Ya da benYa da ben yanlış biliyorum
Gelip gezmeye güzelde yaşanılası bi yer değil pek. Şuan zaten herkes üstüste. Hastalığı yaymak için muaazzam bir çaba var2 sene önce geldim ayvalik a ne güzel yer ❤
Tatil yerleri öyle ya ne yazık kiGelip gezmeye güzelde yaşanılası bi yer değil pek. Şuan zaten herkes üstüste. Hastalığı yaymak için muaazzam bir çaba var
Bende dikis fazla hem icte hem dista45. Gün falandı sanırım. Canım yanmadı hiç. Gerçi bende dikiş falan olmadı.
Mesaji yeni fark ettim canim, kilo alımı haftada 200 gr aliyor diyebilirim en fazla 80 ml iciyoruzEger doyuyorsa sorun yok ama benim kiz suan 120 civari iciyor ac olduğunda ama bazen arada daha az ictigide oluyor benimkide 51 gunluk. Kilo alimi nasil takip ediyormusun
Bugün 3 saat takabildim ama psikolojime çok iyi geldi. 15 dk leslie yaptım iyiydi sonra biraz daha yapyım dedim dikiş yerleri ağrıdı. Zorlamamak lazım demekkiKorse olayım yalan oldu:)) takamıyorım artık ya ,saldım iyice, cok terletıyo
Kaç gün oldu doğum yapalı? Dikişlerini kontrol ediyomusun ne durumda diye. Acıyacağını düşünmen çok nrmal, dikiş çok can yakan bişey çünkü.Be
Bende dikis fazla hem icte hem dista
Maalesef. En güzeli dağ başı :) keşke imkan olsaTatil yerleri öyle ya ne yazık ki
Bizde denedik ama açıkçası tam hazır değilmişim anladım dikislerden dolayı sanki içerde bişey yurtilcak gibi dar öyle esnek değil esimde fark etti zaten45. Gün falandı sanırım. Canım yanmadı hiç. Gerçi bende dikiş falan olmadı.
İçeri kısmını diyorsun dimi vsjina girişinden icerdeYa bu normal doğum yapan hanımlara utanarak bişey sorcam sizinde altan bakınca böyle önü kapalı etler duruyor gibi gözüküyor mu ya beni doğumda çok zorladılar rahmim sanki aşağı gelmiş kapanmış gibi benim gibi olan var mı korktum baya randevu alıp yarın doktora gitcem
Evet canım aynen normal mı sence yoksa doktora gitmem gerekli miİçeri kısmını diyorsun dimi vsjina girişinden icerde
Biz aldık bundan ama çok ağır geliyor katlandiginda taşınması zorTravel bana çok ağır geliyor şöyle birşey beğendim ama kararsızım
Benimde öyle valla nokta gibi bezelye gibi gozukiyorEvet canım aynen normal mı sence yoksa doktora gitmem gerekli mi
Benim aynı böbrek gibi demekki normal miBenimde öyle valla nokta gibi bezelye gibi gozukiyor
Demek ki normal Benimki de öyle çünküBenim aynı böbrek gibi demekki normal mi
Ayy utanarak soruyorum delik gözükmüyor dimi bende delik diye bişey yoktaDemek ki normal Benimki de öyle çünkü
Yok o açıklık böyle et gibi biseyle kapaliAyy utanarak soruyorum delik gözükmüyor dimi bende delik diye bişey yokta
O zaman normal allah razı olsun canım içimi rahatlattınYok o açıklık böyle et gibi biseyle kapali
Çok muydu dikişlerin?Bizde denedik ama açıkçası tam hazır değilmişim anladım dikislerden dolayı sanki içerde bişey yurtilcak gibi dar öyle esnek değil esimde fark etti zaten
Sab simplex başladık canım. Sanki daha iyi gibiHayirli bayramlarIkiniyorsa gazdandir canim. Damla falan etki etmiyor mu?