2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Aslinda dun gece baktim olmuyor mama verdim 80 cc 1 saat sonra uyudu. Sutum var sabahlari icecegi kadar iciyor aslinda ama yine uyumuyor. Bugun uyudu gerci Surekli olmaz insaAllah bu uyumama huyu

Kuzucum ben meme reddinin nedenini bugün buldum ben çocuğu aç birakmiyormusum. Bugün sabahtandir tam doymadigi için doğru düzgün uykuya dalamadi bi turlu ama son emzirmemde ayıla bayıla süt kalmayan memeyi emdi ... böyle böyle artacak süt de artık ... şu süreci bi geçirelim memeye duskunlugu iyice bi otursun balla çörekle beslerim ben onu yine

Bende 2 saatte bir emziriyorum açıkıyor kıyameti kopartıyor Ayy içim el vermiyor o kadar aç kalmasına saat başı vermek istiyorum oda içinde süt olmuyor boşa kürek çekiyor resmen

Humana rezene incir üzüm hepsini aldırdım gelsin sütler aksın sütler inşallahhhh

Humana rezene incir üzüm hepsini aldırdım gelsin sütler aksın sütler inşallahhhh
Yapacak bişey yok valla benim sıpa süt bolken nazlandi niyazlandi, her davranışın bi sonucu var, süt azaldı napalim. .. böyle böyle öğrenecek hayatı biraz erken başladı hayatin sillesiyle tanismaya ama hayırlısı

Madem nazlanmış cezasını çekecek o zaman aç kalsında başını senin göğüslerinden kaldırmasın hem emsin sütler aksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…