- 30 Nisan 2018
- 1.790
- 2.122
- 37
Kese düzgün dedi ama ben ne yolk ne başka bişey gordgunu söylemedi banaBenim gibi o zaman sizinde kese nasıl peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese düzgün dedi ama ben ne yolk ne başka bişey gordgunu söylemedi banaBenim gibi o zaman sizinde kese nasıl peki
BEN fransa da olduğum için muhtemelen haklarımız farklıdır örneğin burada 40 saatten fazla çalışmak herkese yasak. Bu da günde 7 saat max ediyor. ama evet paylaşalım tabi :) 10 haftaya bugün girdik biz. 2 hafta sonra ilk trimester bitiyor, detaylı ultrason olacak. İple çekiyorum:)Kızlar ya bazen hamıle
hahaha çok iyi yapmıssın canım :) bu hakları da ara sra paylasalım ,bilmedıgımız bişey varsa ogrenelim :)) şuan kaç haftalıksın sen ? Saglıkla Allah tamamına erdirsın ınsallah
Benimde çok oluyor sabahları kusuyorum zaten hep ama bişey kullanmıyorum tuzlu bişeyler yemeye çalışıyorum doktor bana da bulantı için yazmıştı ama almadım ilacı
Kese düzgünse sıkıntı yoktur bence öğnkğ çünkü bende ilk 4+6 da gitmiştim kese bile görünmemişti geç döllenme olduğu için öyleymiş demekki sizinde öyle benceKese düzgün dedi ama ben ne yolk ne başka bişey gordgunu söylemedi bana
Evet canım ben kiloluyum bugün üstten baktı bebeği ve keseyi gördü ama kalp atışını zor duydu. Her şey yolunda dedi ama haftaya tekrar çağırdı.Evet geciktiriyormus ayni sekilde bebek hareketleride kilolu olanlar daha gec hissediyor
Benimde devam ediyo ama boş mide olunca ddaha kötü oluyo akşamları kustuğumda oluyo yaniAma benim sirf sabah degil ki tum gun devam ediyo sabah bulansa sonra acilsam raziyim
Siz kese ölçüsünü biliyor musunuzKese düzgünse sıkıntı yoktur bence öğnkğ çünkü bende ilk 4+6 da gitmiştim kese bile görünmemişti geç döllenme olduğu için öyleymiş demekki sizinde öyle bence
Bilmiyorum ki ama ultrason kağıdı var bakabilirm ne tarafta yazıyoSiz kese ölçüsünü biliyor musunuz
Benim de bebegi göremedi halbuki 6+3 5 haftalık dedi kese 15 mm olumsuz bişey olabilir mi dedim haftaya çağırdı emin olmak icinEvet canım ben kiloluyum bugün üstten baktı bebeği ve keseyi gördü ama kalp atışını zor duydu. Her şey yolunda dedi ama haftaya tekrar çağırdı.
Cok gecmis olsun canim niye duyamadiniz doktor ne dediBu ara o kadar kotuyum midem bulantim çok fazla üstüne grip oldum ve birde gidip bebegimin kalbini duyamayip sorun olabilme ihtimali de eklenince tamamen bitmiş durumdayım cidden ne zormus bu hamilleik
Bana kendisi söyledi ultrason kağıdı vermedi vallaBilmiyorum ki ama ultrason kağıdı var bakabilirm ne tarafta yazıyo
Bana 7 haftalık uyumlu dedi ama niye çağırdı anlamadım bakalım haftaya anlarız herhalde.Benim de bebegi göremedi halbuki 6+3 5 haftalık dedi kese 15 mm olumsuz bişey olabilir mi dedim haftaya çağırdı emin olmak icin
Benimde devam ediyo ama boş mide olunca ddaha kötü oluyo akşamları kustuğumda oluyo yani
Olabilir canim normal gec dollenmistirKızlar hastaneden geliyorum şimdi çok şükür herşey iyi ama sürekli küçük çıkıyo ultrason da niye acaba aklıma takıldı geçen gittiğimde 15 gün önce 5+6 idi şimdi 7+3 çıktı.Normalde SAT a göre 8+4 olması lazımdı.
Kese boyutun 15 mm dedi 5 haftalık dedi ben sormasam olumsuz bisey olsgunu soyemiyordu dedim ki sat a göre 6+3 Siz 5 haftalık dediniz sorun mu var dedim olabilir emin olmak için haftayacagirdiCok gecmis olsun canim niye duyamadiniz doktor ne dedi
Merhaba bugün garip bi şekilde belim agriyo bide kasiklarim da bi tuhaf ağrı var sanki regl gibi 6+4 oldu bugün kanama vs yok çok şükür ama korkmadım da değil normalmidir ki
Bana iki seferdir veriyorlar ama bebeğin boyunu ölçüyo keseyi değil galibaBana kendisi söyledi ultrason kağıdı vermedi valla