2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kasik ve bel agrisi bende dollenmeden beri var rahim buyudugu icin normalmis merak etme yani hatta hala her seferinde peceteyle bakiyorum korkudan regl agrisina ck benzer bir agri. Demek biz hassasiz hissediyoruz baya herkeste ayni belirtiler olck die bisi yok♥
Sağol canım aslinda bu 2.gebeligim 8 yaşına girecek kızım var ama unutmuşum çoğu şeyi 😁 haftaya gidicem bakalim kontrole inşallah kalp atışı ve bebeği görürüz

IMG_20191107_133000.jpg

Buda bizim bugünkü fotoğrafımız 🙂

Gec döllenme olabilir beniimmde 6+3 olmalıydı ama 5 haftalık dedi sadece kese gözüktü 15 mm siz 5+6 da kalp sesini ve bebeği gördünüz mu
Benim gözükmedi canım haftasına gördüm korkunu anlıyorum ama korkma. Sorun olsa şimdiye kadar kendini belli ederdi

Evet canım ben kiloluyum bugün üstten baktı bebeği ve keseyi gördü ama kalp atışını zor duydu. Her şey yolunda dedi ama haftaya tekrar çağırdı.
Ne guzel iste zorda olsa duymussun ya diger hafta dahada belirgin duyarsin🥰

Merhaba bugün garip bi şekilde belim agriyo bide kasiklarim da bi tuhaf ağrı var sanki regl gibi 6+4 oldu bugün kanama vs yok çok şükür ama korkmadım da değil normalmidir ki
Canım 7. Hafta 6. Hafta sonları genelde adet gunleri bende ciddi kasık agrısı yaşafım adet gunumde. Ama şükür Bgun doktora gittim sıkıntı yok

Zaten doktor dedi 1 hafta geç döllenmiş geçen gittiğimde de vardı kalp atışı şimdi de vardı çok şükür ama geçen gittiğime göre bi kaç gün fark var o aklıma takıldı.
Sonuçta makina ile ölçüm yapıyorlar bi yerden bi yere ölçüyorlar nokta kadar ileri yada geriyi ölçse gün farkediyor, hem sizinki çok büyük sorun olabilcek bir fark değil, can sıkmaya gerek yok :KK66:

Kese boyutun 15 mm dedi 5 haftalık dedi ben sormasam olumsuz bisey olsgunu soyemiyordu dedim ki sat a göre 6+3 Siz 5 haftalık dediniz sorun mu var dedim olabilir emin olmak için haftayacagirdi
Ben geçen hafta gitmiştim doktora sat a gore 6+0 'di ultrasonda 5+4 çıktı, kese boyutu 8,25 mm di. Sanki sizinki daha büyük olması lazim gibi

Kese boyutun 15 mm dedi 5 haftalık dedi ben sormasam olumsuz bisey olsgunu soyemiyordu dedim ki sat a göre 6+3 Siz 5 haftalık dediniz sorun mu var dedim olabilir emin olmak için haftayacagirdi
Internette bi hesaplama var kese boyuna 30 ekliyorsun çıkan sonucu 7 e bölüyorsun haftanız çıkıyor diyordu, sizinkini yapinca 6+4 oluyor ama tabi bilemiyorum bende internetteki yazana gore benimki doğru çıkmıştı yani ultrasonda ölçülen ile kaç haftalık olduğu

M
29 benimde :)
Bu arada sizlere bir şey soracağım. 7. Haftada kalp atışını duydum bebeğin. Doktor kalp atışından sonra 1 ay sonraya ilk trimester ultrasonu verdi. 10. Haftaya gireceğiz yarın. Yani bir sonraki ultrasona 2 hafta var geçmek bilmiyor :) eşimin ailesi geliyor yaşadığımız ülkeye. Sizce söyleyelim mi bebeği yoksa 3. Ayı mı bekleyelim aralıkta biz gideceğiz türkiye ye o zaman da söyleyebilirim gerçi saklamak biraz zor olacak bizde kalacaklar 1 hafta. Siz yakınlarınızla paylaştınız mı ?
Mrb canım bn doktora gittim sadece danismanlik yaparım dedi tahlil ultrason falan kağıdı verdi nereye gitsem de almadılar bugün büyük bir hastaneye gidecem gene almicaklarmi diye korkuyorum vallahi ultrasona icinde gun yok resmen 😏😓

Benim adetlerim hep düzenli oluyordu nasıl geç döllenme oluyor ki
Benimde hep düzenlidir. Hiç şaşmaz. Ama geç döllenme görünüyor. Çok takılma bir anda atak yapıp haftasını yakalayabilir. Önemli olan sağlıklı ilerlemesi ve 12 haftayı atlatmamız.

Internette bi hesaplama var kese boyuna 30 ekliyorsun çıkan sonucu 7 e bölüyorsun haftanız çıkıyor diyordu, sizinkini yapinca 6+4 oluyor ama tabi bilemiyorum bende internetteki yazana gore benimki doğru çıkmıştı yani ultrasonda ölçülen ile kaç haftalık olduğu
Evet ama doktor 5 haftalık dedi neye göre bilmiyorum

M
Mrb canım bn doktora gittim sadece danismanlik yaparım dedi tahlil ultrason falan kağıdı verdi nereye gitsem de almadılar bugün büyük bir hastaneye gidecem gene almicaklarmi diye korkuyorum vallahi ultrasona icinde gun yok resmen 😏😓
Bu Avrupalıların ultrason cihazları çok kıymetli. Kullanınca bitiyor sanki. Acilde ultrasonla bakmadılar mesela bana. Sabah çağırdılar öyle baktılar. 🤦‍♀️

Benim eşim hala şokta :) Çevremizde tedavi sürecinden geçmeyen veya uzun süre denemeyen yoktu :)üstelik benim adet döngüm arada bir düzensizleşiyordu hem iş için hem de türkiye fransa arası çok seyahat ettiğim için. Biz de 2020 de bekliyorduk bu haberi. Erkenci çıktı bebek :))
Aynı durum bende de :) benim düzensizliğim yoktu gününü bile bilirdim 25 günde bir düzenliydi. Ama insanlar beklemeyince tepki komik oluyor. Kaza mı oldu diye soranlar bile oldu 😅 ben de kusura bakmayın biz çocuk düşünüyoruz diye size haber vermeye vaktim olmadı dedim

X