Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayallerim hayal oldu şarkısı, gelinden damada gidiyor İnşallah düğünde görüşürüz sağol bitanem. :)Keşke şu beğen butonunda dans eden kız emojisi de olsa () Uç tutmuyoruz seni hemen uç biran önce uç yuvana ay çok sevindim senin adına
Ederim de, güzellik salonları da kuaförler de kapalı, nikaha nasıl gidicez bakalım, eldeki imkanlarla, aowaaa bu süper haber çok sevindim Senin adına
Bizi haberdar et gelişmelerden muhakkak
Evet ev ailemin di, o yüzden kira problemimiz yok. Eşimde ailesiyle kalicak bu süreçte. Herşey üst üste geldi bu sürede bir de şu an korona testimiz pozitif çıktı evce karantinadayizBu surecte hem.maddi hem manevi olaraktan yiprniyoruz sizinde eviniz dosenmistir buyuk ihtimlle peki kirami kendinizinmi .nikahinizi kiydiniz esiniz ailesinin yanida kalcak eylule kadar demi dogru anladim.
Allah yardimciniz olsun sikayetleriniz ne bende supheleniyorum?Evet ev ailemin di, o yüzden kira problemimiz yok. Eşimde ailesiyle kalicak bu süreçte. Herşey üst üste geldi bu sürede bir de şu an korona testimiz pozitif çıktı evce karantinadayiz
olsun ya evde insan daha güzel yapıyor. Özellikle makyajda yüzünü daha ii tanıdığın için az da yatkınlığın varsa kendi makyajını kendin daha güzel yaparsın. Annenden vs birinden de saçını fönlemesi için yardım iste sonrasında da uçlarına biraz maşa yap tamam işte nikaha hazırsııınEderim de, güzellik salonları da kuaförler de kapalı, nikaha nasıl gidicez bakalım, eldeki imkanlarla, aow
Geçmiş olsun sizin mi testiniz pozitifEvet ev ailemin di, o yüzden kira problemimiz yok. Eşimde ailesiyle kalicak bu süreçte. Herşey üst üste geldi bu sürede bir de şu an korona testimiz pozitif çıktı evce karantinadayiz
Evdeki herkes annem babam kardeşim ve benimGeçmiş olsun sizin mi testiniz pozitif
Kuaför lazımdı bana, anla işteolsun ya evde insan daha güzel yapıyor. Özellikle makyajda yüzünü daha ii tanıdığın için az da yatkınlığın varsa kendi makyajını kendin daha güzel yaparsın. Annenden vs birinden de saçını fönlemesi için yardım iste sonrasında da uçlarına biraz maşa yap tamam işte nikaha hazırsııın
Çok geçmiş olsun, sizin mesajınızı görmediğim için altına öyle gülücüklü bir mesaj attım ama, kusura bakmayın, yanlış anlamayın lütfen.Evdeki herkes annem babam kardeşim ve benim
İlk sağlık kuruluşlarına telefonla ulaşmaya çalıştık ama başaramadık yoğunluktan dolayı galiba sonra kendi aracimizla başakşehir devlet hastanesine gittik. Orda ilk kan testi verdik sonra göğüs tomografisi, sonuçlarda şüpheli duruma rastlaninca, ağız dan ve burundan örnek aldilar. Daha sonra mesaj geldi 2 gün sonra sonuç pozitif diyeGecmis olsun tedavi uygulamiyormu yoksa.kendilerindenmi geccek dpktorami gittiniz evemi cagirdiniz?
Çok teşekkürler zaten şu an daha iyiyiz sadece dışarı çıkmıyoruz ki başkalarına da sebep olmayalım diyeCok gecmis olsun rabbim safi isminin hurmetine sifa versin insallah evde atlatirsiniz grip gibi umarim
Hiç bilmiyoruz ama aynı anda nerdeyse hasta olduk tüm ev halkıyla çok çabuk hastalık yayılıyor . Hemen belirtilerini de gösteriyorNerden kaptığınız hakkind bi fikriniz varmi?