2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
RA
Orgazm oldugunda rahim kasılıyor. Herkesın oncelıkleri farklı olabılır saygı duyarım.sex şu asamada benım ıcın ıhtıyac degıl . Sizin tercıhınıze kalmıs . Bence dr degılsenız bu kadar net konusmayın ki risklı gebelıkler tehlıkeye girmrsın,bu bir vebaldir
Arkadasimiz Riskli gebelikse dr zaten uyarmisdir ona gore hareket edersiniz diye uyarmis😊 Kimsenin vebaline girdigini dusunmuyorum fikrini ve bilgisini paylasmis bence nacizane. Sevgiler..

Birşey yazıyorsam araştırıp sorup yazıyorum sülalem olması bundan önemli sorup kesin bilgi alacağım çok kişi var . Tıp okumadım dedim ; biyofizik yüksek lisans ,sinir anabilim dalı doktora .. daha saymama gerek varsa ekleyebilirim , tıp bilgim yok demedim . İlgi meselesi değil 21.yyda bilgisizce söylemler hoş değil
Kesenin olduğu yerle spremlerin gittiği yer çok farklı yerlerdir doğru diyon canım bi doktor demişti forumda bi arkadaşa düşük riski olanlar içinde zaten doktor yasaklıyor onunda sebebi farklı bişeydir demekki ☺️

Arkadaşlar tiroit için ilaç kullananlar hangi ilacı nasıl kullanıyor yazabilir mi acaba ??

Canım evet benim de çalıştığım için mutuelle im var herşeyi kapsıyor. Sen doktora ödeme yapıyorsun, carte vitale alırken verdiğin banka hesabına hepsi geri yatıyor 10 gün sonra yaklaşık. Sigortan yoksa da ya bir miktar ödeyip eşininkindeb yararlanıyorsun ya da yüzde 60 ı geri ödeniyor sana yine carte vitale ile.
Yarına randevu vardı aldım hemen hele gidim yarın ne dicek hani

X