- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
İnşallah hemen biticek bir yağmurdur :/ Hayat bu belli olmaz belki de güneş açar :)))Allahım çıldırıcam benimde düğünüm 19 temmuz kır düğünü ve o gün sağanak yağış gösteriyor. Hayattaki şansım ❤
Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum bende ilk kez yazayım dedim. Ben bu ay kullanmaya başladım canım 12 temmuz düğün 10 temmuz kınam var yani iki gün sonra ama yarın doktora danışacağım çünkü lekelenme oluyor sürekli hapa başladığım günden beriKızlar doğum kontrol hapı kullanmaya başlayan var mı?
Bu ay başladım yazmışsın ya daha ilk pakettesin dimi benim de düğünüm 18temmuzda 10u gibi başlayaÇağım da koruyuculuk yönünden kimisi koruyuculuk için 1ay önce başlaman lazımdı falan dedi de bi sana sormak istedimMerhabalar uzun zamandır takip ediyorum bende ilk kez yazayım dedim. Ben bu ay kullanmaya başladım canım 12 temmuz düğün 10 temmuz kınam var yani iki gün sonra ama yarın doktora danışacağım çünkü lekelenme oluyor sürekli hapa başladığım günden beri
Bu aileleri gerçekten anlayamıyorum ya düğün demek ne demek niye bu kadar onemsiyorlar bu olayı ya? Boşu boşuna 2 ay geç kavuşacaksınız bu dünya geçici keşke hep bu dünyada kalacak gibi düşünmesek Allah yardımcınız olsun inşaallahBiz agustosta nikah ufak bir kutlama yapicaktim fakat nisanlimin ailesi dugun istedi illa ekime erteledik yine zaten 6 yillik bir iliskimiz var 1.5 senedir de nisanliyiz cok sinirlerim bozuk artk kendimi hayatimdan caliniyormus gibi hissediyorum nolur biraz moral verin
Evet ilk paketimin ortasındayım bende bende sormuştum doktora kullanmaya başladığın ay koruyuculuğu başlar dedi bana yani sorun olmaz bide hergün aynı saatler içmeye çalış mümkün olduğuncaBu ay başladım yazmışsın ya daha ilk pakettesin dimi benim de düğünüm 18temmuzda 10u gibi başlayaÇağım da koruyuculuk yönünden kimisi koruyuculuk için 1ay önce başlaman lazımdı falan dedi de bi sana sormak istedim
Çok teşekkür ederimEvet ilk paketimin ortasındayım bende bende sormuştum doktora kullanmaya başladığın ay koruyuculuğu başlar dedi bana yani sorun olmaz bide hergün aynı saatler içmeye çalış mümkün olduğunca
Ben de anlayamiyorum o kadar rahat bir aileki zaten hicbisi planlamazlar ayarlamazlar amaan hayirlisi bi sekilde olur derlerBu aileleri gerçekten anlayamıyorum ya düğün demek ne demek niye bu kadar onemsiyorlar bu olayı ya? Boşu boşuna 2 ay geç kavuşacaksınız bu dünya geçici keşke hep bu dünyada kalacak gibi düşünmesek Allah yardımcınız olsun inşaallah
Biraz diret bence agustosta olmasi için ekimde ne olacağı belli olmaz artık 2 gün sonra bile bir şey çıkacak diye korkar olduk hakkında hayırlısı olsunBen de anlayamiyorum o kadar rahat bir aileki zaten hicbisi planlamazlar ayarlamazlar amaan hayirlisi bi sekilde olur derler
oo cok takmıyor benim gbi taksada ben,im kadar belli etmiyor sanırımKapalı alanları da vardır muhakkak merak etme M merakliminnos
N nese03 ertelemek istemiyorsanız biraz direnin derim, çünkü uzadıkça tadı kaçıyor, çok uzatmamak lazım böyle işleri.
Ama tek olmaz, nişanlının da sana destek olması lazım.
Nişanlın ne düşünüyor bu durumda?
Valla benim davetiyem bile basıldı , gelinlik alındı herşeyim hazır . Ben değilimDüğünlere izin verildi verileli başlığa kimse yazmıyor, A AsibelaCeyl_an @MatthewClairmont M merakliminnos
Siz hayırdır ya? :)
Bismillahirrahmanirrahim, çabuk anlat.Valla benim davetiyem bile basıldı , gelinlik alındı herşeyim hazır . Ben değilimgene kopardım ipleri . Bakalım düzelirse artık evlenirim
Ya bu normal mi bende bi yandan cok mutluyum bı yandan hiç evlenmek istemiyorum sankiValla benim davetiyem bile basıldı , gelinlik alındı herşeyim hazır . Ben değilimgene kopardım ipleri . Bakalım düzelirse artık evlenirim
Benim özel durumum canım nişanlımla ciddi sorunlarım var. Ama sendeki genel evlilik gerginliği olabilir .Ya bu normal mi bende bi yandan cok mutluyum bı yandan hiç evlenmek istemiyorum sanki
İşte bizim sorunlar bitmiyor canım ya en son ciddi kavga ettik. Kendisi beni arayıp duruyor da bilemiyorum.Bismillahirrahmanirrahim, çabuk anlat.
Geçen seferki mevzular mı, yeni birşey mi oldu yoksaİşte bizim sorunlar bitmiyor canım ya en son ciddi kavga ettik. Kendisi beni arayıp duruyor da bilemiyorum.
Öyle oluyor, ben sadece bana oluyor sanmıştım, tek değilmişim.Ya bu normal mi bende bi yandan cok mutluyum bı yandan hiç evlenmek istemiyorum sanki
Sevindim yalnız olmadığıma.. Geçti mi peki bu duygu ? Birde evden ayrılacağım aklıma geliyor sürekli ağlıyorum. Kardeşim var tek kalacak evde en cok ona uzuluyorum. Ne bileyim yaa karışık duygularÖyle oluyor, ben sadece bana oluyor sanmıştım, tek değilmişim.
Mevzusu bitmiyor ki gerçekten yoruldum artık . Neyse bakalım kısmetGeçen seferki mevzular mı, yeni birşey mi oldu yoksa