- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
Kızzz tamam bebiş konuşalım boşverin bu konuları. İsteyen yapar isteyen yapmaz bizene.Bu arada orgazm da klitoriste oluyor aklında bulunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzz tamam bebiş konuşalım boşverin bu konuları. İsteyen yapar isteyen yapmaz bizene.Bu arada orgazm da klitoriste oluyor aklında bulunsun
Arkadasimiz Riskli gebelikse dr zaten uyarmisdir ona gore hareket edersiniz diye uyarmis Kimsenin vebaline girdigini dusunmuyorum fikrini ve bilgisini paylasmis bence nacizane. Sevgiler..RA
Orgazm oldugunda rahim kasılıyor. Herkesın oncelıkleri farklı olabılır saygı duyarım.sex şu asamada benım ıcın ıhtıyac degıl . Sizin tercıhınıze kalmıs . Bence dr degılsenız bu kadar net konusmayın ki risklı gebelıkler tehlıkeye girmrsın,bu bir vebaldir
Sadece kadın hastalıkları diyorsan zaten Nafile ....Ana bilim dalınız kadın hast degılse hıc konusmayalım .konu kapansın .
Inslalah canim dedigin gibidirbenimde kasik agrim oluyor ama geçiyor. Geçiyorsa sıkıntı yok diyorlar. Olumsuz düşünüp kendini strese sokma canım bence ama dinlenmeyi ihmal etme
Ben gebelikten once pilates ile ilgileniyordum . Simdi de hastanedeki egitmenle gebelik pilatesine baslayacagim inslahŞuan her hangi bir spor ile uğraşan var mı
Kesenin olduğu yerle spremlerin gittiği yer çok farklı yerlerdir doğru diyon canım bi doktor demişti forumda bi arkadaşa düşük riski olanlar içinde zaten doktor yasaklıyor onunda sebebi farklı bişeydir demekkiBirşey yazıyorsam araştırıp sorup yazıyorum sülalem olması bundan önemli sorup kesin bilgi alacağım çok kişi var . Tıp okumadım dedim ; biyofizik yüksek lisans ,sinir anabilim dalı doktora .. daha saymama gerek varsa ekleyebilirim , tıp bilgim yok demedim . İlgi meselesi değil 21.yyda bilgisizce söylemler hoş değil
Bazılarının geçiyor bazılarının devam ediyor, benim ilk gebeligimde 26.haftaya kadar kanamam devam etmişti.Hadi yaa soyledigin iyi oldu canim korkmayim ole bi durumda .. peki kendi kendine gecermiki o kanamali alan
Aletli pilates mi ? Bıraktın mıBen gebelikten once pilates ile ilgileniyordum . Simdi de hastanedeki egitmenle gebelik pilatesine baslayacagim inslah
Euthyrox kullaniyorum canim.Sabah ac karnina yarim parca kullaniyorumArkadaşlar tiroit için ilaç kullananlar hangi ilacı nasıl kullanıyor yazabilir mi acaba ??
Ooo peki hep evdemydin canimBazılarının geçiyor bazılarının devam ediyor, benim ilk gebeligimde 26.haftaya kadar kanamam devam etmişti.
İnsallah canim. İçini ferah tut, iyi düşünBenimde ayni progesteron kullaniyorum canim suan kanamam yok cok sukur sanirim dedigin gbi vucut emicek insallah ole olur
2 güne bir hafif bir ev işi yetio bana spor olarak. Yürüyorum cok birdeŞuan her hangi bir spor ile uğraşan var mı
Göbiş gazdan gecilmio kasıklarım batıyor ya iğne gibi batıyo gidio sol taraf. Arada saga gecio. Üşütmekten cok korkuyorumGöbüşler ne durumda benim bazen gazdan mıdır nedir çok fazla çıkıyor
2 güne bir hafif bir ev işi yetio bana spor olarak. Yürüyorum cok birde
Yarına randevu vardı aldım hemen hele gidim yarın ne dicek haniCanım evet benim de çalıştığım için mutuelle im var herşeyi kapsıyor. Sen doktora ödeme yapıyorsun, carte vitale alırken verdiğin banka hesabına hepsi geri yatıyor 10 gün sonra yaklaşık. Sigortan yoksa da ya bir miktar ödeyip eşininkindeb yararlanıyorsun ya da yüzde 60 ı geri ödeniyor sana yine carte vitale ile.
Arada bana da oluyor öyle hiç bisey yokmuş gibi tiksindiğim herşeyi yiyebilir dereceye geliyorum ama bu aralar Bulanti varMerhabalar kızlar, benim mide bulantım hiç yok 2 gündür kontrolüm de perşembe bir şey olmamıştır inşallah.