2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bnde dedim gidim malzeme alim ne varsa atarım içine havuç lahana karnabahar biber yapım valla çok teşekkür ederim sağolasın canım benim
Aynen canım ben yaptım cok bereketli oluyo. Hoş tiksindim yiyemiom ama inşallah sonra yiyebilirim yazık 🤣 gurbetteyiz kimsemiz de yok yiyecek dükkan açarım o derece ☺️ dagıttım hayır olsun dedim

Aynen canım ben yaptım cok bereketli oluyo. Hoş tiksindim yiyemiom ama inşallah sonra yiyebilirim yazık 🤣 gurbetteyiz kimsemiz de yok yiyecek dükkan açarım o derece ☺️ dagıttım hayır olsun dedim
Benim sagolsun türk komsum var yardımı oluyor bana obur komşularda fransız arap hepsi hayırda işleyemiyoruz valla ne mutlu sana

evet haşimatoyum ben 100 mg kullanıyordum. hamile oldugumu öğrendiğimde tezt yaptılar değerler fırlamıştı 4 e doktor hemen 200 mg çıkardı azalttı.şimdi dengeleme için 150 mg kullanıyorum.tsh 0.7e kadar düştü çok şükür.ama doktora telefonda sorduğumda hamileyim 4 cıktı diye hemen bugün bir doz daha al demişti.geciktirmedi asla.ondan çok önemli tsh beklencek bir şey değil asla.
Anladim canim dogru diyosun

Kızlar 6. Haftalara girdigimden beri gece mide bulantilarim başladı istahim azaldı zaten bulantı korkusuyla yiyemiyorum bir de hamilelik hastalık değil diyorlar ama bence tam tersi bir gün bir güne uymuyor
Ayni bende 6. Hafta da basladi
Kızlar torch testini yaptıran var mı? Rubela toxoplazma testleri
Ben yaptirdim canim cok sukur normal cikti ama torch yapildi mi bilmiyorum. Yani rutin tahliller denildi o da vardir muht. Bi bakayim

X