- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Kanıma girdiler, bir daha ne yapacaksın diye, bilemiyorum belki hata yaptım ama şu salgın zamanı kararımı değiştirip, gelinlik işini buna döndürüverdim.Tam alacaktık, damatlığa fırsat olmadı ki, gelinliği kiralayacağım, vazgeçtim ve gelinlik, kınalık, kına kuaförü, gelin kuaförü, hepsi 3600. Çok yakın bir tanıdığa ait olması işimi çok kolaylaştırdı.
Gerçekten çok uyguna gelmişKanıma girdiler, bir daha ne yapacaksın diye, bilemiyorum belki hata yaptım ama şu salgın zamanı kararımı değiştirip, gelinlik işini buna döndürüverdim.
Fiyat cok uygunmus canım nere ile anlaştın ?Kanıma girdiler, bir daha ne yapacaksın diye, bilemiyorum belki hata yaptım ama şu salgın zamanı kararımı değiştirip, gelinlik işini buna döndürüverdim.
Peki sen?Korona devam ederken hala düğün yapmayı düşünenler var mı?
Ben gelinliğimi avcılardan aldım 3.500 begendiğim model yeniden dikilcek 2 duvagım gelin çicegim tacım içinde istanbulda olanlar kesinlikle avcılara bakın kızlarKızlar kafam dağılsın diye uğraşıyorum ama olmuyor ne düşünürsem düşüneyim işin ucu hep düğüne gidiyorBir şey soracağım gelinlik ve damatlık henüz çıkıpta bakamadık ama merak ediyorum gelinlik ve damatlıkları hangi marka ne kadara aldığınızı yazabilir misiniz? Az çok piyasayı öğrenmiş olmak istiyorum internetten araştırmalara başlayacağım.
Örneğin ; Damatlık x marka x fiyatına aldık (damatlık set mi değil mi onuda belirtirseniz çok sevinirim)
Gelinlik x marka x fiyatına (gelin çiçeği varsa saç aksesuarı da dahil)
Ceyl_an S Se-Be N nese03 @TazeGelin95 Miss Bride M merakliminnos @- Janna - @idrakizm @Papatyaruhlu @second_life
(Bu konuda en çok aktif gördüklerimi ekledim sizi darladığım için kusuruma bakmayın)
Teşekkür ederimmBen gelinliğimi avcılardan aldım 3.500 begendiğim model yeniden dikilcek 2 duvagım gelin çicegim tacım içinde istanbulda olanlar kesinlikle avcılara bakın kızlar
Malesef ona virüs nedeni ila bakamadıkTeşekkür ederimmDamatlık baktınız mı?
Ben önceden yaptım. Şahsen 2020 de olsun istemezdim çok zor cidden mecbur iptal ederdim.Peki sen?
Böyle olacağını bilsek biz de istemezdik elbet, sabırla her şeyin düzelmesini bekliyoruz.Ben önceden yaptım. Şahsen 2020 de olsun istemezdim çok zor cidden mecbur iptal ederdim.
Annemin arkadaşının sahibi olduğu bir moda evi var, çok bilinen marka bir yer değil ama kaliteli defileler ve işler çıkartıyor.Fiyat cok uygunmus canım nere ile anlaştın ?
Şimdiden hayırlı olsun gerçekten yaşadığımız süreç çok zor oldu ama inşallah evliliklerimiz çok sağlam çok mutlu olsun. Senin adına çok mutluyum arkadaşımKızlar Hazirandaki nikahı iptal edip bu hafta nikah kıyalım diyoruz, beklemek anlamsız.
Nikahı kıyalım, düğünü de ağusyosa erteleyelim düşüncesine geldik şuan.
Eğer yapabilirsek, galiba bu hafta evleniyorum ben, evimiz hazır olmadığı için bir ay sonra evimize geçeceğiz ama, yuvadan uçuyorum, tutun beni.
Kesinleşmedi ama, memurluk ile konuştuk, olabilir, 48 saat içinde bile nikah günü veriyoruz gibi birşey dedi.Şimdiden hayırlı olsun gerçekten yaşadığımız süreç çok zor oldu ama inşallah evliliklerimiz çok sağlam çok mutlu olsun. Senin adına çok mutluyum arkadaşım
Hadi bakalım hayırlısı bizleri haberdar et mutlakaKesinleşmedi ama, memurluk ile konuştuk, olabilir, 48 saat içinde bile nikah günü veriyoruz gibi birşey dedi.
Keşke şu beğen butonunda dans eden kız emojisi de olsa (Kızlar Hazirandaki nikahı iptal edip bu hafta nikah kıyalım diyoruz, beklemek anlamsız.
Eğer yapabilirsek, galiba bu hafta evleniyorum ben, evimiz hazır olmadığı için bir ay sonra evimize geçeceğiz ama, yuvadan uçuyorum, tutun beni.
Kızlar Hazirandaki nikahı iptal edip bu hafta nikah kıyalım diyoruz, beklemek anlamsız.
Hayırlısı olsun canım ..Kızlar Hazirandaki nikahı iptal edip bu hafta nikah kıyalım diyoruz, beklemek anlamsız.