İhmal etme haftaya git tekrar canım geç döllenme olabilirBende 6+3 um bana da öyle dedi 5 haftalık dedi sorun olabilir mi dedim olabilir emin olmak için haftaya gel dedu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhmal etme haftaya git tekrar canım geç döllenme olabilirBende 6+3 um bana da öyle dedi 5 haftalık dedi sorun olabilir mi dedim olabilir emin olmak için haftaya gel dedu
Gozun aydin canimCoook şükür duydum canım kalp atışını darısı bekleyenlere sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz de
6 haftalığım tam şuan bende hastanedexwim6+3 um bugün saat 9 da randevum ..
Keseyi mi gorceksin canim kalpmi duycksin6 haftalığım tam şuan bende hastanedexwim
ah şükürler olsn canm benmmmCoook şükür duydum canım kalp atışını darısı bekleyenlere sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz de
dikkat et canm benmde burnmda tıkanıklık varGunaydin tatli anneler nasilsinizben sanirim grip olmk uzereyim kizlar surekli meyve yiyorum ama sanirim etkisi olmuyor napsam agirlasmadan
bende 8 de gidicm kesn duyarm ozamn inşallahÇok şükür duyduk canım karından bı de
Günaydın canım ben de Cumartesi gidecektim bir gün öne aldım hafta sonu kalabalık oluyor Cuma günü gidecem sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin biz de 9. Hafta içindeyizgünaydın güzell annelerrr...benmde cumartesi randevum ve zaman geçmiyo sankiiiiii...çok merak ediyorumm tam 6 yken gitmiştim kalbni pırpır görmüştük ama duyamamıştık... bu cumartesi tam 8 olcaz..bakalım nolcakkk
inşallah canm hadi inşallah musmutlu haberlerle gelicezzzzGünaydın canım ben de Cumartesi gidecektim bir gün öne aldım hafta sonu kalabalık oluyor Cuma günü gidecem sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin biz de 9. Hafta içindeyiz
Sende cok dikkat et canim valla cok kotu oluyor dunden beri burnum akiyor ilacta alamiyoruz siknti.. sen naptin canim tekrar ne zamn gitceksindikkat et canm benmde burnmda tıkanıklık var
cumartesi tam 8 oluyorm ozamn gidicm canmSende cok dikkat et canim valla cok kotu oluyor dunden beri burnum akiyor ilacta alamiyoruz siknti.. sen naptin canim tekrar ne zamn gitceksin
Bizim aramizda iki gun varmis bende pazartesi tam 8 oluyorum o zamn cagirdi canimcumartesi tam 8 oluyorm ozamn gidicm canm
Keseyi görcem daha ilk tanışma canım tabi hala bekliyorumKeseyi mi gorceksin canim kalpmi duycksin
Hayırlı haberlerle gel inşallah6 haftalığım tam şuan bende hastanedexwim
İnşallah duyarsın canım 6+³de duydum sabah çok güzeldiKalp atışını duyanların gözü aydın benim de bugün saat 4 de randevum. Heyecan ve kaygıyla bekliyorum inşallah ben de duyabilirim 6+5 deyim
Çok sağol canımah şükürler olsn canm benmmm
Hadi Hayırlı guzel haberler ınsallahKeseyi görcem daha ilk tanışma canım tabi hala bekliyorum