Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benimde 6eylüldü bat fakat olmadım kan verdim cikmadi iki kez fakat 5tane ayrı ayrı gunler de idrar testi yaptim silikde olsa cikdi ben anlamadim sonra 2gün bi kanamam oldu ayın 14 ünde normalde ben 6gun olurum asla 6gunden asagi olmam gobegim surekli batiyo egilip kalkamiyom acaip karin kismimda biseyler oluyo aama cozeemedim sizce ben hamilemiyim kafam karisdi bidaha mi kan versem pazartesi

Kızlar günaydınn ❤️
3 aylık tedavi sonunda gebeyim 🥰 nasıl mutluyum anlatamam sonucu evde testle öğrendim. Eşime söylemek için elimle testle banyodan çıktım ama hıçkıra hıçkıra ağlamaktan ilk bi kaç dk bişey diyemedim. Allahım hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Bir aydır yazmıyordum o yüzden baştan özet geçeyim. Nisan ayında 10 haftalık bir düşüğüm oldu kalbi durdu. Daha 4 aylık evli olduğumuz ve beklemeden gebe kaldığım için yine olur olur dedik teselli ettik kendimizi. Genetik araştırmada kanımda protein c aktivasyonuna bağlı pıhtılaşma çıktı. Gebe kalınca kan sulandırıcı kullanmam gerekiceğini öğrendim. Temmuzda drumla planlı gebelik planlayalım dedik. 36 yaşındayım çok zaman geçmesin dedik. Günlük 150 birimlik gonalf kullanmaya başladım. 9 gün sonra 3 yumurtam oldu. Ovitrelle kullandık tavsiye edilen ilişki çizelgesine uyduk ama olmadı. Drum hem yine aynı tedaviyi uygulayalım ama hem de eşinden spermiogram testi isticem dedi. Test sonucunda morfoloji %2 total sperm 22milyon ileri hızlı%0 hızlı %28 çıktı. Bu değerlerle ilk gebeliğimin büyük şans olduğunu öğrendik tabi moraller bozuldu. O ay ki tedavimde negatif sonuçlandı. 3. Ay aşılama yapalım dedi dr um. Öncelikle psikolojimin iyi olması gerekiyodu ama ben yıkılmış gibiydim. Topla dedim kendimi düşünmemeye çalıştım çok fazla bunda da olmıcak haziran da tüp yaptırırız vs gibi düşünüyodum. Drum 2. Aşılamayı yapmam bu değerlerle olmaz ise demişti. Yine gonalf ovitrelle kullandım. 35. Saatte aşılamam yapıldı. Sıfır his oldu hatta şaşırdım nasıl hiç mi hissetmicektim diye panik yapmama değmedi. 27 ekimde aşılama oldu 6 ekimde dayanamadım erken gebelik test yaptım negatif çıktı aman yine olmadı dedim. Dün sabah tekrar yapalım dedik ve o minnacık çizgi 🥰 arkasından predictör aldık hemen. Ptesi kan da bakılıcak tedaviye başlanıcak pıhtılaşma için. Rabbim herkese nasip etsin inşallah 😘

Eklentiler

• 5A715DA0-A124-41ED-9AEE-7B1D936D9552.jpeg
    5A715DA0-A124-41ED-9AEE-7B1D936D9552.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 49
  • EB8B6813-B384-4327-A76D-7FE5138EA364.jpeg
    EB8B6813-B384-4327-A76D-7FE5138EA364.jpeg
    68,2 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba gittiniz mi hacamat için memnun kaldınız mı acaba
Bucada bulduk hacamat ve sülük yapan bir doktor ama faydası olmadı hiç para kaptırmayın pahalı da onun yerine özel hastaneye gidin bence . Üroloji doktoruna da söyledik gittiğimizi hiç inanmayın dedi bilmiyorum faydasını görenler olmuştur belki

Bucada bulduk hacamat ve sülük yapan bir doktor ama faydası olmadı hiç para kaptırmayın pahalı da onun yerine özel hastaneye gidin bence . Üroloji doktoruna da söyledik gittiğimizi hiç inanmayın dedi bilmiyorum faydasını görenler olmuştur belki
Ne kadardı ücreti. İnsan herşeyden medet umuyo malesef çaresiz kalınca.

Ne kadardı ücreti. İnsan herşeyden medet umuyo malesef çaresiz kalınca.
Sadece hacamat +ozon tedavisi250 TL sülük de 200 TL . Ama sülük yaptirmadik. Aklınızda kalmasın yaptırın ben de öyleydim çünkü insan umut ediyor belki de iyi gelir vesile olur.

X