- 27 Aralık 2017
- 157
- 116
- 30
Ben 25 yaşındayım canım ilk hamileliğim 7 yıllık evliyimKızlar bu arada yaşlarınız kaç biraz sohbet edelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 25 yaşındayım canım ilk hamileliğim 7 yıllık evliyimKızlar bu arada yaşlarınız kaç biraz sohbet edelim.
32Kızlar bu arada yaşlarınız kaç biraz sohbet edelim.
Ben paylaşmadım henüz annem ablam ve eşim biliyor sadece üç ay olsun söyleyecem Allah’ın izniyle29 benimde :)
Bu arada sizlere bir şey soracağım. 7. Haftada kalp atışını duydum bebeğin. Doktor kalp atışından sonra 1 ay sonraya ilk trimester ultrasonu verdi. 10. Haftaya gireceğiz yarın. Yani bir sonraki ultrasona 2 hafta var geçmek bilmiyor :) eşimin ailesi geliyor yaşadığımız ülkeye. Sizce söyleyelim mi bebeği yoksa 3. Ayı mı bekleyelim aralıkta biz gideceğiz türkiye ye o zaman da söyleyebilirim gerçi saklamak biraz zor olacak bizde kalacaklar 1 hafta. Siz yakınlarınızla paylaştınız mı ?
Teşekkür ederim canım hoşbuldumHoşgeldin canım hayırlı olsun
Ben hic icmedim doktorda icme diyo zaten organ gelisimi donemi oldugu icinBen hergun bı parol içiyorum kesin
Parol içilebilir birşey doktorlar ona bişey demiyor normaldeBen hic icmedim doktorda icme diyo zaten organ gelisimi donemi oldugu icin
Aslında herkes ilk uc ay saklayın ,nazar olur dıyor da . Bızdede abımlerde ve eşimin tarafındada cocuklar var ,ben hep kucagıma alıp severım ,alamıcam anlasılcak ,duyarsam Allahın ıznıyle kalp atısını en azından onlara soylıcez galıba
Ben iki gün önce söyledim canım saklayamadi
Söyle canım ne olacak benim daha ilk günden 7 sülale duydu onlarda sevinir hem :)
Sadece gelenlere söyleyin bence :) onlar kimseye soylemesin ama 3 ay olana kadar, hem sanada faydaları olur
Ben paylaşmadım henüz annem ablam ve eşim biliyor sadece üç ay olsun söyleyecem Allah’ın izniyle
Kendi ailem ilk bastan ogrendiler ama kayinvalideme bugun soyledi esim. Cumartesi kalp atisini da duyarsam soylerim herkese insaAllah. Bence sen de soyle aile sonucta yabanci degiller ki
8. Haftada bana genel kan testi yapıldı. Sonra 12. Haftada çağırdı doktor.Merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kalanlardanim.universite hastanesinde yaptırdım kalp atışı duyulduktan sonra başka doktor bulmam onunla devam etmem söylendi.7+5 te gitmiştim üniversiteye. Yeni doktor gorusmeme ne zaman gitmeliyim? Şuan 8+4. Doktora gittiğimde nelere bakılıyor? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Bizim işyerınde mesai bitişi 18.30 ,hamıleler 5 te cıkıyor.gunde 8 saatten fazla calıstırılamaz kanun geregı . Hemen soyleyesım var bu yuzden cunku cok halsız ve uykusuzum. Kalp atısını bi duysam hayırlısıyla ik ya ve yonetıcıme de soylıycem galıba ,haklarımdan biranonce fatdalanmak için.hoş erken cıktıgımı goren tum şirket ogrencek..Cevaplar için çok teşekkür ederim umarım cevabını atladığım olmamıştır. Evet sanırım hepinizin de dediği gibi söyleyeceğim. Ha 10. Hafta ha 12. Hafta farketmez diyelim ne yapayım :) Aslında benim çekindiğim nazardan çok yakınların hayal kurup sonra ters bir durum olursa üzülmesi. Biz bebek düşüneli daha iki ay olmuştu hamile kaldım dolayısıyla ailede kimsenin bebek beklentisi yoktu bizden. Düşündüğümüzü de bilmiyorlardı yeni düşünmeye başladığımız için. Eşim de ben de kariyer odaklıydık hep. Dolayısıyla allah korusun bebeğe bir şey olursa artık akıllarına bebek düşüncesini sokmuş olacağız, bekleyecekler.
