2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Saat 5 oluyor benim ödüm kopuyor ya oğlan Bi saatte sancısı başlıyor 9 a kadar gaz sancısı bırakmıyor emsin de hem aç hem uykusuzluk üst üste geliyo patladı ağlamaktan az önce mama verdim uyudu her günümüz aynı saatte başlıyor

Valla ben geçen gün gittim kuaföre saçlarımı en son hamile kalmadan 1 ay önce kestirmiştim o kadar uzadılar ki artık düğüm oluyodu. Kestirdim ama resmen 5 dk ayakta kes kes kes diye :)))))

Hahaha tam enzırdım uyuttum korsemı taktım ,hedef 3 saatti ya güya hemen uyandı 30 dk durabıldi, korselıyken bebegı gezdırıp emzıremıyorumya cok zor oluyo ,o uyuyunca ne takarsam artık. Gece takmak sıkıntılımı ki ,gece mi taksak

Senin diğer iki cocuk erkek miydi canım

Arkadaş cevap vermiş okudun mu? o göğüsü verelim bari o degil tisort giyince biri sis biri inik pek komik duruyorlar o yüzden emzirme sütyeni falan da giyemiyorum
Benım de biri büyük biri kücük, acaba birini fazlamı emzırıyorum,zira en son hangisinde kaldıgımı cogu zaman unutuyorum:)))

Ayni fikirdeyim. Ben ilkinde 8. Ayda baston pusey kullanmaya basladim. O yuzden bu sefer bebek arabası almadim..ilkinde arkadastan ödünç almistim..bunda direkt elimdeki bastonu 5 ya da 6. Ayda kullanmaya başlayacağım. Bendeki tamamen geri yatabiliyor. O yuzden oturmasini beklememe gerek yok ama genelde bastonlari kullanmak icin bebegin rahat oturabiliyor olmasini bekliyorlar

Bizim de 5 ye başlıyor hep 9 a ya da 10 kadar devam ne yaparsak yapalım ağlama devam sonra sızıp kalıyor
Gazını da aslinda çıkarıyor ama yine de her akşam aynı şekilde

Bebiş ağladımı peki sonradan ? Yani o anda uyuşturup mu yapılıyor ? Ben doktora sordum 5. Ayda yaptır demişti ne alakaysa .. 6. Aydan önce olsun demişti
Daha çok küçüktü ve ağlamasının ne için olduğunu anlayacak kadar profesyonel değildim ne yazık ki ama sünnet işlemi hemen sonrası ağlamamıştı. Zaten o bölge uyuşturulduğu için acı hissetmiyordu. Sonrası için de sabah akşam süreceğimiz bir krem verdi. Mikrop kapmaması için. Ağrıyı da alır dedi. Onun dışında ilk 3 gün ağrı olursa dye fitil de verdi ama biz kullanmadık. Öyle ekstra bişi yoktu. Ben bezini değiştirdiğimizde çok üzülüyordum sadece. Ana yüreği işte

Kızlar bebegınız yatarken gaz sancısından kıvrandıgında kucagınıza aldıgınızda yada emzirdiğinizde kıvranmsyı bırakıyormu yada cok azaltıyor mu. Emerken acusınımı unutuyo ki

Kızlar bebegınız yatarken gaz sancısından kıvrandıgında kucagınıza aldıgınızda yada emzirdiğinizde kıvranmsyı bırakıyormu yada cok azaltıyor mu. Emerken acusınımı unutuyo ki
Evet kıvranmayı bıRakıyo gibi ilk başta oluyo ama yine kucağımda bile ayaklarını karnına çekiyo , emerken de sinirli emiyo bi anda memeyi kapmaya çalışıyo falan bence o anlarda gazını çıkartıp emzirmek daha mantıklı ben öyle yapıyorum şuan mesela emdi kustu emzik verdim rahatladı gibi ama yinede bu kıvranmalar bitmiyo

Benım de sacımı kestırmem lazım ama vırusten gıdemıyorum

Geceden beridir meme reddi yaşıyoruz günde Bi kere biberondan veriyorum öyle bile alıştı biberona ağzına koyuyorum hemen çekiyor öyle göğsümü vermeye alıştım azcık emip yatıyor sonrada sürekli kıvranıyor gece mamayı kaşıklada veremem içmez asla ne yapmam lazım ya

Kizlar bu gaz ilaci nasil kullanan varmi gunde kac defa agzina veriyorsunuz,ben nurse harveys kullaniyorum onu surekli vermem lazim her firsatta kizim tadini begenmiyor kusar gibi oluyor ama gazinida iyi ediyor ama surekli vermek istemiyorum kusacak diye

Eklentiler

• IMG-20200805-WA0022.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…