2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Olur canim baktimda e nabizada dusmemis daha Hic anlamam ki bunlardanda ne oluyor negatif olmasi ?

o hastalıkları daha once gecirmismisin bağışıklığın var mi ona bakılıyor. Negatifse bu hastalığı geçirmemişsin yanı bağışıklığın yok demek oluyor. Sıkıntılı bir durum degil yani sonucun negatif olması hamilelikte bu hastalıkları kapma olasılığı var demek dikkatli olmak gerekiyor. Benim anladığım bu arkadaşlarda biliyorsa yorum yapabilir ☺️

o hastalıkları daha once gecirmismisin bağışıklığın var mi ona bakılıyor. Negatifse bu hastalığı geçirmemişsin yanı bağışıklığın yok demek oluyor. Sıkıntılı bir durum degil yani sonucun negatif olması hamilelikte bu hastalıkları kapma olasılığı var demek dikkatli olmak gerekiyor. Benim anladığım bu arkadaşlarda biliyorsa yorum yapabilir ☺
Anladimm canim cok saol🥰 ne hastaligi acaba bunlar arastirayim

İyi düşünelim iyi olsun İnşAllah canım benimde 5 gün geri çıktı gelişim geriliği mi oluyor bu normalde gittiğimde 6+4 olması gerekiyordu ama 5+6 çıkmıştı.
Herkese de bir olmaz canım ama benim kese 5 haftalikken görünür du 6 veya 7 haftalikken kalp atışı için gittiğimde 5 buçuk haftalık küçük görünüyor kalbi kibirdaniyor bı hafta daha bekleyelim derdi ve bı hafta sonra gittiğimde iki yada üç gün daha büyüyüp 6 haftalık olunca kalbi duruyordu... Ama kızımda 6 hafta 5 günlükken gittim direk duyduk kalp atışını 6 hafta 4 günlük çıkmıştı inşallah güzel haberlerle gelirim yarın

Kızlar ozellıkle tüp bebek yaptıranlar,transfer sonrası bana cay kahve yasaktı. 14 ekım transfer tarıhım ,hala yasak mı acaba , tatlı cıkolata falan yıyor musunuz zararı var mı ki
Cay sadece bir bardak acik iciyorum,kahve kesinlikle icmiyorum gebelere zararli cunku.. tatli cikolata yiyorum canim

Herkese de bir olmaz canım ama benim kese 5 haftalikken görünür du 6 veya 7 haftalikken kalp atışı için gittiğimde 5 buçuk haftalık küçük görünüyor kalbi kibirdaniyor bı hafta daha bekleyelim derdi ve bı hafta sonra gittiğimde iki yada üç gün daha büyüyüp 6 haftalık olunca kalbi duruyordu... Ama kızımda 6 hafta 5 günlükken gittim direk duyduk kalp atışını 6 hafta 4 günlük çıkmıştı inşallah güzel haberlerle gelirim yarın
İnşAllah canım ne kadarlık oluyor yarın benimde perşembe günü randevum

Kızlar ozellıkle tüp bebek yaptıranlar,transfer sonrası bana cay kahve yasaktı. 14 ekım transfer tarıhım ,hala yasak mı acaba , tatlı cıkolata falan yıyor musunuz zararı var mı ki
Kahve hala içmiyorum canım çaya limon damlatıyorum çikolata zaten hayat boyu nefret ettim ☺ benim ilgi alanıma girmiyo sütlü tatlı yiyorum avokado muz petibör sütle puding gibi yapıyorum ilk günden beri

Bende bugün toxo ‘lar için gittim gitmişken kuzenim ultrasondan da baktı . Kendi dr uma göre daha ileri hafta ölçtü ama yinede adet tarihi ile uyumlu değildi . Bu ay genelimizde bu var sanırım ‘geç döllenme ‘ 🤔

Benim ilk gebeligimde 5 gün fark ediyordu, 2. Gebeligimde 10 gün, sağlıklı ilerledikten sonra haftasının çok önemi yok, kendine dikkat et canını sıkma
Canımı sıkmak istemesem de sıkılıyor. Şimdi hastanedeyim. Gene kan geldi baya birazda ağrım var. Sanırım umudum bitiyor. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin şükür o var. Bekliyorum idrar aldılar. Hala kan almak gibi bir düşünceleri yok :mad:

