Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende yeni hamile oldugumu öğrendim 2 ekim regl günümdü aynı belirtiler 1 hafta öncesinden vardi hâlâ devam ediyor ağrılar
Inşallah hamilesindir
Hayırlısıyla kucağına al canım inşallh 🤲🏻 İnşallah çok istiyorum hayırlısıyla benimledir bebeğim gün sayıyorum test yapmamak için zor duruyorum Çıkmaz büyük ihtimalle erken henüz

Kızlaaar selam ben regl oldum. Bu beralifeın hamilelik setini kullanıyim diyorum. Bi fikriniz var mı? Nasıl?

Guli007 Guli007 canımmm hamile misin??? Haftalar sonra girdim. Yaaaa çok sevindim :nazar:
Nasıl olduu bu ayı nasıl değerlendirdinnn ? Nasıl anladın ? Topiğe çok yazan var seni göremedim tek tek bakamadım daha doğrusu

Guli007 Guli007 canımmm hamile misin??? Haftalar sonra girdim. Yaaaa çok sevindim :nazar:
Nasıl olduu bu ayı nasıl değerlendirdinnn ? Nasıl anladın ? Topiğe çok yazan var seni göremedim tek tek bakamadım daha doğrusu
Evet canım 😍 teşekkür ederim Allah tez bir zamanda sanada kısmet eder inşallah 🙏🏻❤ vallahi ben bu aydan umutlu değildim yani eylülden...çünki 2 gün falan değerlendirdik...akıntım vardı ondan 1gun önce ve sonra değerlendirdik sonra olmadı 5 gün falan sonra ondada bitmişdi eşimede sinirlenmiştim kaçırdık diye 😁ama demekki akıntı olunca yumurtalamişim🙈Allah isteyen her kese kısmet etsin 🙏🏻

Evet canım 😍 teşekkür ederim Allah tez bir zamanda sanada kısmet eder inşallah 🙏🏻❤ vallahi ben bu aydan umutlu değildim yani eylülden...çünki 2 gün falan değerlendirdik...akıntım vardı ondan 1gun önce ve sonra değerlendirdik sonra olmadı 5 gün falan sonra ondada bitmişdi eşimede sinirlenmiştim kaçırdık diye 😁ama demekki akıntı olunca yumurtalamişim🙈Allah isteyen her kese kısmet etsin 🙏🏻
maşallaah nazar değmesin o kadar sevindim ki bunu yürekten söylüyorummm.. Ben zamana bıraktım. Sağlık sig. yaptırdık zaten 6 ay beklemem gerekiyor. O yüzden rahatım biraz daha. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallaah. Kızlara da söyledim çok sevindiler..

maşallaah nazar değmesin o kadar sevindim ki bunu yürekten söylüyorummm.. Ben zamana bıraktım. Sağlık sig. yaptırdık zaten 6 ay beklemem gerekiyor. O yüzden rahatım biraz daha. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallaah. Kızlara da söyledim çok sevindiler..
Teşekkür ederim canim Amin🙏🏻🙏🏻🙏🏻en iyisi takmamak yoksa insan çok üzülüyor kendini yıpratıyor... inşAllah Allah hayırlısını versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Benimde 12 EKİM bat Eklersen sevinirim canım B Bluemacaw
Selam Kızlar
7 gün var reglye ama sanırım erken yumurtladım tam tarihini hatırlamıyorum ama sattan 1 hafta sonra bir gece ağrıyla uyanmıştım şuan aşırı göğüs hassasiyeti ve bel kasık ağrısı yaşıyorum belirtiler için acaba çok mu erken bilemiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
Ekim topigi acildi isterseniz oradan takip edebilirsiniz 🙏

Merhaba durumunuz nedir benim de bat bugün sadece belim ağrıyor

merhaba. maalesef hasta oldum hem de tüm belirtileri yaşamıştım bu sefer kesin diyordum. nasip olmadı.. sizin durumunuz nedir? bu ay için tekrar çatlatma iğnesi yaptırdım dün, beklemedeyim şuan :)

X