Evet mama da oyle, ben arayıp sormuştumBenim bildiğim anne sütü ısıtılmaz ama mama da mı öyleymiş
Herşeyi tamamsa bir temiz dövüyorum :)))) allah korusun şaşırtmasın inşallah. Büyüğe bile 13 sene oldu daha sesimi yükseltmedim. Mamayı bi ölçek fazla ver bakalım. Bizimki genelde açlığından dalmıyor. 120 ye çıkardım mamayı sıkıntısı doyamamakmış. Şimdi uyuyor.
Bende bundan sonra öyle yapayım bari teşekkür ederim canımEvet mama da oyle, ben arayıp sormuştum
Kuzucum ben meme reddinin nedenini bugün buldumVeriyorum canım mutlaka önce emziriyorum sık sık mama vermiyorum sadece günde Bi iki kere oda emzirince uykuya dalamıyor doymuyordur diye veriyorm bazen içiyor çok bazende içmiyor moralimi bozmicam artık ne kadar içmişse süttenbazen boş çekince ben çok üzülüyorum
Biz travel sistem almıştık, puseti oto koltuğu olarak da kullanabiliyoruz ya da evde içinde oturabiliyor bazenKızlar sizler nasıl bebek arabası almıştınız ben henüz almadım kararsızım şuan
Kuzucum ben meme reddinin nedenini bugün buldumben çocuğu aç birakmiyormusum. Bugün sabahtandir tam doymadigi için doğru düzgün uykuya dalamadi bi turlu ama son emzirmemde ayıla bayıla süt kalmayan memeyi emdi ... böyle böyle artacak süt de artık ... şu süreci bi geçirelim memeye duskunlugu iyice bi otursun balla çörekle beslerim ben onu yine
Humana rezene incir üzüm hepsini aldırdım gelsin sütler aksın sütler inşallahhhhKuzucum ben meme reddinin nedenini bugün buldumben çocuğu aç birakmiyormusum. Bugün sabahtandir tam doymadigi için doğru düzgün uykuya dalamadi bi turlu ama son emzirmemde ayıla bayıla süt kalmayan memeyi emdi ... böyle böyle artacak süt de artık ... şu süreci bi geçirelim memeye duskunlugu iyice bi otursun balla çörekle beslerim ben onu yine
Benimki de 4 saatte acikmiyordu bugün 2.5 saatte 1 emiyor maşallahBende 2 saatte bir emziriyorum açıkıyor kıyameti kopartıyor Ayy içim el vermiyor o kadar aç kalmasına saat başı vermek istiyorum oda içinde süt olmuyor boşa kürek çekiyor resmen
mama vermeyince emmek istiyor öyle miBenimki de 4 saatte acikmiyordu bugün 2.5 saatte 1 emiyor maşallah
Yapacak bişey yok valla benim sıpa süt bolken nazlandi niyazlandi, her davranışın bi sonucu var, süt azaldı napalim. .. böyle böyle öğrenecek hayatıHumana rezene incir üzüm hepsini aldırdım gelsin sütler aksın sütler inşallahhhh
Sadece mama değil ben 1 haftadır çocuk emmiyor aç diye sütü sağıp sağıp fazlasıyla veriyordum. .. yeterince gelmezse üstüne mama takviye yapiyordummama vermeyince emmek istiyor öyle mi
Yapacak bişey yok valla benim sıpa süt bolken nazlandi niyazlandi, her davranışın bi sonucu var, süt azaldı napalim. .. böyle böyle öğrenecek hayatıbiraz erken başladı hayatin sillesiyle tanismaya ama hayırlısı
Travel bana çok ağır geliyor şöyle birşey beğendim ama kararsızımBiz travel sistem almıştık, puseti oto koltuğu olarak da kullanabiliyoruz ya da evde içinde oturabiliyor bazen
Sen verdikçe hep içti mi ya hiç mi midesini o an bulandırmadı hiç mı ağzında bekletmediSadece mama değil ben 1 haftadır çocuk emmiyor aç diye sütü sağıp sağıp fazlasıyla veriyordum. .. yeterince gelmezse üstüne mama takviye yapiyordum
Bunları bilmiyorum ama bizimki hafif baya tekerlekleri inceTravel bana çok ağır geliyor şöyle birşey beğendim ama kararsızım
Güzel bişeye benziyor ama oda ağır gözüküyor canımTravel bana çok ağır geliyor şöyle birşey beğendim ama kararsızım
Birde yatak şeklinde ya onlar bebek büyüdükçe ayak sığıyor mu hiç araştırmadım nasıl oluyorBunları bilmiyorum ama bizimki hafif baya tekerlekleri ince
Travek tekerlek falan büyük ya ondan bana öyle geliyor sanki napsam bilemedim artık alman lazım bi yere çıkamıyorum araba olmadığı içinGüzel bişeye benziyor ama oda ağır gözüküyor canım
Hangi.marka canım seninBunları bilmiyorum ama bizimki hafif baya tekerlekleri ince
Evet ya içti sonra da kustu durmadanS
Sen verdikçe hep içti mi ya hiç mi midesini o an bulandırmadı hiç mı ağzında bekletmedi