- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 43
Hıııım tmm cnm her hastane farklıdır sormak lazım o zamanSanmam. Sabah konuştupumuzda cuma gününe randevu verdi. Devlet hastaneside 15 gün sonrasına veriyormuş.
Evet canım ılık suda en fazla bir saat tutuyorum. Tekrar istemezse döküyorum. Cezve içine suyu koyup yapıorum.Ilık suya mı koyup bekletiyoruz anlamadım canım mamayı
Mutlaka farklıdır. Bizim burdaki hastane öylesine var zatenHıııım tmm cnm her hastane farklıdır sormak lazım o zaman
Mutlaka farklıdır. Bizim burdaki hastane öylesine var zatenAllah kimseyi muhtaç etmesin
Kabizlik yaptigindan kullanmadm biraktim iki uc gun kullandm kan degerlerim asiri düşüktü dogumdan önce bile 9 du hastanede fazladan yatırdılar kan takviyesi icin falan basim dönüyo usuyorum falan bide ustune kanamam cokKan değerlerin nasıldı? Hala kan hapı kullanıyormusun? Ben kullanıyorum. Halsizlikte yapar o kadar yoğun kanama
Travel sistem mi bu canımBiz bunu aldık. Ben çok memnunum. Kolay ve konforlu.
Şaşırdım ya bende direk buzdolabına koyuyordm bozulmasın diyeEvet canım ılık suda en fazla bir saat tutuyorum. Tekrar istemezse döküyorum. Cezve içine suyu koyup yapıorum.
Dışarda bir saat durabiliyo diye biliyorum dolaba koymak da aslinda tercih edilmemeli mama taze tuketilmeli cok bekletolmemeli diye biliyorum ben bir saati gecerse döküyorum dolaba koymuyorumMama yapılınca kaç saatte tüketilmeli acaba yaptık içmedi dökmeli miyim yoksa buzdolabına koyup Bi kaç saat ısıtıp yine verebilir miyim
Teşekkür ederim canım bende bundan sonra artık öyle yapayımDışarda bir saat durabiliyo diye biliyorum dolaba koymak da aslinda tercih edilmemeli mama taze tuketilmeli cok bekletolmemeli diye biliyorum ben bir saati gecerse döküyorum dolaba koymuyorum
Bende süt sagip veriyorum maksimum uc saat diye biliyodum cok kalmisti biberonda 80 ml kadar disarda durali 4 saat olmus uyumusum verdm bebegim bugun cok kustu acaba ondan mi diye dusunuyom bendeTeşekkür ederim canım bende bundan sonra artık öyle yapayım
Havalar sıcak dışarda fazla bekletilmemeli benceBende süt sagip veriyorum maksimum uc saat diye biliyodum cok kalmisti biberonda 80 ml kadar disarda durali 4 saat olmus uyumusum verdm bebegim bugun cok kustu acaba ondan mi diye dusunuyom bende
Ben bugün Korseyi taktım 3 saat dayanabildim ama o bile iyi geldi ve 15 dj leslie yaptım . Mekik çekemem ama yavastan bunları yapcam.senin korse olayı nasıl gidiyorMekik çeksem sıkıntı olırmu ki amelıyata,dikişe.sezeryan dogum.55 gunluguz
Benimki anne sütü alıyor sadece. Ama ne kadar içtiğini anlayamıyorum çünkü asla biberon almıyor kuscak gibi yapıyor.tek göğsü emiyor doyunca bırakıyor ama bazen 1 bazen 1.5 satte bir acıkıyor.bazen iki göğsüde vermeye çalışıyorum ama almıyor tekiyle kalıyor.1-1.5 saat yenidoğan gibi değil mi ya? Öyle kilolu bir bebek değil ama sanki doymuyor hızlı acıkıyor gibi geliyor.Benim kızım kilolu bir bebek olmamasına rağmen 1. Ayın sonuna doğru minimum 90 cc mama ya da anne sütüyle doyuyordu. Şimdi 2 aylık ve 120 cc aşağısı anne sütü ya da mama vermiyoruz. Zaten mamaların arkasında da yazıyor ayına ve kilosuna göre kaç cc vermeniz gerektiği. Normalde 2-3 ay arası grubuna giriyor artık kızım ve 150 ye yükseltebilirsiniz diyor maması ama biz anne sütünde de mamada da 120 gidiyoruz hala kilolu bir bebek olmadığı için. Yani 70 ml az geliyor olma ihtimali yüksek. Bizimki daha çok 15-20 günlükken 60 cc içiyordu 44 günlük bebeğiniz için az olabilir rahatlıkla 90 içer hatta kilosuna göre 120 bile içer 44 günlük bebek.
Henuz yaptirmadim. Ama buyuk kizima yaptırdığımda gercekten ates vs. olmadi. Menenjit cok acittigindan bi kac gun bacagim diye diye mizildandi ama. biraz fazla nazlidir oIshal olmaz ,atealenmez diyorlar yaptirinca kiziniz bunlari gecirdimi peki
Ucretini biliyormusun canım
Evet şu corona illeti geçerse görüşelimÇok teşekkür ederim aynı şekil sende hatta görüşsek tsnışsak ne güzel olur
Şanslı değil akıllı bi kadınsın bence sen ❤Bana direktif verip moralimi bozamıcaklarını bildikleri için sanırım, etrafımda hiç akrabam yokşanslımıyım bilemedim
Ben döküyorum canım valla üstünde tekrar isitmayin yazıyorMama yapılınca kaç saatte tüketilmeli acaba yaptık içmedi dökmeli miyim yoksa buzdolabına koyup Bi kaç saat ısıtıp yine verebilir miyim