Düğün 2020 Gelinleri

Kanıma girdiler, bir daha ne yapacaksın diye, bilemiyorum belki hata yaptım ama şu salgın zamanı kararımı değiştirip, gelinlik işini buna döndürüverdim.

Kızlar benim gelinliğim hazir en son sadece kol detayları yapilicakti. Tekrar gttigimde teslim alabilcegimi soylemisti orda kaldi öylece bu olaylardan sonra damatlik daha bakamadik

Kızlarr mesajlarınızı yeni okuyabildim genel olarak yazayım bizim gelinlik damatlık biraz uyguna geldi çünkü küçük bir şehirdeyiz ve herkes tanıdık sağolsunlar hem indirim yaptılar hem hediyeler verdiler o yüzden benim fiyatlarım pek gerçekçi olmaz :)
Bunun yanında ben 34 bedenim hatta daha bile zayıfım kesin üstüme göre gelinlik bulamıcam diyordum ama buldumm sadece yanlardan ve askılarından ufak bir daraltma yapıldı. İnşallah yeni düğün tarihime kadar zayıflamazsam öyle giycem. (İnşallah düğün yapabilirsek ) Ayrıca gelinliğimi kiraladım almak çok mantıklı gelmiyor evet çok özel bir şey ama sonra fazlalık oluyor çevreden gördüğüm kadarıyla.
Bir de unutmadan gelin çiçeğimi kendim yaptım hem daha uyguna geldi hem bence daha güzel oldu

Korona devam ederken hala düğün yapmayı düşünenler var mı?

Ben gelinliğimi avcılardan aldım 3.500 begendiğim model yeniden dikilcek 2 duvagım gelin çicegim tacım içinde istanbulda olanlar kesinlikle avcılara bakın kızlar

Kızlar Hazirandaki nikahı iptal edip bu hafta nikah kıyalım diyoruz, beklemek anlamsız.
Nikahı kıyalım, düğünü de ağusyosa erteleyelim düşüncesine geldik şuan.
Eğer yapabilirsek, galiba bu hafta evleniyorum ben, evimiz hazır olmadığı için bir ay sonra evimize geçeceğiz ama, yuvadan uçuyorum, tutun beni.

Şimdiden hayırlı olsun gerçekten yaşadığımız süreç çok zor oldu ama inşallah evliliklerimiz çok sağlam çok mutlu olsun. Senin adına çok mutluyum arkadaşım

Şimdiden hayırlı olsun gerçekten yaşadığımız süreç çok zor oldu ama inşallah evliliklerimiz çok sağlam çok mutlu olsun. Senin adına çok mutluyum arkadaşım
Kesinleşmedi ama, memurluk ile konuştuk, olabilir, 48 saat içinde bile nikah günü veriyoruz gibi birşey dedi.

Keşke şu beğen butonunda dans eden kız emojisi de olsa () Uç tutmuyoruz seni hemen uç biran önce uç yuvana ay çok sevindim senin adına

aaa bu süper haber çok sevindim Senin adına
Bizi haberdar et gelişmelerden muhakkak

Hayırlısı olsun canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…