Düğün 2020 Gelinleri

Sizce düğünü eylülün ilk haftası yapmak mı, yoksa seneye ertelemek mi. Daha nikah günü alamadık, ana salonu tutmuştuk.
Belirsizlik beni mahvediyo :KK43:

Bu surecte hem.maddi hem manevi olaraktan yiprniyoruz sizinde eviniz dosenmistir buyuk ihtimlle peki kirami kendinizinmi .nikahinizi kiydiniz esiniz ailesinin yanida kalcak eylule kadar demi dogru anladim.
Evet ev ailemin di, o yüzden kira problemimiz yok. Eşimde ailesiyle kalicak bu süreçte. Herşey üst üste geldi bu sürede bir de şu an korona testimiz pozitif çıktı evce karantinadayiz 😔

Evet ev ailemin di, o yüzden kira problemimiz yok. Eşimde ailesiyle kalicak bu süreçte. Herşey üst üste geldi bu sürede bir de şu an korona testimiz pozitif çıktı evce karantinadayiz 😔
Allah yardimciniz olsun sikayetleriniz ne bende supheleniyorum?

Ederim de, güzellik salonları da kuaförler de kapalı, nikaha nasıl gidicez bakalım, eldeki imkanlarla, aow :olamaz::olamaz::KK70:
😂 olsun ya evde insan daha güzel yapıyor. Özellikle makyajda yüzünü daha ii tanıdığın için az da yatkınlığın varsa kendi makyajını kendin daha güzel yaparsın. Annenden vs birinden de saçını fönlemesi için yardım iste sonrasında da uçlarına biraz maşa yap tamam işte nikaha hazırsııın 😍

İlk başta evdeki herkeste ara ara ateşlenme ve terleme başladı. Daha sonra tat alamamaya basladik yediklerimizden, metalik bir tat vardı agizimizda, sonra eklemlerde kaslarda ağrı ve halsizlik

Geçmiş olsun sizin mi testiniz pozitif

Gecmis olsun tedavi uygulamiyormu yoksa.kendilerindenmi geccek dpktorami gittiniz evemi cagirdiniz?

😂 olsun ya evde insan daha güzel yapıyor. Özellikle makyajda yüzünü daha ii tanıdığın için az da yatkınlığın varsa kendi makyajını kendin daha güzel yaparsın. Annenden vs birinden de saçını fönlemesi için yardım iste sonrasında da uçlarına biraz maşa yap tamam işte nikaha hazırsııın 😍
Kuaför lazımdı bana, anla işte :KK70: :KK70: :KK70:

Gecmis olsun tedavi uygulamiyormu yoksa.kendilerindenmi geccek dpktorami gittiniz evemi cagirdiniz?
İlk sağlık kuruluşlarına telefonla ulaşmaya çalıştık ama başaramadık yoğunluktan dolayı galiba sonra kendi aracimizla başakşehir devlet hastanesine gittik. Orda ilk kan testi verdik sonra göğüs tomografisi, sonuçlarda şüpheli duruma rastlaninca, ağız dan ve burundan örnek aldilar. Daha sonra mesaj geldi 2 gün sonra sonuç pozitif diye

Tedavide zaten ilk sonuçlar dan şüphelendikleri zaman hastane özel ilaç tedavisine başlatıyor

Cok gecmis olsun rabbim safi isminin hurmetine sifa versin insallah evde atlatirsiniz grip gibi umarim🤲

Belirtiler aşağı yukarı aynı eğer sizde de böyle şikayet varsa bir an önce bir sağlık kuruluşuna görünün

X