2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen benimde öyle oluyor canım.mesela gecen gün çok bunaldım eşim evdeyken pazara çıktım (bu arada pazara gitmek bile gezmek hava almak oldu benim için 🥴)pazardan dönerken sızladı ahanda kızım acikti deyip gazladim arabayı.gercektende acikip ağlamaya başlamış.
Bu arada kan damlasını niye kim verdi canım?benim kızımın da kanı demiri çok düşük ama Dr bu aylarda fizyolojik olduğunu zamanla düzeleceğini soylemisti bizede
Test mi yaptılar eksiklik için bizde hiç öyle bişey yaptıklarını hatırlamıyorum 4. Ayda kan ilacına başlanıyormus sağlık ocağı demir ilacı verir gibi sadece doktorumuz kan ilacını değiştirelim dedi onu kullanmayin dedi. Bende bı markete gideyim banada o gezmek😂😂 ve yalnız olmadığımı bilmek sevindirici😍😍

Kızlar hâlâ âdet görmeyen varmı benim gibi?
Ben iki damla geldi hatta korkt yerleşme kanamasidir diye test yaptım negatif😂 emzirirken kullanilar ilaç varmış onu düşünüyorum bide 3 aylık iğneler var bazılarında kilo aldırır bazılarında zayiflatiyormus ablam çok aşırı zayıflayınca bıraktım o iğneyi dedi bugün denemeyi düşünüyorum🤣

80-90 çok çok az bence ki kilo alımı da azalıyormuş. yeme araları mı kısa da bu kadar az yiyor. benimki max 2 buçuk saatte 180 içiyor. sadece mamaya döndük. kilosuna bakacağız 18inde.
Seninki çok iyi iciyormus maaşALLAH canim.herkesin bebesi böylemi yaa benimki niye az içiyor bu kadar🤔☹️🙄Tam iki saat elli dk ara ile acikiyor benim kız .yani gecede dahil üç saat arayla emiyoruz.Ama bı beş altı dk iyi emip sonrasi memeyi ağzında geveliyor az keyfî çekiyor.bu aralar ortalama 25-30 dk bazen 22 dk civarı bazende 45 dk emiyoruz.Ne kadar emiyor memeden tam bir muamma 🙄Asıl problem reflümüz .Bazen emdiginin neredeyse hepsini çıkarıyoruz,çoğu zaman gazla birlikte ağız dolusu kusuyoruz sonrası mınık minik devam ediyor kusmalar😓

Son düzenleme:
Ben iki damla geldi hatta korkt yerleşme kanamasidir diye test yaptım negatif😂 emzirirken kullanilar ilaç varmış onu düşünüyorum bide 3 aylık iğneler var bazılarında kilo aldırır bazılarında zayiflatiyormus ablam çok aşırı zayıflayınca bıraktım o iğneyi dedi bugün denemeyi düşünüyorum🤣
Ben ikinci çocuk diye sezeryanda tuplerimi baglattim canım ama dış gebelik fln olur diye korkuyorum.Yada erken menopoza mi girdim ne diye düşündüm.o aylık ignelerden ilk çocuk sonrası biraz kullanayım dedim bir ayda sekiz kg almıştım bilgin olsun.drum hemen bıraktırmisti.

Test mi yaptılar eksiklik için bizde hiç öyle bişey yaptıklarını hatırlamıyorum 4. Ayda kan ilacına başlanıyormus sağlık ocağı demir ilacı verir gibi sadece doktorumuz kan ilacını değiştirelim dedi onu kullanmayin dedi. Bende bı markete gideyim banada o gezmek😂😂 ve yalnız olmadığımı bilmek sevindirici😍😍
Tabi ki yalnız değilsin 😁Benim kızıma alerji şüphesiyle verilen testlerin arasında yapıldı tam kan testi canım.demiri kanı düşük bayağı.ama Dr notmal bebeklede böyle olur düzelecek bir tedaviye gerek yok diyor 🤷

