- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 36
Yok işte anakucagi da varBirde yatak şeklinde ya onlar bebek büyüdükçe ayak sığıyor mu hiç araştırmadım nasıl oluyor
Pierre cardinHangi.marka canım senin
O da 3 aya kadar kullanılıyor dediler pusetiYok işte anakucagi da var
Gidip gözle görüp alabilme imkanın yok mu canımTravek tekerlek falan büyük ya ondan bana öyle geliyor sanki napsam bilemedim artık alman lazım bi yere çıkamıyorum araba olmadığı için
Veyy yazık garibim daha nasıl sana kendini anlatsın,Evet ya içti sonra da kustu durmadan
Olur mu ilk 1 yıl otokoltugu olarak kullanılıyor diye biliyorumO da 3 aya kadar kullanılıyor dediler puseti
Veyy yazık garibim daha nasıl sana kendini anlatsın,
Karnı doyunca tembelleşmiş hep deseneya bi de benim bebisim hep uyuyor hiç aktif değil diyordum sabahtan beri oyun oynuyoruz durmadı yerinde ... açlık zekayı açıyor gerçekten
Ben mamayı direkEvet canım ılık suda en fazla bir saat tutuyorum. Tekrar istemezse döküyorum. Cezve içine suyu koyup yapıorum.
Pekmezle birlikte c vitamini al ilaç içemiyorsan. Onunda demirime ve halsizliğime çok iyi geldiğini söyleyeyim. C vitamini içeren bir meyve olabilir. Limon gibi mesela portakal gaz yapar şimdi emziriyosan.Kabizlik yaptigindan kullanmadm biraktim iki uc gun kullandm kan degerlerim asiri düşüktü dogumdan önce bile 9 du hastanede fazladan yatırdılar kan takviyesi icin falan basim dönüyo usuyorum falan bide ustune kanamam cok
Evet öyle yazıyor. Netten baktım şimdiTravel sistem mi bu canım
Ben mamayı direkt döküyordum ya içmezse.Evet canım ılık suda en fazla bir saat tutuyorum. Tekrar istemezse döküyorum. Cezve içine suyu koyup yapıorum.
Yaaaa siz varyaa 2 günde topladınız beni iltifatlarınızla. İyi ki varsınızŞanslı değil akıllı bi kadınsın bence sen ❤
Korse olayım yalan oldu:)) takamıyorım artık ya ,saldım iyice, cok terletıyoBen bugün Korseyi taktım 3 saat dayanabildim ama o bile iyi geldi ve 15 dj leslie yaptım . Mekik çekemem ama yavastan bunları yapcam.senin korse olayı nasıl gidiyor
Yakında eşimin mecburi hizmeti var geçici bi süre başka bi şehre gidicez belli olmaz belki sana ya da burdaki diğer arkadaşlara da yaklasabilirim benYaaa ne güzell yakın yakın.
Demekki seninki farklı canımOlur mu ilk 1 yıl otokoltugu olarak kullanılıyor diye biliyorum
Benimkiler çok nadir artırıyor. Bazen döküyorum bazen doymadığını düşündüğüm zaman tutuyorum.Ben mamayı direkt döküyordum ya içmezse.
Ben yakınım aslında virus olmasa 2 saatime bakar.Yakında eşimin mecburi hizmeti var geçici bi süre başka bi şehre gidicez belli olmaz belki sana ya da burdaki diğer arkadaşlara da yaklasabilirim ben
İnşallah canımAslinda dun gece baktim olmuyor mama verdim 80 cc 1 saat sonra uyudu. Sutum var sabahlari icecegi kadar iciyor aslinda ama yine uyumuyor. Bugun uyudu gerci Surekli olmaz insaAllah bu uyumama huyu
Ya da ben yanlış biliyorumDemekki seninki farklı canım