- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
Karindan baktiysa etkiler canimKizlar kilolu olmak bebegin ultrasonda görünmesini geciktirebilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karindan baktiysa etkiler canimKizlar kilolu olmak bebegin ultrasonda görünmesini geciktirebilir mi
Bende çok seviyorum geçen çıkarınca tiksindim sankiSehriye corbasi icebiliyorum sadece insallah saglikla gecirelimde ♥
Evet karindan baktiKarindan baktiysa etkiler canim
Çok geçmiş olsun canım inşallah. En kısa zamanda hayırlı ve güzel haberlerini duyarız.Bu ara o kadar kotuyum midem bulantim çok fazla üstüne grip oldum ve birde gidip bebegimin kalbini duyamayip sorun olabilme ihtimali de eklenince tamamen bitmiş durumdayım cidden ne zormus bu hamilleik
Ooo sen iyi dayanmıssın aılelere soylemek için canım :))BEN fransa da olduğum için muhtemelen haklarımız farklıdır örneğin burada 40 saatten fazla çalışmak herkese yasak. Bu da günde 7 saat max ediyor. ama evet paylaşalım tabi :) 10 haftaya bugün girdik biz. 2 hafta sonra ilk trimester bitiyor, detaylı ultrason olacak. İple çekiyorum:)
Duyarsın inşallah canım kaç haftalıksınBu ara o kadar kotuyum midem bulantim çok fazla üstüne grip oldum ve birde gidip bebegimin kalbini duyamayip sorun olabilme ihtimali de eklenince tamamen bitmiş durumdayım cidden ne zormus bu hamilleik
Bana kendisi söyledi ultrason kağıdı vermedi valla
Ne zaman basladi bulantin vanim. Benim 5 gundur basladi artar mi diye korkuyorum. Asiri degil cunkuBenimde çok oluyor sabahları kusuyorum zaten hep ama bişey kullanmıyorum tuzlu bişeyler yemeye çalışıyorum doktor bana da bulantı için yazmıştı ama almadım ilacı
İki hafta sonra 5 haftaya iki hafta eklersen 7 hafta oluyor zaten canım geç döllenme olmuş ondandır maşallah iyi kafana takma onuKızlar hastaneden geliyorum şimdi çok şükür herşey iyi ama sürekli küçük çıkıyo ultrason da niye acaba aklıma takıldı geçen gittiğimde 15 gün önce 5+6 idi şimdi 7+3 çıktı.Normalde SAT a göre 8+4 olması lazımdı.
Bende çok seviyorum geçen çıkarınca tiksindim sanki
6+3 doktor 5 haftalık dedi. Kesem 15 mm misDuyarsın inşallah canım kaç haftalıksın
Benim iki haftaya yakındır var bulantılarım İnşAllah artmaz canım zor çünküNe zaman basladi bulantin vanim. Benim 5 gundur basladi artar mi diye korkuyorum. Asiri degil cunku
Benim adetlerim hep düzenli oluyordu nasıl geç döllenme oluyor kiİki hafta sonra 5 haftaya iki hafta eklersen 7 hafta oluyor zaten canım geç döllenme olmuş ondandır maşallah iyi kafana takma onu
Geç döllenme olmuştur canım takma kafana inşallah sağlıkla devam etsin6+3 doktor 5 haftalık dedi. Kesem 15 mm mis
olabilir canım niye olmasın şu an görünen oBenim adetlerim hep düzenli oluyordu nasıl geç döllenme oluyor ki
Bulantim var aslinda hem de ara ara geliyor saati zamani belli degil ve gunluk hayatimi cok etkiliyor ama kusacak kadar degil sukur. Ondan sormustum sag ol canim insaAllah artmaz. Ailem de yok yanimda yardimci olabilecek. Iyice endiseleniyorumBenim iki haftaya yakındır var bulantılarım İnşAllah artmaz canım zor çünkü
Benim sabahları sadece sarı su çıkıyo ama o da çok yakıyo boğazımı falan bende öğürürken korkuyorum bişey olur diye am tutamıyorum ki kendimi mecbur kusuyorum hiç bişey yapasım gelmiyo benimde hep uzanmak yatmak istiyorum bi annemlerde biraz bişeyler yiyebiliyorumBenden hic bisey cikmiyo deli gibi oguruyorm ogurmektende cok korkuyorum bebege bisey olur diye ama ogurunce en azndan bir kac dk rahatliyorum ve hep gaz cikiyo gaz bulandiriyo glba midemi. Suan hersey kokuyo yemek isimleri bile midemi bulandiriyo evin icinde yurucek bile halim yok ama benim normalde de midem cok hassastir 2 ayda 1 acillik olurum. Aciya agriya direncim ne kadar yuksekse mide bulantisina direncim o kdr dusuk. Basim agrir hayatimda agri kesici icmem midem bulanir yataklara duserim. Sanirim boyle 3 ay anca yaticam sadece mala bagladim resmen. Bisey olmasn saglikli olsunda cekilir yeter ki yarin guzel haberler aliyim
Aynen doktor da dedi zaten bi hafta geç döllenmişOlabilir
olabilir canım niye olmasın şu an görünen o
Hic moralini bozma canim gec dollenmistirKese boyutun 15 mm dedi 5 haftalık dedi ben sormasam olumsuz bisey olsgunu soyemiyordu dedim ki sat a göre 6+3 Siz 5 haftalık dediniz sorun mu var dedim olabilir emin olmak için haftayacagirdi
Seni korkutmak istemem ama benşnde öyleydi ilk zamanlar sadece bulantı sonra kusmaya döndüBulantim var aslinda hem de ara ara geliyor saati zamani belli degil ve gunluk hayatimi cok etkiliyor ama kusacak kadar degil sukur. Ondan sormustum sag ol canim insaAllah artmaz. Ailem de yok yanimda yardimci olabilecek. Iyice endiseleniyorum