Benim kızımda 6140 Gr beş gün sonra dördüncü ay bitecek 😞2870 Gr doğdu.Dr bizede "iyi hatta süper ayda ort.800 Gr almış daha ne istiyorsun annesi "deyip duruyor canım.Persentil egrisine bakıyorum kilosu ayına göre yüzde 25-30 larda . anlamadım gitti.biz pek minyonda değiliz hani 🙄
valla canım ben çok taktım kafaya. biz 4. ayı dolmadan gitmiştik. gebelikte şeker vardı. İnsülin falan kullandı. Ondan kilo almadı . Kilodan çok şu an kafa çevresine takıldım. Persantil eğrisine nerden bakıyorsunuz?

valla canım ben çok taktım kafaya. biz 4. ayı dolmadan gitmiştik. gebelikte şeker vardı. İnsülin falan kullandı. Ondan kilo almadı . Kilodan çok şu an kafa çevresine takıldım. Persantil eğrisine nerden bakıyorsunuz?

Dr çok düşük kg doğmuş çok iyi toparlamissiniz diyor bana.persentile gelişimini takip etmek için bakıyoruz canım.kafa çevresine niye takildin kaç cm?

Dr çok düşük kg doğmuş çok iyi toparlamissiniz diyor bana.persentile gelişimini takip etmek için bakıyoruz canım.kafa çevresine niye takildin kaç cm?
39.5 cm çıktı. zaten prematüre sınırında doğdu. Niye taktım bilmiyorum :( kafa çevresi hastalık belirtisi midir?

39.5 cm çıktı. zaten prematüre sınırında doğdu. Niye taktım bilmiyorum :KK43: kafa çevresi hastalık belirtisi midir?
Kafa kaç çıktı şu an hatrimda yok da gekince Google den bakmıştım normaldn büyük bi Dr a danışın diyrdu Google.😃sanırım çok da herşeyi kurcalamamaliyz

Kızlar ilk ay bebeklerimiz günlük 25 ila 35 gram arası alması gerekiyordu diye hatırlıyorum. 3. ve 4.aylar günde kaç gram almalılar biliyor musunuz?

Kızlar bir göğüsten süt verdiginizde diğer gogsunuz sızlıyor mu benim gibi bide kızım açıksa yada odada uyanmissa sızlar hiç farkettiniz mi böyle biseyi yasadiniz mi
Sızlıyor ve süt sızıyor
Bebek acıktığında annesinin göğsü sızlar derler, bizde geçerli bu durum mesela 😅

Yarın sağlık ocağında aşımız var 🤦‍♀️ Afakanlar bastı beni.akşam da eşim işe gidecek ay bana bişiler oluyor ayyyy 🥴🥴 kv de de gelecek kesin bilmiş bilmiş hareketler yapacak ve ben stresssfullllll olacam iyicene 🤐 şu evimiz hemen biteydi de taşınıp kurtulaydım şu kadından 🤲🤲

Ben ikinci çocuk diye sezeryanda tuplerimi baglattim canım ama dış gebelik fln olur diye korkuyorum.Yada erken menopoza mi girdim ne diye düşündüm.o aylık ignelerden ilk çocuk sonrası biraz kullanayım dedim bir ayda sekiz kg almıştım bilgin olsun.drum hemen bıraktırmisti.
Böyle bir risk de var doğru diyorsun zaten hareketsizlik çok kilo veremedim halen fazlam var gözüm yemedi simdi😂🤭

Yarın sağlık ocağında aşımız var 🤦‍♀️ Afakanlar bastı beni.akşam da eşim işe gidecek ay bana bişiler oluyor ayyyy 🥴🥴 kv de de gelecek kesin bilmiş bilmiş hareketler yapacak ve ben stresssfullllll olacam iyicene 🤐 şu evimiz hemen biteydi de taşınıp kurtulaydım şu kadından 🤲🤲
onun ne işi var acaba 🥴

Back
X