- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Maşallah baya iyi almışKızlar 1 aylik aşıyı olduk bebegin 43 gunluk 3590 doğdu 5400 gram olmus her agladikca emzirdim 49 cm boy 56 cm olmus
Bende de var ama hiç etki etmiyor poşet çay şeklinde benim ama buda öyleEki Görüntüle 2671411 Eki Görüntüle 2671411 Eki Görüntüle 2671411
Kızlar benim sütüm inanilmaz derecede azalmıştı aktarci bunu verdi hem de bebegin gazina iyi geliyormuş 1 hafta boyunca göğüslerim bomboş gezdim dun akşam yatarken içtim gece kalktıgımda inanilmaz derecede dolmuştu göğüslerim kullanmak isterseniz sizde bir deneyin isterseniz
Bu farklıymış benimki Milk Man yazıyorEki Görüntüle 2671411 Eki Görüntüle 2671411 Eki Görüntüle 2671411
Kızlar benim sütüm inanilmaz derecede azalmıştı aktarci bunu verdi hem de bebegin gazina iyi geliyormuş 1 hafta boyunca göğüslerim bomboş gezdim dun akşam yatarken içtim gece kalktıgımda inanilmaz derecede dolmuştu göğüslerim kullanmak isterseniz sizde bir deneyin isterseniz
Valla benim kız maşallah memeye düşkün bende tombulum anasına cekmisMaşallah baya iyi almış
Lop lop et olsun o zaman bebişeValla benim kız maşallah memeye düşkün bende tombulum anasına cekmis
Benim ki küp şeker şeklinde 1 bardak içtim hemen dolmuştu göğüslerimBende de var ama hiç etki etmiyor poşet çay şeklinde benim ama buda öyle
Sanırım çoğu bitki de bünye meselesi kimine yarıyor kimine yaramıyorBenim ki küp şeker şeklinde 1 bardak içtim hemen dolmuştu göğüslerim
Aynen olabilirSanırım çoğu bitki de bünye meselesi kimine yarıyor kimine yaramıyor ☺
Tesekkurler canım ızlıyum, bebegım durmadıkca bazen kucagımda dansedıyoruz,bizim sporumuz bu, korseye ben de devam edeyım, gazlayalım birbirimizi , ben hıc kılo veremedım hala ya ,dogumdan sonrakı ilk haftayla aynı kılodayım ,sut olsun dıye hosafa helvaya caya abandım ondan heralde..Bir kadın leslie. Youtubeda videoları var genelde yürüyüş üzerine. Evde 1 mil 2 mil vs diye sanki yürümüşsün gibi spor yaptırıyor çok yormadan ama etkili. Ben 1 mil yaptım iyiydi ama sonra bebeği gezdiriken biraz daha yapayım dedim yoruldum dikişlerim acıdı. Bir kaç video yap alıştıkça arttırırsın
1,5 2 saat araliginda emiyor bizimkiKaç saatte bir bebeklerinizi emziriyorsunuz hanımlar
Bizimki de öyle de o zamanda süt kalmıyor içinde boş çekiyor bazen sonra da sinirleyor1,5 2 saat araliginda emiyor bizimki
anladim canim sanırım mama alicam emzirdikten sonra mama vericem öyle doyar çünkü az geliyo sütum bırakmak istemiyo memeyi saatlerce bekliyorum evde birsuru isim duruyo bi göğsümu sağayım sonra 60 ml mama vereyim yeter sanirim demiMesajını düzgün okuyamamışım. Ben bebeğini 2 aylık sanıyordum. Fakat biz 1 aylıkken 90 lık mamaya geçiş yapmıştık. 4. Atak haftasıydı 3 gün uykusuzluktan sonra mamayı yükseltmiştimde uyumuştu.sen anne sütü 70 ml diyorsun. Anne sütünün daha kıvamsız olduğunu düşünürsek biraz daha fazlasına ihtiyacı olabilir. Biraz fazla verirsin doyunca nasılsa bırakıcak sende ne kadara ihtiyacı olduğunu anlamış olursun.
o hap ne canim hic duymadim ne için içiliyor agri olmasin diyemmiBenim 40. Gün bitmişti. 20 gün geçti aşağı yukarı başladı.hiç kesilmeden devam ettiyse başlamamıştır daha. Ağrı yok. Benim öncedende ağrısız olur gelir giderdi anlamazdım.
