2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Tesekkurler canım ızlıyum, bebegım durmadıkca bazen kucagımda dansedıyoruz,bizim sporumuz bu, korseye ben de devam edeyım, gazlayalım birbirimizi , ben hıc kılo veremedım hala ya ,dogumdan sonrakı ilk haftayla aynı kılodayım ,sut olsun dıye hosafa helvaya caya abandım ondan heralde..

anladim canim sanırım mama alicam emzirdikten sonra mama vericem öyle doyar çünkü az geliyo sütum bırakmak istemiyo memeyi saatlerce bekliyorum evde birsuru isim duruyo bi göğsümu sağayım sonra 60 ml mama vereyim yeter sanirim demi

o hap ne canim hic duymadim ne için içiliyor agri olmasin diyemmi

yani biz daha iki aylik olmadik ozaman 100 ml falan yeter sanirim mama alicam ozaman sütten sonra arada mama vericem saatlerce emiyor bırakmak istemiyor memeyi hic birsey yapamiyorum gün boyu bebekleyim mutfakts birsuru isim duruyo esimde mama verme diyo ama doymuyor da anlıyorum ben doydugunda uyuyor uyanmiyor hemen ama tam doymadiysa uyanıyor hemen uykusundan

ya sen ne naif biriisn her yazdığın ne kadar olumlu ne kadar iç açıcı Gerçekten keyif alıyorum fikir alışverişi yaptıkça.haklısın aslında surda altüstü sürekli beraber olacağımız en fazla 4 ay. Keyfini çıkarıp onunla maksimum zaman geçirmek en iyisi.bugün doktora gittik kontroller için.herşeyi iyiymiş bunu da sordum. Demekki o kadar emebiliyor dedi.1.5 saatte bir olması doyamadığı anlamına gelmiyor dedi.her bebek farklı. Gece yorucu oluyor ama bi kere 3 ya da 4 saat uyuyor, o ara dinleniyorum işte.

Gazlayalım gazlayalaım.zaten insanın canı çekiyor ben hamileyken bu kadar yemedim ya:) kalçam aldı başını gidiyor. Dansı vs bende yapıyırum ama çok da etkili değildir sadece hareket işte. Daha aktif olmaya çalışıyorum evin içinde.korse bence devam etmemiz gereken birsey ya zor olsa da. Duruşum bile bianda düzeldi ama iş yaparken çok sıkıntı eğilip bükülemiyorsun

Sen hangi korseyı kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…