Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec döllenme olabilir beniimmde 6+3 olmalıydı ama 5 haftalık dedi sadece kese gözüktü 15 mm siz 5+6 da kalp sesini ve bebeği gördünüz muKızlar hastaneden geliyorum şimdi çok şükür herşey iyi ama sürekli küçük çıkıyo ultrason da niye acaba aklıma takıldı geçen gittiğimde 15 gün önce 5+6 idi şimdi 7+3 çıktı.Normalde SAT a göre 8+4 olması lazımdı.
Zaten doktor dedi 1 hafta geç döllenmiş geçen gittiğimde de vardı kalp atışı şimdi de vardı çok şükür ama geçen gittiğime göre bi kaç gün fark var o aklıma takıldı.Gec döllenme olabilir beniimmde 6+3 olmalıydı ama 5 haftalık dedi sadece kese gözüktü 15 mm siz 5+6 da kalp sesini ve bebeği gördünüz mu
Çok takmayin bence kalp sesi de duyulduğuna göre gayet sağlıklı bir bebisZaten doktor dedi 1 hafta geç döllenmiş geçen gittiğimde de vardı kalp atışı şimdi de vardı çok şükür ama geçen gittiğime göre bi kaç gün fark var o aklıma takıldı.
Evet ya bulanti cok zormus bir de calismak zorundayim. Evde olup uzanmak istiyor insan.Kalbi de duyarsin insaAllah bol duaya devam canimBu ara o kadar kotuyum midem bulantim çok fazla üstüne grip oldum ve birde gidip bebegimin kalbini duyamayip sorun olabilme ihtimali de eklenince tamamen bitmiş durumdayım cidden ne zormus bu hamilleik
Insallah cnm zaten sadece karindan bakti herşey allahtan o yüzden çok takmiyorum sadece iyi olsam yeter eşim bile 9 ay ne yapcan diyorEvet ya bulanti cok zormus bir de calismak zorundayim. Evde olup uzanmak istiyor insan.Kalbi de duyarsin insaAllah bol duaya devam canim
Gecen gun burda arkadas bir ilac ismi verdi prilam rl diye. Onu dene istersen. Ben de cumartesi doktoruma soracagim insaAllahKizlar bulantisi olup medpamid icen var mi ? Bulantilari hafifleyen var mi? Ben full yatiyorum hic bisey yiyemiyorum su bile icemiyorum medpamidde zarar verir diye korkuyorum. Bulanti bilekligide aldm takiyorm ama ise yaramiyo
Ben de iş yerime kalbini duyduğum hafta 7. Haftaydı hemen söyledim. Bİzde de primler vr hediye çekleri oluyor noelde, yıl sonunda vs. Ayrıca ekstra izin hakı geliyor. İş yerine söyleyin haklarımızı sonuna kadar kullanalım :) ailemden önce iş yerine söyledim aileye yeni söyleyeceğiz yarın eşimin ailesinden başlayarak :)Bizim işyerınde mesai bitişi 18.30 ,hamıleler 5 te cıkıyor.gunde 8 saatten fazla calıstırılamaz kanun geregı . Hemen soyleyesım var bu yuzden cunku cok halsız ve uykusuzum. Kalp atısını bi duysam hayırlısıyla ik ya ve yonetıcıme de soylıycem galıba ,haklarımdan biranonce fatdalanmak için.hoş erken cıktıgımı goren tum şirket ogrencek..
Evet geciktiriyormus ayni sekilde bebek hareketleride kilolu olanlar daha gec hissediyorKizlar kilolu olmak bebegin ultrasonda görünmesini geciktirebilir mi
hahaha çok iyi yapmıssın canım :) bu hakları da ara sra paylasalım ,bilmedıgımız bişey varsa ogrenelim :)) şuan kaç haftalıksın sen ? Saglıkla Allah tamamına erdirsın ınsallahBen de iş yerime kalbini duyduğum hafta 7. Haftaydı hemen söyledim. Bİzde de primler vr hediye çekleri oluyor noelde, yıl sonunda vs. Ayrıca ekstra izin hakı geliyor. İş yerine söyleyin haklarımızı sonuna kadar kullanalım :) ailemden önce iş yerine söyledim aileye yeni söyleyeceğiz yarın eşimin ailesinden başlayarak :)
İnşAllah canım sende duyarsın bi an önce en son ne zaman gitmiştin kontroleÇok takmayin bence kalp sesi de duyulduğuna göre gayet sağlıklı bir bebis
Benim eşim hala şokta :) Çevremizde tedavi sürecinden geçmeyen veya uzun süre denemeyen yoktu :)üstelik benim adet döngüm arada bir düzensizleşiyordu hem iş için hem de türkiye fransa arası çok seyahat ettiğim için. Biz de 2020 de bekliyorduk bu haberi. Erkenci çıktı bebek :))Hikayem çok tanıdık ben de ev alırsam bi kaç ay sonra çocuk düşünürüm demiştim. Evi 9unda aldım 11inde hamile kaldım insanlar şaşırdı. Eşim de çocuk konusunda biraz korkuyordu. Ama bu kadar erken beklemiyordu. Ben tek seferde hamile kalanlardanım. Ben gizlemedim 3 haftalık hamileydim sürpriz yaptık onlara üstünde anane babanne ile ilgili yazılar olan bebek kıyafetleri ile söyledik. Ancak çevreme kese ve bebeği görünce söyledim. Gizlesek de herşey olacağına varır.
Dün 6+3 tu ama doktor 5 haftalık dedi haftaya bir daha cagirdiİnşAllah canım sende duyarsın bi an önce en son ne zaman gitmiştin kontrole
Benimde çok oluyor sabahları kusuyorum zaten hep ama bişey kullanmıyorum tuzlu bişeyler yemeye çalışıyorum doktor bana da bulantı için yazmıştı ama almadım ilacıKizlar bulantisi olup medpamid icen var mi ? Bulantilari hafifleyen var mi? Ben full yatiyorum hic bisey yiyemiyorum su bile icemiyorum medpamidde zarar verir diye korkuyorum. Bulanti bilekligide aldm takiyorm ama ise yaramiyo
Benim gibi o zaman sizinde kese nasıl pekiDün 6+3 tu ama doktor 5 haftalık dedi haftaya bir daha cagirdi
İnşAllah güzel haberler alırsın canımBende bugun gidicem insallah daha kese disinda hicbisey gormedim gormek icin can atiyorumm
Umarim gorurum
Gecen gun burda arkadas bir ilac ismi verdi prilam rl diye. Onu dene istersen. Ben de cumartesi doktoruma soracagim insaAllah