2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eki Görüntüle 2985118 kızlar bu nedir dra götürsem alerji deyip göndercek farklı bişi yedirmedim adam gibi dr yok delircem el ayak hastalığı ya da 6. Hastalık olabilir mi
6.hastalık geçirdik biz ona benziyor.Ateş olmuştu önce sonra döküntüler oldu en son yüzünde döküntü oldu.Alerji deyip gönderemez.Ateş sonrası döküntü,6.hastalık.Tedavisi yok kendi kendine geçiyor.Ateşi kontrol altına almak önemli.

Benimki
Selam kızlar aranızda gebe kalan var mı ben emziriyorum hala hapla korunuyordum bugün hamile olduğumu öğrendim
Hayırlı olsun canım, ablam da öyle 3.ye hamile kalmıştı. Iyi ki de doğmuş yeğenim cok seviyoruz.
Bikac sene sonra büyüyünce kolay oluyo,arkadas oluyolar rahat ediyosun. Insallah ilk seneler de kolay geçer içini ferah tut

Oğlan doğdu doğalı ağlamaya bayılıyor hiç yeni bebek sevinci isteği sıfır bende nasıl aliscam bilemiyorum
hayırlı olsun canım,iyi düşün canım, iyiyi çağır, ilk zaman biraz zorlanırsın elbet ama araları 2 yaş olcak arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel. Korunmana rağmen hamile kaldıysan demek ki yavrunun bu dünyada yiyeceği ekmeği varmış. Destek olabilecek birileri var mı?

Yok malesef kendi kendime yetinecegim

Eki Görüntüle 2985118 kızlar bu nedir dra götürsem alerji deyip göndercek farklı bişi yedirmedim adam gibi dr yok delircem el ayak hastalığı ya da 6. Hastalık olabilir mi
Geçmiş olsun canım. Ateşten sonra olduysa arkadaşlarin dedigi gibi olabilir.
Kakasi mukuslu geliyodu alerji için dra gidecektiniz gittiniz mi?

Kızlar son zamanlarda kullandığınız bez markaları neler? Numara değiştikçe tutturamıyorum artık. Farklı deniyorum olmadı bir düzene oturtamadım

Kızlar son zamanlarda kullandığınız bez markaları neler? Numara değiştikçe tutturamıyorum artık. Farklı deniyorum olmadı bir düzene oturtamadım
Bez deme bana valla çıldırmak üzereyim bi prima iyi geliyor valla onada para vermeye içim gidio diğer bezler hep idrar taşırıyor beden büyütsem büyük oluyor ablam evy baby dene dedi diğerlerine göre daha az taşırdı ama bez çok şert geldi elime ne alırım bu bitince bilmiyorum

Ah bir bez derdi de bende var . Sleepy natürel, biyosu, goon, canbebe hepsi alerji yaptı bacaklarına kadar. Goonun dokusu primaya en yakını bence , sleepy biosu da doku olarak güzel, yumuşak. Doğduğu günden beri prime püre kullanıyordum . Artık Prima premium careye geçtik.
Şubatta kreşe başlayacaktı. Orada tuvalet eğitimi veriliyor " oh be bezden kurtulacağım" diyorken , salgın iyice arttı galiba başlatmayacağım

Teşekkür ederim kızlar çok dikkat edin biz kimseyle görüşmüyoruz parka götürmüştüm kimsede yoktu bomboştu ama bulaşmış bi şekilde

Teşekkür ederim kızlar çok dikkat edin biz kimseyle görüşmüyoruz parka götürmüştüm kimsede yoktu bomboştu ama bulaşmış bi şekilde
Geçmiş olsun canım.en çok parkta bulaşıyormuş.daha önce oynayan çocuklarda o hastalık varsa ordaki oyuncaklarla temas edimce sonraki çocuğa bulaşıyormuş.bana da yan komşum söyledi.onun da kızlarına o şekilde bulaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…