2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Herşeyi tamamsa bir temiz dövüyorum :)))) allah korusun şaşırtmasın inşallah. Büyüğe bile 13 sene oldu daha sesimi yükseltmedim. Mamayı bi ölçek fazla ver bakalım. Bizimki genelde açlığından dalmıyor. 120 ye çıkardım mamayı sıkıntısı doyamamakmış. Şimdi uyuyor.
😂😂Aslinda dun gece baktim olmuyor mama verdim 80 cc 1 saat sonra uyudu. Sutum var sabahlari icecegi kadar iciyor aslinda ama yine uyumuyor. Bugun uyudu gerci😁 Surekli olmaz insaAllah bu uyumama huyu

Veriyorum canım mutlaka önce emziriyorum sık sık mama vermiyorum sadece günde Bi iki kere oda emzirince uykuya dalamıyor doymuyordur diye veriyorm bazen içiyor çok bazende içmiyor moralimi bozmicam artık ne kadar içmişse sütten ☺️ bazen boş çekince ben çok üzülüyorum
Kuzucum ben meme reddinin nedenini bugün buldum 😂 ben çocuğu aç birakmiyormusum. Bugün sabahtandir tam doymadigi için doğru düzgün uykuya dalamadi bi turlu ama son emzirmemde ayıla bayıla süt kalmayan memeyi emdi ... böyle böyle artacak süt de artık ... şu süreci bi geçirelim memeye duskunlugu iyice bi otursun balla çörekle beslerim ben onu yine 😜😅

Kuzucum ben meme reddinin nedenini bugün buldum 😂 ben çocuğu aç birakmiyormusum. Bugün sabahtandir tam doymadigi için doğru düzgün uykuya dalamadi bi turlu ama son emzirmemde ayıla bayıla süt kalmayan memeyi emdi ... böyle böyle artacak süt de artık ... şu süreci bi geçirelim memeye duskunlugu iyice bi otursun balla çörekle beslerim ben onu yine 😜😅
😄😄 Bende 2 saatte bir emziriyorum açıkıyor kıyameti kopartıyor Ayy içim el vermiyor o kadar aç kalmasına saat başı vermek istiyorum oda içinde süt olmuyor boşa kürek çekiyor resmen 😄😄

Humana rezene incir üzüm hepsini aldırdım gelsin sütler aksın sütler inşallahhhh 😄😄

Humana rezene incir üzüm hepsini aldırdım gelsin sütler aksın sütler inşallahhhh 😄😄
Yapacak bişey yok valla benim sıpa süt bolken nazlandi niyazlandi, her davranışın bi sonucu var, süt azaldı napalim. .. böyle böyle öğrenecek hayatı 😅 biraz erken başladı hayatin sillesiyle tanismaya ama hayırlısı 😄

Yapacak bişey yok valla benim sıpa süt bolken nazlandi niyazlandi, her davranışın bi sonucu var, süt azaldı napalim. .. böyle böyle öğrenecek hayatı 😅 biraz erken başladı hayatin sillesiyle tanismaya ama hayırlısı 😄
😄😄 Madem nazlanmış cezasını çekecek o zaman aç kalsında başını senin göğüslerinden kaldırmasın hem emsin sütler aksın

Biz travel sistem almıştık, puseti oto koltuğu olarak da kullanabiliyoruz ya da evde içinde oturabiliyor bazen
Travel bana çok ağır geliyor şöyle birşey beğendim ama kararsızım

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20200205-002340.png
    Ekran görüntüleri_20200205-002340.png
    290,1 KB · Görüntüleme: 23
X