2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kan değerlerin nasıldı? Hala kan hapı kullanıyormusun? Ben kullanıyorum. Halsizlikte yapar o kadar yoğun kanama
Kabizlik yaptigindan kullanmadm biraktim iki uc gun kullandm kan degerlerim asiri düşüktü dogumdan önce bile 9 du hastanede fazladan yatırdılar kan takviyesi icin falan basim dönüyo usuyorum falan bide ustune kanamam cok

Mama yapılınca kaç saatte tüketilmeli acaba yaptık içmedi dökmeli miyim yoksa buzdolabına koyup Bi kaç saat ısıtıp yine verebilir miyim
Dışarda bir saat durabiliyo diye biliyorum dolaba koymak da aslinda tercih edilmemeli mama taze tuketilmeli cok bekletolmemeli diye biliyorum ben bir saati gecerse döküyorum dolaba koymuyorum

Ya bu normal doğum yapan hanımlara utanarak bişey sorcam sizinde altan bakınca böyle önü kapalı etler duruyor gibi gözüküyor mu ya beni doğumda çok zorladılar rahmim sanki aşağı gelmiş kapanmış gibi benim gibi olan var mı korktum baya randevu alıp yarın doktora gitcem

Benimki anne sütü alıyor sadece. Ama ne kadar içtiğini anlayamıyorum çünkü asla biberon almıyor kuscak gibi yapıyor.tek göğsü emiyor doyunca bırakıyor ama bazen 1 bazen 1.5 satte bir acıkıyor.bazen iki göğsüde vermeye çalışıyorum ama almıyor tekiyle kalıyor.1-1.5 saat yenidoğan gibi değil mi ya? Öyle kilolu bir bebek değil ama sanki doymuyor hızlı acıkıyor gibi geliyor.

Yaaa ne güzell yakın yakın.
[/QUOTE]
Yakında eşimin mecburi hizmeti var geçici bi süre başka bi şehre gidicez belli olmaz belki sana ya da burdaki diğer arkadaşlara da yaklasabilirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…