- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 31
çok çok geçmiş olsun.. Nasılsınız şuan peki ? Nasıl tedavi görüyorsunuz.Belirtiler aşağı yukarı aynı eğer sizde de böyle şikayet varsa bir an önce bir sağlık kuruluşuna görünün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok çok geçmiş olsun.. Nasılsınız şuan peki ? Nasıl tedavi görüyorsunuz.Belirtiler aşağı yukarı aynı eğer sizde de böyle şikayet varsa bir an önce bir sağlık kuruluşuna görünün
Onu da kendin halledebilirsin. Plastik eldivenler var ya işini görecektir hemde düzenli kullanırsan ciddi manada tüyleri azaltıyor denendi onaylandıKuaför lazımdı bana, anla işte
Yok yav, beni bi sen anladın sen de yanlış anladın, kaşlarım için dedim, yoksa lazer epilasyon sağolsun, kalıcı olarak beni mutlu etti de, kaş meselesi işte :)))) Kendim beceremiyorum.Onu da kendin halledebilirsin. Plastik eldivenler var ya işini görecektir hemde düzenli kullanırsan ciddi manada tüyleri azaltıyor denendi onaylandı
Kız ne bilim gizli kapaklı anlatınca tamamen farklı anladım ben hahahaha çok güldüm ya valla oralarda olsam ben alırdım kaşlarını çevremdeki herkes bana aldırır . Sende kendi kaşlarını alman için şunu dene , muhakkak kaşlarının modelini biliyorsundur . O modeli içine alacak şekilde kalemle çerçevele kaşlarını ve dışarda kalan tüyleri çok kaşının içine yani gür kılların sık olduğu kısma girmeden al kalanı zaten kaşının kendi modeli olacak böylece en azından toparlanmış olur. Kaş alma videolarını da deneyebilirsin you tube da çok varYok yav, beni bi sen anladın sen de yanlış anladın, kaşlarım için dedim, yoksa lazer epilasyon sağolsun, kalıcı olarak beni mutlu etti de, kaş meselesi işte :)))) Kendim beceremiyorum.
Stresli dönemlerimde benim kaşlarım bariz fark edilecek şekilde dağınık dökülüyor, dökük olduğu için de toparlamam çok zor oluyor, extra far sürmeden bile dışarı çıkamıyorum, dediğiniz gibi olsa hiç dert etmem :)))Arkadaşım yanlış anlamada ne dertler var
Cmbizla fazlaları topla ay gibide olmayversin
Bir deneyelim, yine mağdur olacağım. Karşı dairedeki komşum kuaför aslında 10-15 yıllık. Ne yapsam maskelerimizi taksak da o mu halletse acabası :)))))))))))))Kız ne bilim gizli kapaklı anlatınca tamamen farklı anladım ben hahahaha çok güldüm ya valla oralarda olsam ben alırdım kaşlarını çevremdeki herkes bana aldırır . Sende kendi kaşlarını alman için şunu dene , muhakkak kaşlarının modelini biliyorsundur . O modeli içine alacak şekilde kalemle çerçevele kaşlarını ve dışarda kalan tüyleri çok kaşının içine yani gür kılların sık olduğu kısma girmeden al kalanı zaten kaşının kendi modeli olacak böylece en azından toparlanmış olur. Kaş alma videolarını da deneyebilirsin you tube da çok var
Bozdurmadım ama, tam zamanı. Çok yüksek.Kızlar nişanda takılan altınlarını bu ara bozduran var mı hiç?
Yok yav nolcak kalmaz virüs falan öyle zaten o kadar kalıyor olsaydıııı şuan hiç birimiz yaşamıyordukKızlar ya, kafama birşey takıldı, benim inşallah on gün sonra eşyalarım gelecek ama, şu corona olayı yüzünden dezenfektan ekibi mi ne varmış, çağırıyormuşsun, gelip evi dezenfekte ediyorlarmış neyse, nişanlım böyle yapalım dedi.
Ben de diyorum ki, bu ev bir ay kullanılmayacak, yerleri zaten çamaşır suyu ile siliyorum, duvarlar yeni boyanacak, beyaz eşyaları da dezenfekte ediyorum zaten.
Evi hergün gidip havalandırsam virüs kalır mı?
Gel gör ki adam inat etti.
Delirticek beni, para dağıtıyor olmadık yerlere ya, inat etti yine keçi gibi.Yok yav nolcak kalmaz virüs falan öyle zaten o kadar kalıyor olsaydıııı şuan hiç birimiz yaşamıyorduk
O dezenfektanlar da kimyasal, ne biliyim, içime sinmedi pek, tüm eşyalara sinecek. Hani gerek olsa neyse.Bence yaptir cunku esin hastalik hastasi olabilir ben gibi.Yoksa surekli huylancak korkcak acabami diycek bence ici rahat etsin. Spnra skntsini cekersin demedi deme. Zaten hastalik hastasi olmasan bile suanda en ufak seyde acabami diye millet oturdugu yerde kafayi yicek.
Bende şuan onu düşünüyorum sen bozdurmayı düşünüyormusun?Bozdurmadım ama, tam zamanı. Çok yüksek.
Kızlar ya, kafama birşey takıldı, benim inşallah on gün sonra eşyalarım gelecek ama, şu corona olayı yüzünden dezenfektan ekibi mi ne varmış, çağırıyormuşsun, gelip evi dezenfekte ediyorlarmış neyse, nişanlım böyle yapalım dedi.
Ben de diyorum ki, bu ev bir ay kullanılmayacak, yerleri zaten çamaşır suyu ile siliyorum, duvarlar yeni boyanacak, beyaz eşyaları da dezenfekte ediyorum zaten.
Evi hergün gidip havalandırsam virüs kalır mı?
Gel gör ki adam inat etti.
Ben nişandan sonra bozdurup, bir bilezik almıştım, bankada duruyor.Bende şuan onu düşünüyorum sen bozdurmayı düşünüyormusun?
Dediğin gibi bence de gerek yok gibi. Eviniz sıfır ev mi yoksa daha önce kiracı var mıydı? Çok tadilatlık işi var mı yani sürekli ustalar girip çıkacak büyük iş olacaksa düşünülebilir. İlk defa duydum ama eve geldiklerini