- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.501
Kızlar yarın 2. Adet tarihim belim ağrıyor ara sıra adet olacak gibi sizinde böyle oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım...MaşAllah![]()
herkes ikili taramayı bekliyor
Hoş geldin aramıza canım, Amin inşallah![]()
![]()
Ayy en güzelide herkesle birlikte ilerlemek zaten birbirimize yoldaş olduk vallaMaşAllah![]()
herkes ikili taramayı bekliyor
Hoş geldin aramıza canım, Amin inşallah![]()
![]()
Gayet normal canımKızlar yarın 2. Adet tarihim belim ağrıyor ara sıra adet olacak gibi sizinde böyle oluyor mu
AA öyle mi ikiz demek. Ne güzel ya. Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım...
Benimde ikizlerim olacak inşallah...
Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.![]()
Eşim bile telefonu elime alınca direkt anlıyor buraya girdiğimi.Ayy en güzelide herkesle birlikte ilerlemek zaten birbirimize yoldaş olduk valla ❤
Estağfurullah özürlük bişey yok.Rabbimin aldığına da verdiğine de şükürCok ozur dılerım, Allah evladınızı sıze bagıslasın
Evet cnmm yarını iple çekiyorum kalp atışları 7.haftada duyulur mu aceba.Gayet normal canım![]()
AA öyle mi ikiz demek. Ne güzel ya. Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Eşim bile telefonu elime alınca direkt anlıyor buraya girdiğimi.Çok iyi oluyor böyle ne güzel destek birbirimize
![]()
hayır buna ben niye ağlıyosamEşimden en güzel 14 şubat hediyesini aldım galiba. Zati hormonlar alt üst ağladım hemen![]()
Çok anlamlı güle güle kullan cnm❤Eşimden en güzel 14 şubat hediyesini aldım galiba. Zati hormonlar alt üst ağladım hemen![]()
O bende de var hatta ben hamile oldugumu ondan suphelenip test yapmistimYa bide ben çok çabuk yoruluyorum Bi nevresim değiştirince bile çok iş yapmışım gibi oluyo![]()
Bayıldım ne kadar guzel bır hedıye maşallahEşimden en güzel 14 şubat hediyesini aldım galiba. Zati hormonlar alt üst ağladım hemen![]()
Eşimden en güzel 14 şubat hediyesini aldım galiba. Zati hormonlar alt üst ağladım hemen![]()
hahahah ben de ağladım pıt diye düştü hemen gözümden çok güzelhayır buna ben niye ağlıyosam![]()
Ben varım cnm hiç bulantım yokMerhaba. Bugün ben de 7+6 oldum. Doktprum beni de bugün çağırmıştı ama çalıştığım için öğleden sonraya kalacak diye yarın sabah gitmeye karar verdim. Çünkü tahlil vereceğim. İnşallah her şey yolundadır.
Benim gibi hiç mide bulantısı olmayan var mıydı aranızda. Bir yandan bunu yaşamamak güzel bir şey ama bir yandan da insan tedirgin oluyor. Bir de benim hafif midemde bulanır gibi değişik bir his oldu birara. Sonra geçti.
Ben 7+5 de duydum. Bence sen de duyarsın canımEvet cnmm yarını iple çekiyorum kalp atışları 7.haftada duyulur mu aceba.
Bende buraya devamlı gidiyorum ama negatif yorumlar beni çok etkiliyor.
Allah'ım kimseye kötü sonuçlar yaratmasın inşallah.![]()
Ne güzel bir hediye olmuş maşallahHepinizin sevgililer gunu kutlu olsun. Bugun bize en buyuk hediyeyi kucuk sevgilimiz verdi. Ilk defa kalp atislarini dinledik, cok sukur :)
Ahh hormonlar canımhayır buna ben niye ağlıyosam![]()
Teşekkür ederim canım sağ olasınÇok anlamlı güle güle kullan cnm❤
Teşekkürler canım sağ olasınBayıldım ne kadar guzel bır hedıye maşallah![]()
Ahh bu hormonlar alt üst etti bizi.hahahah ben de ağladım pıt diye düştü hemen gözümden çok güzel![]()