Ama saklamak çok zor olacak. Eşimin ailesi hizmet bekleyen tarzda ya da beni yoracak tarzda gelenekçi bir aile değildir aksine hep yükümüzü hafifletirler, genelde akşam yemeklerine dışarı çıkarız geldiklerinde ama hamile olunca yiyip içemediğim ve normalde sevdiğimi bildikleri çok şey var, anlaşılacak diye düşündük açıkçası. Sonuçta 1 hafta aynı evdeyiz.
Umarım hepimizin sorunsuz geçer hamilelikleri ve sonuna kadar devam eder, sağlıklı bebeklerimiz olur.
Hikayem çok tanıdık ben de ev alırsam bi kaç ay sonra çocuk düşünürüm demiştim. Evi 9unda aldım 11inde hamile kaldım insanlar şaşırdı. Eşim de çocuk konusunda biraz korkuyordu. Ama bu kadar erken beklemiyordu. Ben tek seferde hamile kalanlardanım. Ben gizlemedim 3 haftalık hamileydim sürpriz yaptık onlara üstünde anane babanne ile ilgili yazılar olan bebek kıyafetleri ile söyledik. Ancak çevreme kese ve bebeği görünce söyledim. Gizlesek de herşey olacağına varır.Cevaplar için çok teşekkür ederim umarım cevabını atladığım olmamıştır. Evet sanırım hepinizin de dediği gibi söyleyeceğim. Ha 10. Hafta ha 12. Hafta farketmez diyelim ne yapayım :) Aslında benim çekindiğim nazardan çok yakınların hayal kurup sonra ters bir durum olursa üzülmesi. Biz bebek düşüneli daha iki ay olmuştu hamile kaldım dolayısıyla ailede kimsenin bebek beklentisi yoktu bizden. Düşündüğümüzü de bilmiyorlardı yeni düşünmeye başladığımız için. Eşim de ben de kariyer odaklıydık hep. Dolayısıyla allah korusun bebeğe bir şey olursa artık akıllarına bebek düşüncesini sokmuş olacağız, bekleyecekler.
Ama saklamak çok zor olacak. Eşimin ailesi hizmet bekleyen tarzda ya da beni yoracak tarzda gelenekçi bir aile değildir aksine hep yükümüzü hafifletirler, genelde akşam yemeklerine dışarı çıkarız geldiklerinde ama hamile olunca yiyip içemediğim ve normalde sevdiğimi bildikleri çok şey var, anlaşılacak diye düşündük açıkçası. Sonuçta 1 hafta aynı evdeyiz.
Umarım hepimizin sorunsuz geçer hamilelikleri ve sonuna kadar devam eder, sağlıklı bebeklerimiz olur.
28 benm canmKızlar bu arada yaşlarınız kaç biraz sohbet edelim.
28 benim de 2.5 yıllık evliyim. İlk bebeğim. Öncesinde düşünmemiştik.Kızlar bu arada yaşlarınız kaç biraz sohbet edelim.
Hoşgeldn canm göznaydınMerhabalar, ben de katıldım aranıza Bu akşam 6+6'da kalp atışını duyduk, her şey yolunda çok şükür
Teşekkür ederim canım hoşbuldum, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahHoşgeldn canm göznaydın
HADİ GÖZÜNZ AYDN CANM SAĞLIKLA DEVAM ETSN İNŞALLAH =)Teyzelerimiz ablalarımız 7+2 gunluk olmuşuz bugun babamız için gittik kalp atışını duymamıştı. hemde bu kan testleri için. Bugunun güzel haberi benden olsun. Herkese hayırlı sabahlar.
BenBebeğinin kalp atışlarını göremeyen kaldı mı?
MasaAllah yaa superrTeyzelerimiz ablalarımız 7+2 gunluk olmuşuz bugun babamız için gittik kalp atışını duymamıştı. hemde bu kan testleri için. Bugunun güzel haberi benden olsun. Herkese hayırlı sabahlar.
Maşallah ben de yarın gidecem inşallah güzel haberler veririm ben deTeyzelerimiz ablalarımız 7+2 gunluk olmuşuz bugun babamız için gittik kalp atışını duymamıştı. hemde bu kan testleri için. Bugunun güzel haberi benden olsun. Herkese hayırlı sabahlar.