not: ben ertesi günü hapı içmiştim. O da etkilemiş olabilir gününü
Dene dene sen kendine bak sütun bol bol gelir merak etmeBörülceyi hiç sevmem de diğerini içerim canım Allah razı olsun inşallah bakalım bugün denicem hepsini
yani biz daha iki aylik olmadik ozaman 100 ml falan yeter sanirim mama alicam ozaman sütten sonra arada mama vericem saatlerce emiyor bırakmak istemiyor memeyi hic birsey yapamiyorum gün boyu bebekleyim mutfakts birsuru isim duruyo esimde mama verme diyo ama doymuyor da anlıyorum ben doydugunda uyuyor uyanmiyor hemen ama tam doymadiysa uyanıyor hemen uykusundanBenim kızım kilolu bir bebek olmamasına rağmen 1. Ayın sonuna doğru minimum 90 cc mama ya da anne sütüyle doyuyordu. Şimdi 2 aylık ve 120 cc aşağısı anne sütü ya da mama vermiyoruz. Zaten mamaların arkasında da yazıyor ayına ve kilosuna göre kaç cc vermeniz gerektiği. Normalde 2-3 ay arası grubuna giriyor artık kızım ve 150 ye yükseltebilirsiniz diyor maması ama biz anne sütünde de mamada da 120 gidiyoruz hala kilolu bir bebek olmadığı için. Yani 70 ml az geliyor olma ihtimali yüksek. Bizimki daha çok 15-20 günlükken 60 cc içiyordu 44 günlük bebeğiniz için az olabilir rahatlıkla 90 içer hatta kilosuna göre 120 bile içer 44 günlük bebek.
ya sen ne naif biriisnAh yerim onu ben :) ne güzel şanslı annelerdensin her beslemede bebeğinle ten tene temasın var enzirmenin en sevdiğim yanı :) midesi büyüdükçe iki gögüsü de alır annesi demek ki yetiyor ama senin için 1,5 saatte bir emzirmek çok yorucu olsa gerek özellikle geceleri.. biz çok şükür gece 6 saat aralığa çıktık ben de zombilikten çıktım :) ama ben gece ya 120 cc mama ya da 120-150 cc anne sütü veriyorum. eğer senin için zor oluyorsa istersen bir 30 cc sağıp emzirdikten sonra kaşıkla sağıdığın sütü vermeyi deneyebilirsin belki daha uzun tok durur. Tek gögüs+30 cc yi rahatlıkla içerse ve kusmazsa 50-60 cc ye çıkarırsın vs. Kaşıkla da içmiyorsa yorucu olsa da temasınınızın tadını çıkar bence:)) Ek gıda denemelerine 2 ay kaldı artık çoğu doktor 4. Ay itibariyle tadım denemelerine başlıyor burda. 6 aydan sonra zaten ek gıda alacak. emmeye devam etse de katı gıda da aldığı için tokluk süresi artar. Az kaldı annesi :) sen çok şanslısın. Bizim sabah öğlen çok iyi iki gögüsü de boşaltıyor ve yetiyor ama öğleden sonra ve genelde gece mecbur mama da veriyorum ve her mama öncesi emziriyorum ve iki gögüsü de almasına rağmen doymayıp mama alıyor. Gün içinde ekstra sağdıklarım da anca gece tek öğününe yetiriyor bazen onu bile mama vermek zorunda kalıyorum. Tabi mama zehir değil ama gönül isterdi ki sürekli o temasımız olsun beslenirken. Maşallah size canım :)
Gazlayalım gazlayalaım.zaten insanın canı çekiyor ben hamileyken bu kadar yemedim ya:) kalçam aldı başını gidiyor. Dansı vs bende yapıyırum ama çok da etkili değildir sadece hareket işte. Daha aktif olmaya çalışıyorum evin içinde.korse bence devam etmemiz gereken birsey ya zor olsa da. Duruşum bile bianda düzeldi ama iş yaparken çok sıkıntı eğilip bükülemiyorsunTesekkurler canım ızlıyum, bebegım durmadıkca bazen kucagımda dansedıyoruz,bizim sporumuz bu, korseye ben de devam edeyım, gazlayalım birbirimizi , ben hıc kılo veremedım hala ya ,dogumdan sonrakı ilk haftayla aynı kılodayım ,sut olsun dıye hosafa helvaya caya abandım ondan heralde..
Sen hangi korseyı kullanıyorsunGazlayalım gazlayalaım.zaten insanın canı çekiyor ben hamileyken bu kadar yemedim ya:) kalçam aldı başını gidiyor. Dansı vs bende yapıyırum ama çok da etkili değildir sadece hareket işte. Daha aktif olmaya çalışıyorum evin içinde.korse bence devam etmemiz gereken birsey ya zor olsa da. Duruşum bile bianda düzeldi ama iş yaparken çok sıkıntı eğilip bükülemiyorsun