- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
Tesekkur ederim canimİnsallah canim. İçini ferah tut, iyi düşün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canimİnsallah canim. İçini ferah tut, iyi düşün
Ayy benimde bugun cok gazim varGöbüşler ne durumda benim bazen gazdan mıdır nedir çok fazla çıkıyor
Mide yanması var meyve ile besleniyordum mandalina falan oda daha yakiyor ayyyy yaGöbüşler ne durumda benim bazen gazdan mıdır nedir çok fazla çıkıyor
Ben kilom olmamasina ragmen gobegi olan biriyim simdiden 3 aylik gibiama bebek daha asagida galiba. Gobegimin alti gittikce beliriyor cok heyecan vericihatta bbi cizgi var ya gobegin altinda,o cizgi baya belli oluyorGöbüşler ne durumda benim bazen gazdan mıdır nedir çok fazla çıkıyor
Aminnİnşaallah canım merak etme duyacaksın emin ol.Allah hayırlısıyla duyursun.
Yurumeyi birak birikmis bulasik varsa yikarken bile belim agriyor canim ya.Napvam boyle bilmiyorum2 güne bir hafif bir ev işi yetio bana spor olarak. Yürüyorum cok birde
Ben yürüyorum ya bilmiyorum gecen hatta 10 bin adım attınız die bildirim geldi ben bile şaşırdım. Sahile yakın evim deniz kenarında cok guzel oluyo cok iyi gelio banaYurumeyi birak birikmis bulasik varsa yikarken bile belim agriyor canim ya.Napvam boyle bilmiyorum
Ev işi en büyük sporŞuan her hangi bir spor ile uğraşan var mı
Mandalina da yakar leblebi ye cok iyi gelio tursudan da uzak dur yanma varsa canım.Mide yanması var meyve ile besleniyordum mandalina falan oda daha yakiyor ayyyy ya
turşu çok istiyorum
Kız mı acabaaaaMide yanması var meyve ile besleniyordum mandalina falan oda daha yakiyor ayyyy ya
turşu çok istiyorum
Seninde erkek olabilirBen kilom olmamasina ragmen gobegi olan biriyim simdiden 3 aylik gibiama bebek daha asagida galiba. Gobegimin alti gittikce beliriyor cok heyecan vericihatta bbi cizgi var ya gobegin altinda,o cizgi baya belli oluyor
Iyi yapiyorsun canim en saglikli spor yurumek ruhen bedenen.Ben yürüyorum ya bilmiyorum gecen hatta 10 bin adım attınız die bildirim geldi ben bile şaşırdım. Sahile yakın evim deniz kenarında cok guzel oluyo cok iyi gelio bana
bakalim hayirlisi olsun canim gobek sisince mi erkek deniyor acaba?Seninde erkek olabilir
Gunum gunumu tutmuyor bir anım bir anımı tutmuyor cok iyi hissediyorum bazen cok kötü. İyi hissettiğim zamanlar bütün faydalı şeyleri yiyorum iş varsa evde onu yapıyorum biraz agrım falan varsa da yatıyorum dinleniyorum. Rabbim e binlerce şükürler olsun sürekli kalp atışını izleyip mutlu oluyorum bu bile bu kadar sevincse doğduğunda neler hissetcem bilemiyorum. Allah once akıl sonra beden saglıgı versin herkese. Saglık cok cok onemli ve bütün evlatlarımızı korusun Allah.Iyi yapiyorsun canim en saglikli spor yurumek ruhen bedenen.
Altta çizgi dedin ya ordan acaba dedimbakalim hayirlisi olsun canim gobek sisince mi erkek deniyor acaba?
Sağol canım hepimizin ben bazen iki defa kusuyorum az önce küstüm çok kötüyüm artıkAllah yardımcın olsun canım ya ben çok şükür kusmadım şimdiye kadar ama bulantı çok fazla ve rahatsız edici baya
Amin aminn insaAllahhh saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Su da var hepimiz ayniyiz. Cok mutluyum bi anda cokuyor ustume kara bulutlar ve sebebi de ne ben bile bilmiyorum. Sukurler olsun sikayetimiz yok tabi kiGunum gunumu tutmuyor bir anım bir anımı tutmuyor cok iyi hissediyorum bazen cok kötü. İyi hissettiğim zamanlar bütün faydalı şeyleri yiyorum iş varsa evde onu yapıyorum biraz agrım falan varsa da yatıyorum dinleniyorum. Rabbim e binlerce şükürler olsun sürekli kalp atışını izleyip mutlu oluyorum bu bile bu kadar sevincse doğduğunda neler hissetcem bilemiyorum. Allah once akıl sonra beden saglıgı versin herkese. Saglık cok cok onemli ve bütün evlatlarımızı korusun Allah.
Hii olabilir bakalim daha cinsiyete cok var kalbi duysaydim onceAltta çizgi dedin ya ordan acaba dedim
Hosgeldin aramizaHerkese merhaba ben de haziranın üçünde bebiş bekiyorum