• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar yarın 2. Adet tarihim belim ağrıyor ara sıra adet olacak gibi sizinde böyle oluyor mu
Gayet normal canım 🌸
Teşekkür ederim canım...
Benimde ikizlerim olacak inşallah...
Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.🙏🙏🙏
AA öyle mi ikiz demek. Ne güzel ya. Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 :anneadayı::anneadayı:
Ayy en güzelide herkesle birlikte ilerlemek zaten birbirimize yoldaş olduk valla ❤
Eşim bile telefonu elime alınca direkt anlıyor buraya girdiğimi. 😅 Çok iyi oluyor böyle ne güzel destek birbirimize 🌸🥰

Eşimden en güzel 14 şubat hediyesini aldım galiba. Zati hormonlar alt üst ağladım hemen :KK42::cry:

Eklentiler

• IMG_20200214_141006.webp
    IMG_20200214_141006.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 86
Gayet normal canım 🌸

AA öyle mi ikiz demek. Ne güzel ya. Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 :anneadayı::anneadayı:

Eşim bile telefonu elime alınca direkt anlıyor buraya girdiğimi. 😅 Çok iyi oluyor böyle ne güzel destek birbirimize 🌸🥰
Evet cnmm yarını iple çekiyorum kalp atışları 7.haftada duyulur mu aceba.
Bende buraya devamlı gidiyorum ama negatif yorumlar beni çok etkiliyor.
Allah'ım kimseye kötü sonuçlar yaratmasın inşallah.🙏🙏🙏😍😘

Merhaba. Bugün ben de 7+6 oldum. Doktprum beni de bugün çağırmıştı ama çalıştığım için öğleden sonraya kalacak diye yarın sabah gitmeye karar verdim. Çünkü tahlil vereceğim. İnşallah her şey yolundadır.
Benim gibi hiç mide bulantısı olmayan var mıydı aranızda. Bir yandan bunu yaşamamak güzel bir şey ama bir yandan da insan tedirgin oluyor. Bir de benim hafif midemde bulanır gibi değişik bir his oldu birara. Sonra geçti.
Ben varım cnm hiç bulantım yok

Evet cnmm yarını iple çekiyorum kalp atışları 7.haftada duyulur mu aceba.
Bende buraya devamlı gidiyorum ama negatif yorumlar beni çok etkiliyor.
Allah'ım kimseye kötü sonuçlar yaratmasın inşallah.🙏🙏🙏😍😘
Ben 7+5 de duydum. Bence sen de duyarsın canım 🤲🏻 :21:
Negatif yorumlar benim daha çok şükretmemi sağlıyor 🌸

Hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun. Bugun bize en buyuk hediyeyi kucuk sevgilimiz verdi. Ilk defa kalp atislarini dinledik, cok sukur :)
Ne güzel bir hediye olmuş maşallah 😍 😍
hayır buna ben niye ağlıyosam 😂😂😂
Ahh hormonlar canım 🤭🤭🥰
Çok anlamlı güle güle kullan cnm❤
Teşekkür ederim canım sağ olasın 😊 😘 🌸
Bayıldım ne kadar guzel bır hedıye maşallah🤰🏻💙
Teşekkürler canım sağ olasın 🙆🏻‍♀️💖
hahahah ben de ağladım pıt diye düştü hemen gözümden çok güzel Hoppa
Ahh bu hormonlar alt üst etti bizi. :anne::KK23:

Kızlar benim doktorum detal dna diye bir test önerdi bu testi yaptırdığında ikili üçlü testleri yaptırmana gerek yok dedi. Ben de internetten biraz araştırdım %99 kesin sonuç verir, yanılma payının da çok düşük olduğunu yazıyor. Sadece fiyatı biraz yüksek 2000-3000 tl arası fiyat aldım. Aranızda bu konuda fikir verebilecek olan var mı ?

Bende doktordan geldim şimdi ☺️ İkili test için haftaya gel dedi, bebek 4,9cm olmuş 5 olsa daha iyi dedi, folikasit prilam tüm ilaçları kesti çünkü karaciğer enzimim yüksek çıkmış haftaya tekrar bakılacak prilamsız nasıl yaşıycam hiç bilmiyorum 😔 kalp atışı iyi dedi çok şükür cinsiyeti 16da söyliycem dedi sizden tahmin bekliyorum 🥰🥰
99AD98B0-7AAB-4114-A011-ED020BD2D1A9.webp

Birde belimde çok ağrı vardı benim onun içinde 20. Haftaya kadar kilo almanı istemiyorum dedi, günde bir kez de tansiyon ölçeceksin 14/9 ve üstünde beni arayacaksın hemen dedi

Back
X