3 tane mi vurdular canımKızlar aşımızı da olduk ben baya kötü oldum ya
Bana direktif verip moralimi bozamıcaklarını bildikleri için sanırım, etrafımda hiç akrabam yokAynı anda aynı süreçleri yaşayan bi avuç insandan daha iyi kimse anlayamaz birbirini .. üstelik deneyim paylaşımı da epey rahatlatıcı oluyor, ben burdan görüp bi sürü şey deniyorum öğreniyorum mesela. Sürekli moral bozan akrabalardan daha faydalı
geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntı yapmadan geçer gider. Bizde bugün gidicektik.ama babamızın işleri yoğun benimde işime geldi cumaya erteledim. Bugünlerde bir de ateşmiydi huzursuzmuydu derken iyice psikolojim yıpranıcak. Cumaya kadar motive ederim kendimi. Ebe ablaya sordum sıkıntı olmaz dedi.Kalça ultrasonuda cuma günü çektiricem.Kızlar aşımızı da olduk ben baya kötü oldum ya
Evet canım bir koldan iki bacaktan3 tane mi vurdular canım
Sert bir yastığın üzerine midesinin ğzerine gelicek şekilde yüzüstü yatırıyorum ben sırtını sıvazlıyorum öyle biraz daha rahat ediyo sanki.Benimkinin en büyük problemi gegirme ya onu bi türlü çözemiyorum beslenmesini ve uyumasını çok etkiliyor
Sağol canım inşAllah hepimiz sıkıntısız atlatırız bir gün bir günü tutmuyo ki düzene girene kadar anca herhalde bend eşimdi ateşi çıkcak mı diye korkuyorum ilaç verdim tylol diye bişey bir çay kaşığı bi kaç günden bişey olmaz ya nolcak onu yaptırmakta bende kararsızım özel hastanede mi yapılıyor kalça ultrasonugeçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntı yapmadan geçer gider. Bizde bugün gidicektik.ama babamızın işleri yoğun benimde işime geldi cumaya erteledim. Bugünlerde bir de ateşmiydi huzursuzmuydu derken iyice psikolojim yıpranıcak. Cumaya kadar motive ederim kendimi. Ebe ablaya sordum sıkıntı olmaz dedi.Kalça ultrasonuda cuma günü çektiricem.
60-70 bence çok az 2 aylık bebeğe. Gerçi kilosuylada orantılı. Bizimki mamayı bile 120 içiyor artık.Kizlar 44 günlük olduk biz az önce sutumu sagdim 70 ml verdim ama halen de doymuyor az mi sizce kac ml vermem gerekiyor benim bildiğim 2 aylikken falan 60 ml verilliyor doymuyor bizimki
Ben hastaneye götürmek istemedim, özel röntgenci bir muayeneden randevu aldım. Bizden özellikle istediler ultrasonu.Sağol canım inşAllah hepimiz sıkıntısız atlatırız bir gün bir günü tutmuyo ki düzene girene kadar anca herhalde bend eşimdi ateşi çıkcak mı diye korkuyorum ilaç verdim tylol diye bişey bir çay kaşığı bi kaç günden bişey olmaz ya nolcak onu yaptırmakta bende kararsızım özel hastanede mi yapılıyor kalça ultrasonu
45. Gün falandı sanırım. Canım yanmadı hiç. Gerçi bende dikiş falan olmadı.Kizlar 40 tan sonra iliski deneyen varmınormal dogum yaptigim icin bisey olur korkusu var canim cok yanacakmis gibi hissediyorum isteksizlikte var
Herşeyi tamamsa bir temiz dövüyorum :)))) allah korusun şaşırtmasın inşallah. Büyüğe bile 13 sene oldu daha sesimi yükseltmedim. Mamayı bi ölçek fazla ver bakalım. Bizimki genelde açlığından dalmıyor. 120 ye çıkardım mamayı sıkıntısı doyamamakmış. Şimdi uyuyor.Kizlar 3 gundur sakiniz gazdan dolayi ama uyku sorunu yasiyoruz resmen.Sabahtan beri odadan cikamadim uyutmak icin ugrasip duruyorum. Sebep ne bilmiyorum ama tam uyudu diyorum yine gozlerini aciyor. Uyanik kalsin diyeceksiniz ama huzursuz aglamkli. Hala bile derin dalamadi. Sorun ne bilmiyorum gazi da yok su an ama yine uyanip geri uyuyor surekli . Bu durumda ne yapiyorsunuz yasayanlar
Fiyat be kadar dedilerBen hastaneye götürmek istemedim, özel röntgenci bir muayeneden randevu aldım. Bizden özellikle istediler ultrasonu.
[/QUOTE]Olur ya biseye ihtiyacın olur benim yapabileceğim bişey olur vs her zaman ulaşabilirsin
Yaaa ne güzell yakın yakın.Aynen biz onlara uydurcaz artık kendimizi yeterki iyi olsunlar Bornova tarafındayım canım ben
Ben özel muayenedn bugün randevu aldım 200 tl dedi bana sekreter. Cuma günü gidicezMrb arkadaslar kalça usg yaptıran var mı ücretleri nedir özel devlet nasıl randevu alınıyor
200 tl dediler canımFiyat be kadar dediler
Kızlar sizler nasıl bebek arabası almıştınız ben henüz almadım kararsızım şuan
Randevusuz olmaz mı acabaBen özel muayenedn bugün randevu aldım 200 tl dedi bana sekreter. Cuma günü gidicez
Mesajını düzgün okuyamamışım. Ben bebeğini 2 aylık sanıyordum. Fakat biz 1 aylıkken 90 lık mamaya geçiş yapmıştık. 4. Atak haftasıydı 3 gün uykusuzluktan sonra mamayı yükseltmiştimde uyumuştu.sen anne sütü 70 ml diyorsun. Anne sütünün daha kıvamsız olduğunu düşünürsek biraz daha fazlasına ihtiyacı olabilir. Biraz fazla verirsin doyunca nasılsa bırakıcak sende ne kadara ihtiyacı olduğunu anlamış olursun.Kizlar 44 günlük olduk biz az önce sutumu sagdim 70 ml verdim ama halen de doymuyor az mi sizce kac ml vermem gerekiyor benim bildiğim 2 aylikken falan 60 ml verilliyor doymuyor bizimki
Sanmam. Sabah konuştupumuzda cuma gününe randevu verdi. Devlet hastaneside 15 gün sonrasına veriyormuş.Randevusuz olmaz mı acaba