2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
kızlar kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyolar benim kese yuvarlak bu arada bulantım çok akşam üstü uyku bastırıyor ama uyursam çok kötü oluyorum baş ağrısı miğde bulantısı oğlumda hiç böyle olmamıştım ben bu hafta sporuma başladım fitnessçıyım normalde çok hafif yürüyüş bisiklet az ağırlıkla sırt omuz çalışmaya başladım doktorda yap dedi yat yat durum kötü olacak 9. haftadayız kilo almadım 56 kiloyum siz nasılsınız

kızlar kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyolar benim kese yuvarlak bu arada bulantım çok akşam üstü uyku bastırıyor ama uyursam çok kötü oluyorum baş ağrısı miğde bulantısı oğlumda hiç böyle olmamıştım ben bu hafta sporuma başladım fitnessçıyım normalde çok hafif yürüyüş bisiklet az ağırlıkla sırt omuz çalışmaya başladım doktorda yap dedi yat yat durum kötü olacak 9. haftadayız kilo almadım 56 kiloyum siz nasılsınız
Benimki fasulye gibi, merak ettim ne olur acaba :) rüyamda hep kız görüyorum ama

Ben daha da zayifim senden canim. Ilk aylarda normal. Insallah gececek 12. Haftada.

Kızlar ozellıkle tüp bebek yaptıranlar,transfer sonrası bana cay kahve yasaktı. 14 ekım transfer tarıhım ,hala yasak mı acaba , tatlı cıkolata falan yıyor musunuz zararı var mı ki

Selam kızlar bende bu gün usg için gittim. 6+6 olmam gerek. Ama çok küçük dedi 5 haftalık falan. Henüz yolk sac görünmüyor. Sabah çok az kanama oldu şimdi bir şey yokk. Hastaneye git beta hcg takibi yapsınlar dedi. Yarın mahalle doktoruna gidip ordanda hastaneye giderim büyük olası. Dua edin nolur. Geç döllenme olsun ve gelişimi devam ediyor olsun. Çok karmaşık bir haldeyim. Belirsizlik yordu.

Bebeğinin kalp atışlarını göremeyen kaldı mı?
Ben varım canım Pers gidecekdim aslında ama eşimin işi çıktı o yüzden bir gün öne aldım sabah gidicez ve cokk korkuyorum inşallah duyabilirim temmuzda yaşadıklarımı tekrar yasamakdan korkuyorum kalbi duyulmuyor bı hafta geri vs derse yiklirim galiba sonra da gelisemeyip kalbi duruyor iki kez böyle oldu ama iki de çocuğum var çok şükür hayirlisi bana sabah olma bu gece🙄

Bende 56 kiloyum ama elimi kaldiracak dermanım yokk değil ki spor 😄

Selam kızlar bende bu gün usg için gittim. 6+6 olmam gerek. Ama çok küçük dedi 5 haftalık falan. Henüz yolk sac görünmüyor. Sabah çok az kanama oldu şimdi bir şey yokk. Hastaneye git beta hcg takibi yapsınlar dedi. Yarın mahalle doktoruna gidip ordanda hastaneye giderim büyük olası. Dua edin nolur. Geç döllenme olsun ve gelişimi devam ediyor olsun. Çok karmaşık bir haldeyim. Belirsizlik yordu.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Ben varım canım Pers gidecekdim aslında ama eşimin işi çıktı o yüzden bir gün öne aldım sabah gidicez ve cokk korkuyorum inşallah duyabilirim temmuzda yaşadıklarımı tekrar yasamakdan korkuyorum kalbi duyulmuyor bı hafta geri vs derse yiklirim galiba sonra da gelisemeyip kalbi duruyor iki kez böyle oldu ama iki de çocuğum var çok şükür hayirlisi bana sabah olma bu gece🙄
İyi düşünelim iyi olsun İnşAllah canım benimde 5 gün geri çıktı gelişim geriliği mi oluyor bu normalde gittiğimde 6+4 olması gerekiyordu ama 5+6 çıkmıştı.

benim yuvarlak anlamadım ama öyle diyorlar çin takvimine görede kız bende daha önce takvim tutmuştu oğlum oldu ama şimdi ne olur acaba
Ben erkeğe hamileyken takvime gore kızdı:) yani o da ise yaramadı, hayırlı sağlıklı olsunlar da farketmez tabi ama insan merak etmiyor değil

Kızlar benim de adet tarihime göre tamdı doktora gittiğimde 6+4 tü bu Cuma doktora gidecem inşallah her şey yolundadır 9. Haftaya girdik

Benim ilk gebeligimde 5 gün fark ediyordu, 2. Gebeligimde 10 gün, sağlıklı ilerledikten sonra haftasının çok önemi yok, kendine dikkat et canını sıkma

X