2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Hiçbiryere basvurnadum ben, edevlete dogum raporu gırıldıgı için otomatık gördülee yatırdılar sanki, 200 civarı emzirme yardımı 300 civarı dogum yardımı bunlar bir seferlık. Bir de analıj yardımı dedıklerı 4 ay boyunca yani 16 haftalık maaşın yatcak . Ama ben ozeldeyım , bu maaş konusu sizde nasıl bılmıyorum. Bizde brut maaşının 2/3 ü yatıyo .

Kacıncı haftadasın dogum ne zamandı

Gece uykuları çok problem olmadı ilk atakta ama gündüz en fazla 1 saat uyumustu yine öyle olacak diye çok korkuyorum ağlamasına da alıştım biraz biraz ama o öyle olunca uzuluyorum

Teşekkür ederim dönüşünüz için, ben bir yere başvurmam lazım diye biliyordum, o nedenle sormuştum :) peki edevlet'e dogum raporunu siz mi girdiniz ? Yoksa dogum sonrası otamatikmen rapor orada gözüküyormu ? Birde parayı yatıracakları banka hesabınızı nerden buldular :)

Valla canım kaynanam gorumcem her gün çok emziriyon bebeğe oburiks diyorlar rahat rahat emziremiyorum ınan zaten bebeklik döneminde kilo yürümeye başlayınca veriliyor üstelik geldi anne sutu mama degil
Pekı sık emzirince gaz sorununu nasıl hallettın, ılk sute cok gaz yapıo dıyorlar ve sık emzirmede de oyle olmadımı

Ben edevlette onceden tanımlamıstım banka hesabını , raporu hastane gırıyor sanırım ben girmedım bişey canım

Kızlar benim sütüm inanilmaz derecede azalmıştı aktarci bunu verdi hem de bebegin gazina iyi geliyormuş 1 hafta boyunca göğüslerim bomboş gezdim dun akşam yatarken içtim gece kalktıgımda inanilmaz derecede dolmuştu göğüslerim kullanmak isterseniz sizde bir deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…