2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ya bazen hamıle

hahaha çok iyi yapmıssın canım :) bu hakları da ara sra paylasalım ,bilmedıgımız bişey varsa ogrenelim :)) şuan kaç haftalıksın sen ? Saglıkla Allah tamamına erdirsın ınsallah
BEN fransa da olduğum için muhtemelen haklarımız farklıdır örneğin burada 40 saatten fazla çalışmak herkese yasak. Bu da günde 7 saat max ediyor. ama evet paylaşalım tabi :) 10 haftaya bugün girdik biz. 2 hafta sonra ilk trimester bitiyor, detaylı ultrason olacak. İple çekiyorum:)

Evet canım ben kiloluyum bugün üstten baktı bebeği ve keseyi gördü ama kalp atışını zor duydu. Her şey yolunda dedi ama haftaya tekrar çağırdı.
Benim de bebegi göremedi halbuki 6+3 5 haftalık dedi kese 15 mm olumsuz bişey olabilir mi dedim haftaya çağırdı emin olmak icin

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için kültür bakalım sonra ilaç yazalım dedi. Birde Ankara medikalpark a gidiyorum paket yaptırmayı düşünüyorum var mı başka Ankara'da olup paket yaptıran?

Merhaba bugün garip bi şekilde belim agriyo bide kasiklarim da bi tuhaf ağrı var sanki regl gibi 6+4 oldu bugün kanama vs yok çok şükür ama korkmadım da değil normalmidir ki

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi çok şükür herşey iyi ama sürekli küçük çıkıyo ultrason da niye acaba aklıma takıldı geçen gittiğimde 15 gün önce 5+6 idi şimdi 7+3 çıktı.Normalde SAT a göre 8+4 olması lazımdı.
Olabilir canim normal gec dollenmistir

Merhaba bugün garip bi şekilde belim agriyo bide kasiklarim da bi tuhaf ağrı var sanki regl gibi 6+4 oldu bugün kanama vs yok çok şükür ama korkmadım da değil normalmidir ki

Kasik ve bel agrisi bende dollenmeden beri var rahim buyudugu icin normalmis merak etme yani hatta hala her seferinde peceteyle bakiyorum korkudan regl agrisina ck benzer bir agri. Demek biz hassasiz hissediyoruz baya herkeste ayni belirtiler olck die bisi yok♥️

X