Canımı sıkmak istemesem de sıkılıyor. Şimdi hastanedeyim. Gene kan geldi baya birazda ağrım var. Sanırım umudum bitiyor. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin şükür o var. Bekliyorum idrar aldılar. Hala kan almak gibi bir düşünceleri yok :mad:
Haklisin zor bir süreç endişe dolu, herşey olacağına varicak, böyle durumlarda insanin bir çocuğunun olması cidden büyük dayanak, Rabbim çocuklarımızın hepsini korusun hayırlı sağlıklı ömürler versin insallah, yeni emanetlerinide sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Benim 2 gebeligimde kanamalı geçti, hep hastanelerdeydim, günde 2 defa bile gittiğim oluyordu. Her zaman Allahtan hayırlısını iste, emin ol o zaman daha güçlü oluyorsun. Eğer Allah ömür vermişse ne olursa olsun yaşıyacak, eğer vermemişse ne yaparsan yap gidecek. Bol bol dua sabır şükür.

Haklisin zor bir süreç endişe dolu, herşey olacağına varicak, böyle durumlarda insanin bir çocuğunun olması cidden büyük dayanak, Rabbim çocuklarımızın hepsini korusun hayırlı sağlıklı ömürler versin insallah, yeni emanetlerinide sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Benim 2 gebeligimde kanamalı geçti, hep hastanelerdeydim, günde 2 defa bile gittiğim oluyordu. Her zaman Allahtan hayırlısını iste, emin ol o zaman daha güçlü oluyorsun. Eğer Allah ömür vermişse ne olursa olsun yaşıyacak, eğer vermemişse ne yaparsan yap gidecek. Bol bol dua sabır şükür.
Kanamalarında ağrın oluyormuydu.
Şükredecek çok şeyimiz var. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bu süreci rahat atlatmak nasip olsun herkese. Bebeğini kaybedende bebeğini bekleyenede. Bekleyen kavuşsun. Kaybedenin sabrı şükür bol olsun.

Kanamalarında ağrın oluyormuydu.
Şükredecek çok şeyimiz var. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bu süreci rahat atlatmak nasip olsun herkese. Bebeğini kaybedende bebeğini bekleyenede. Bekleyen kavuşsun. Kaybedenin sabrı şükür bol olsun.
Aminn, Her seferinde olmuyordu agri, aylarca kanamam oldu, hep yatarak geçirdim süreci çok şükür sağlıkla geldi kızım ama ikinci gebeligimde kaybettim bebeğimi. Elimden gelen ne varsa yaptım, ilacımı içtim, ignemi oldum, yine yattım ama olmadi. Veren Allah alan Allah, Rabbim yeterki ömür versin, hepsi bir imtihan.

Kızlar doktora gitttim adete göre 6+3 Ama doktor kese 15 mm 5 haftalık dedi sorun olabilir mi dedim olabilir emin olmak için haftaya gel dedi

Ben varım canım Pers gidecekdim aslında ama eşimin işi çıktı o yüzden bir gün öne aldım sabah gidicez ve cokk korkuyorum inşallah duyabilirim temmuzda yaşadıklarımı tekrar yasamakdan korkuyorum kalbi duyulmuyor bı hafta geri vs derse yiklirim galiba sonra da gelisemeyip kalbi duruyor iki kez böyle oldu ama iki de çocuğum var çok şükür hayirlisi bana sabah olma bu gece🙄
GÜZEL HABERLERLE GEL CANM İNŞALLAH

günaydın güzell annelerrr...benmde cumartesi randevum ve zaman geçmiyo sankiiiiii...çok merak ediyorumm tam 6 yken gitmiştim kalbni pırpır görmüştük ama duyamamıştık... bu cumartesi tam 8 olcaz..bakalım nolcakkk :dua: :dua: :dua: :dua:

Selam kızlar bende bu gün usg için gittim. 6+6 olmam gerek. Ama çok küçük dedi 5 haftalık falan. Henüz yolk sac görünmüyor. Sabah çok az kanama oldu şimdi bir şey yokk. Hastaneye git beta hcg takibi yapsınlar dedi. Yarın mahalle doktoruna gidip ordanda hastaneye giderim büyük olası. Dua edin nolur. Geç döllenme olsun ve gelişimi devam ediyor olsun. Çok karmaşık bir haldeyim. Belirsizlik yordu.
Bende 6+3 um bana da öyle dedi 5 haftalık dedi sorun olabilir mi dedim olabilir emin olmak için haftaya gel dedu

X