- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
Okudum inşallah işe yararArkadaş cevap vermiş okudun mu? o göğüsü verelim bari o degil tisort giyince biri sis biri inik pek komik duruyorlar o yüzden emzirme sütyeni falan da giyemiyorum
Allahım 1 buçuk saat eşim baksa dünyalar benim olur teslim edip arkamı döndüğüm gibi çağırırBazen benden bile iyi bakar geçen kuaföre gittim 1 buçuk saat dışarda baktı ama son vakit devamlı aradı hadi hadi diye
Valla ben geçen gün gittim kuaföre saçlarımı en son hamile kalmadan 1 ay önce kestirmiştim o kadar uzadılar ki artık düğüm oluyodu. Kestirdim ama resmen 5 dk ayakta kes kes kes diye :)))))Öyle zamanlarda ya süt ya mama hazırlıyorum onu veriyor rezene çayı bırakırım onları içirir ağlarsa gezdirir kucağında ona özel şarkılar falan uydurur söyler baba kız sevgisi bı başkazorunluydu kardeşim nişanlandı türban makyaj falan o kadar sürdü valla virüs çıktığından beri ilk kez gittim kas bıyık kendine geldi
Hahaha tam enzırdım uyuttum korsemı taktım ,hedef 3 saatti ya güya hemen uyandı 30 dk durabıldi, korselıyken bebegı gezdırıp emzıremıyorumya cok zor oluyo ,o uyuyunca ne takarsam artık. Gece takmak sıkıntılımı ki ,gece mi taksaksüpersin canım tam gaz devam
banada süper geldi ya bende yapcam artık en azından kendime bakmış olurum çok paspallaştım
altını çizdikleri yapılacak olanlar.3 aşı var rotavirüs zaten belli diğerleri de başlangıç ne zamansa ona göre işaretli yani nimenrixi 12.ayda başlrsan tek doz ama 6. Aydan önce başlarsan 3 doz. Bana araştır gel karar ver dedi. Aşı karşıtı değilim ama kafam da karışık. Bu aşılar çok ciddi ateş yapıyormuş. Belki 12 den sonra yaptırırm.
kızzzz sana helal olsun. Ben hiç takamadım bugün.hastaneye gittik.dün doktor kalbinde üfürme var gibi demişti. Çok normal olduğunu düşünüyorum ama yinede baktırın kardiyolojiye dedi. Gittik çok şükür bir şey yokmuş. Bunu da böyle atlattııık.yarından itibaren takmaya devam
Senin diğer iki cocuk erkek miydi canımÖyle zamanlarda ya süt ya mama hazırlıyorum onu veriyor rezene çayı bırakırım onları içirir ağlarsa gezdirir kucağında ona özel şarkılar falan uydurur söyler baba kız sevgisi bı başkazorunluydu kardeşim nişanlandı türban makyaj falan o kadar sürdü valla virüs çıktığından beri ilk kez gittim kas bıyık kendine geldi
Benım de biri büyük biri kücük, acaba birini fazlamı emzırıyorum,zira en son hangisinde kaldıgımı cogu zaman unutuyorum:)))Arkadaş cevap vermiş okudun mu? o göğüsü verelim bari o degil tisort giyince biri sis biri inik pek komik duruyorlar o yüzden emzirme sütyeni falan da giyemiyorum
Canım travelde bebek bir yaşına gelse kullanamazsın , arkadaşım aldı 10 aylık bebeğinde traveli kullandı şimdi otırma kısmı rahat olmuyo diye onu sattı ve baston aldı .. bende ona dayanarak normak bebek arabası aldım üzerine puset oturtulanlardan aldımki büyüyüncede kullanırım .. senin yolladğın resim varya ona benziyor benimki puseti üzerine koyuyoruz her akşam yürüyüş yapıyoruz
Bende böyleyim bilen aydınlatsın
Isırgan otu,rezene,anason çayından içim şişti,Ama sol memem şişmiyor
Bizim de 5 ye başlıyor hep 9 a ya da 10 kadar devam ne yaparsak yapalım ağlama devam sonra sızıp kalıyorSaat 5 oluyor benim ödüm kopuyor ya oğlan Bi saatte sancısı başlıyor 9 a kadar gaz sancısı bırakmıyor emsin de hem aç hem uykusuzluk üst üste geliyo patladı ağlamaktan az önce mama verdim uyudu her günümüz aynı saatte başlıyor
Daha çok küçüktü ve ağlamasının ne için olduğunu anlayacak kadar profesyonel değildim ne yazık ki ama sünnet işlemi hemen sonrası ağlamamıştı. Zaten o bölge uyuşturulduğu için acı hissetmiyordu. Sonrası için de sabah akşam süreceğimiz bir krem verdi. Mikrop kapmaması için. Ağrıyı da alır dedi. Onun dışında ilk 3 gün ağrı olursa dye fitil de verdi ama biz kullanmadık. Öyle ekstra bişi yoktu. Ben bezini değiştirdiğimizde çok üzülüyordum sadece. Ana yüreği işteBebiş ağladımı peki sonradan ? Yani o anda uyuşturup mu yapılıyor ? Ben doktora sordum 5. Ayda yaptır demişti ne alakaysa .. 6. Aydan önce olsun demişti
Evet kıvranmayı bıRakıyo gibi ilk başta oluyo ama yine kucağımda bile ayaklarını karnına çekiyo , emerken de sinirli emiyo bi anda memeyi kapmaya çalışıyo falan bence o anlarda gazını çıkartıp emzirmek daha mantıklı ben öyle yapıyorum şuan mesela emdi kustu emzik verdim rahatladı gibi ama yinede bu kıvranmalar bitmiyoKızlar bebegınız yatarken gaz sancısından kıvrandıgında kucagınıza aldıgınızda yada emzirdiğinizde kıvranmsyı bırakıyormu yada cok azaltıyor mu. Emerken acusınımı unutuyo ki
Aynen ya ne kadar uyanık kalsalar o kadarda emmek istiyorlar bırakmıyor sütte düzgün girsin doymayınca uyumuyorlar
Gazi varken aşırı emiyor benim kiKızlar bebegınız yatarken gaz sancısından kıvrandıgında kucagınıza aldıgınızda yada emzirdiğinizde kıvranmsyı bırakıyormu yada cok azaltıyor mu. Emerken acusınımı unutuyo ki
Benım de sacımı kestırmem lazım ama vırusten gıdemıyorumÖyle zamanlarda ya süt ya mama hazırlıyorum onu veriyor rezene çayı bırakırım onları içirir ağlarsa gezdirir kucağında ona özel şarkılar falan uydurur söyler baba kız sevgisi bı başkazorunluydu kardeşim nişanlandı türban makyaj falan o kadar sürdü valla virüs çıktığından beri ilk kez gittim kas bıyık kendine geldi
Bizde de öyle ya anlamdım gitti neden hep aynı saatBizim de 5 ye başlıyor hep 9 a ya da 10 kadar devam ne yaparsak yapalım ağlama devam sonra sızıp kalıyor
Gazını da aslinda çıkarıyor ama yine de her akşam aynı şekilde
Benimki hiç emmez itekleyip duruyor gazı varkenGazi varken aşırı emiyor benim ki
Evet. Hırsla emiyor memeyi ama. Kavga ediyor resmenKızlar bebegınız yatarken gaz sancısından kıvrandıgında kucagınıza aldıgınızda yada emzirdiğinizde kıvranmsyı bırakıyormu yada cok azaltıyor mu. Emerken acusınımı unutuyo ki