Düğün 2020 Gelinleri

Kolay gelsin herkese ben arada okuyup cikiyorum internet yok henüz bide evlendim.icin cok takio etmiyorum dugun haberlerini bakalım.

normalde biiz dğüğğünden 2 yıl sonra falan antalyaya tasınma durumu vardı suanda düğün uzayınca direk düzeni orda kuralım istediler şimdi ev şatısa cıktı bakalım önce ev satılcak sonra antalyadan ev alınca sonra düğün tarihi belirlenecek yeniden cok stresli zamanlar baslıyor yıne zaten 2 bucuk yıldır nisanlıyız bakalım nolcak

İşler hakikaten karışmış, ama iki yıl az bir süre değil, evlenip bekleyebilirdin.

Yaaa kızlar benim Eylül'de düğünüm var ama herşey o kadar yavaş ilerliyoki şuan hangi safhada olmam gerekiyo onu bile bilmiyorum henüz gelinlik bile bakmadım. Çok korkuyorum yetişmeyecegim diyem. Şuan beylikduzunde güzel bir kuaför arastiriyorumda bilen duyan varsa bana yardım edebilir mi

Benim Ağustosun 22 sinde ve 29 unda düğünüm inanır mısın daha gelinlik bakmadım sen tabi benim kadar rahat davranma da halledersin

Benim düğünüm 6 hazirandaydı şimdi 5 eylüle erteledik. Nişanlım daha 1 ay önce askerden geldi askere gitmeden önce çalıştığı yer virüsten dolayı işçi çıkarmış o yüzden gelince oraya devam edemiyor tam 1 aydır iş arıyor ama maalesef bulamıyor gerçekten çok üzülüyorum bi an önce bulup ev bakmalıyız onu sıkmak istemiyorum çünkü kendisi de en az benim kadar takıyor bu durumu ama ben patlamak üzereyim ikimizinde bi suçu yokken ara sıra tartışmalarımız oluyor maalesef. Acaba yine evlenmeyi ertelesek mi diye bile düşündüm ama gerçekten artık sevdiğime kavuşmak istiyorum. Nolur bana da dua edin kızlar herkese mutlu görünmeye çalışıyorum ailem dahil kimseye bi şey anlatmıyorum biraz buraya içimi dökmek istedim kusura bakmayın

alll bendende o kadar benmde içim kan aglıyor ama mutlu görünme cabaları suratım asık olsa herkez üzerine alınıyor kendi ailemde içinde olmak üzere4 biride demiyor ya kızım sıkma canını hersey gecer siz mutlu olun her iki taraftanda duymadım ama olsun atlatıcaz bu gunler unutulmaz kızlar daha güçlü ayaga kalkıcaz inşalllah buda bizim bir sınavımızdı öyle dusunelim

Canım umarım biran önce iş bulabilirsiniz canını sıkma

Biz agustosta nikah ufak bir kutlama yapicaktim fakat nisanlimin ailesi dugun istedi illa ekime erteledik yine zaten 6 yillik bir iliskimiz var 1.5 senedir de nisanliyiz cok sinirlerim bozuk artk kendimi hayatimdan caliniyormus gibi hissediyorum nolur biraz moral verin

Allahım çıldırıcam benimde düğünüm 19 temmuz kır düğünü ve o gün sağanak yağış gösteriyor. Hayattaki şansım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…