmaya çalışması 😁hiç gulecegim yoktu çabasına hayran kaldım ama bebekler eee ile uyumuyor öyle çabucak derken benim bebis gözünü kapadı ama muhtemelen uyanacak kucaktan inince

Canim biberonla degil de kasikla ya da baska biseyle versen..ben ilk haftalarda sarilik var diye emzirmeden sonra sagip biberonla verdim. 3 . gunde memeyi istememeye basladi. Doktor kizdi zaten..asla biberon verme siringayla ver dedi
.siringaryla da tikanacak gibi oldu bebek..eds borusuyla verdim sonra. Simdi sadece emziriyorum ama. Zaten emmeye hevesli bir bebek degil benimki. Bazilari hem biberon hem meme veriyor. Ama emmeyi birakan da çok
Geceleri Bi kere veriyorum gündüz Bi kere veriyordm ama oda meme reddine sebep oldu kaşıkla da içmiyor memeyle de doymuyor ne yapcam bilmiyom hiç 😒

Bugün hepatit aşısı oldu bebegin ve hala uyumadi kocamın kucağında eee diyerek uyutmaya çalışması 😁hiç gulecegim yoktu çabasına hayran kaldım ama bebekler eee ile uyumuyor öyle çabucak derken benim bebis gözünü kapadı ama muhtemelen uyanacak kucaktan inince
Kucağından indirmesin uzun süre uykuya dalana kadar ☺️

Bu saatte bebeğini ayağında sallayan var mı acaba bizimkinin 40 ı çıktı huy değiştirdi iyice huysuz bişey oldu oysaki bu saatlerde emer uyurdu 🤪🤪

Kızlar herkese günaydın . Bebekden fırsat bulup giremeiyorum ne zamandır herkes iyidir umarım . Üç çocuklu hayat baya zor geçiyor . Çok yoruluyorum ama çok şükür bugunumede . Bizde şimdilik herşey yolunda yarın kalça ultrasonu için randevu aldık bakalım herşey yolundadır umarım. Bebisim tombiklesiyor gidisi falan çıkıyor 😍 mamayı birakdik sütüm yetiyor şükür . Gazimiz da baya hafifledi ama devamlı ilgi istiyor . Konuşunca gülüyor cevap vermeye çalışıyor bacaksız 🙏🧿😁.deli gibi temizlik yapmak istiyorum camlar bana bakıyor ben camlara ama anca yemek yapip bulaşık yikiyorum iki güne bı de süpürüp siliyorum dip bucak temizlik yapmayı özledim😔 cokcabuk geçiyor günler bize sizlerde nasıl bilmiyorum ilk cocukda hiç günler geçmezdi şimdi hızına yetişemiyorum hayatın . Bebeklerin her anının tadını çıkarmaya bakın çok çabuk ozleniyor bebeklik dönemi 🙏geceleri 9 gibi uyuyoruz sabah 7 ye kadar 3 veya 4 kez uyanıyor emip geri uyuyor ama ben yatarak emziriyorum büyük kolaylık yoksa gündüz ayakda duramazdim. Gün içinde de iyaniklik saatleri artıyor 7 den 9 a kadar uyanık 9 11 arası uyku böyle böyle iki saat uyku iki saat uyanık gündüzleri akşam 8 de banyo 9 da uyku düzene oturttuk inşallah bozulmaz 🧿🤗🤗

Kızlar herkese günaydın . Bebekden fırsat bulup giremeiyorum ne zamandır herkes iyidir umarım . Üç çocuklu hayat baya zor geçiyor . Çok yoruluyorum ama çok şükür bugunumede . Bizde şimdilik herşey yolunda yarın kalça ultrasonu için randevu aldık bakalım herşey yolundadır umarım. Bebisim tombiklesiyor gidisi falan çıkıyor 😍 mamayı birakdik sütüm yetiyor şükür . Gazimiz da baya hafifledi ama devamlı ilgi istiyor . Konuşunca gülüyor cevap vermeye çalışıyor bacaksız 🙏🧿😁.deli gibi temizlik yapmak istiyorum camlar bana bakıyor ben camlara ama anca yemek yapip bulaşık yikiyorum iki güne bı de süpürüp siliyorum dip bucak temizlik yapmayı özledim😔 cokcabuk geçiyor günler bize sizlerde nasıl bilmiyorum ilk cocukda hiç günler geçmezdi şimdi hızına yetişemiyorum hayatın . Bebeklerin her anının tadını çıkarmaya bakın çok çabuk ozleniyor bebeklik dönemi 🙏geceleri 9 gibi uyuyoruz sabah 7 ye kadar 3 veya 4 kez uyanıyor emip geri uyuyor ama ben yatarak emziriyorum büyük kolaylık yoksa gündüz ayakda duramazdim. Gün içinde de iyaniklik saatleri artıyor 7 den 9 a kadar uyanık 9 11 arası uyku böyle böyle iki saat uyku iki saat uyanık gündüzleri akşam 8 de banyo 9 da uyku düzene oturttuk inşallah bozulmaz 🧿🤗🤗
Maşallah canım seni ayakta alkışlıyorum 3 çocukla bu kadar enerjili olmana ev temizliği bile yapabilmene ben bebek yattıkça sadece yatmak istiyorum 😄😄 tek çocukla bile pert olmuşum kendimden geçmişim 3 çocuk olsa kendimi düşünemiyorm evi şey götürürdü yani 😄😄 Rabbim bozmasın inşallah sizinkinizi de

Merhaba kizlar. MasaAllah herkesin bi duzeni olusmus galiba bi bizim duzenimiz yok. Hatta bizim duzenimiz duzensizlik😂bu düstur uzere yol aliyoruz😂😂mesela tam duzenimiz bu galiba diyorum o gun gazlaniyor ve 2 gun uyumuyor. Sonra uykusuzluktan digr gun tum gun ve gece uyuyor. Uyandirayim desen de uyanmiyor🤷‍♀️ geceleri hala sık uyaniyor 2 uyanmada geri uyuyorsa diger 1 uyanmada mutlaka 1 saate yakin uyanik kaliyor ve bu genelde gazdan oluyor. Kendi evimde olsam mumkun degil ayakta kalamazdim bu uykusuzlukla. Huzursuz oldugu gunler haric gunduzleri daha cok uyuyor. Sut emmeye gelirsek baslarda su 3 saatte 1 olayini yapmaya calistim ve baktim benim bebegime uymuyor. Sirf kendi kuralima uydurmak icin oglumun kendi kuralini cigniyordum ve ona haksizlik olduguna karar verdim. 1 bucuk saatte veya 2 saatte veriyorum sutunu. Cok daha huzurlu ve mutlu oluyir. Her egitim her cocuga uygulanmiyor. Simdi yapmaya calissam da sonra yine kendi duzenini oturtacak bunu biliyorum. Sadece sagligi icin her agladiginda sutunu vermiyorum araya 1 30 dakika birakiyorum. Onun disinda duzenimiz gun asiri banyo yaptiriyorum bizden bu kadar😍

X