2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Riskli gebeliği zaten özellikle belirttim ben doktor değilim ama eşim dahil olmak üzere 7 sülelam dr
Sülalen onemlı degıl sen okuduysan okulunu bukadar emın konusabılırsın ancak . Bence konuyu saptırmanın luzumu yok,burda hepımızin amacı belli, bu tarz seyleri baska konu baslıgında konusabılırsınız ılgınızı cekıyorsa

Yanı pkoluyum,vardı duzensizligim. Saglıklı sıhhatli olsunda şükür hersey ıyı dedı de. O zaman belirlenen tarihe gore hareket ederiz.

Ya çok güzel inşallah bende duarim da Pers günü içim rahatlar artık duyamamakdan çok korkuyorum

Bence gec döllenme canım

Benimde ayni progesteron kullaniyorum canim suan kanamam yok cok sukur sanirim dedigin gbi vucut emicek insallah ole olur

Benimde ayni progesteron kullaniyorum canim suan kanamam yok cok sukur sanirim dedigin gbi vucut emicek insallah ole olur
Arkadaşlar bazen şöyle oluyor kanama dışarı akmıyor, pıhtılasiyor parça olarakta düşebiliyor. Aklınızda olsun. Benim başıma bi kaç kere geldi.

Birşey yazıyorsam araştırıp sorup yazıyorum sülalem olması bundan önemli sorup kesin bilgi alacağım çok kişi var . Tıp okumadım dedim ; biyofizik yüksek lisans ,sinir anabilim dalı doktora .. daha saymama gerek varsa ekleyebilirim , tıp bilgim yok demedim . İlgi meselesi değil 21.yyda bilgisizce söylemler hoş değil

Ana bilim dalınız kadın hast degılse hıc konusmayalım .konu kapansın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…