- 17 Temmuz 2007
- 1.587
- 844
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #37.861
6.hastalık geçirdik biz ona benziyor.Ateş olmuştu önce sonra döküntüler oldu en son yüzünde döküntü oldu.Alerji deyip gönderemez.Ateş sonrası döküntü,6.hastalık.Tedavisi yok kendi kendine geçiyor.Ateşi kontrol altına almak önemli.Eki Görüntüle 2985118 kızlar bu nedir dra götürsem alerji deyip göndercek farklı bişi yedirmedim adam gibi dr yok delircem el ayak hastalığı ya da 6. Hastalık olabilir mi
Hayırlı olsun,hapla hamile kalanı ilk kez duyuyorum.Demekki kısmeti varmış yavrucağın.Araları az olması avantaj ben en başa döndüm.Hayırlısı olsun.Doğum kontrol hapı
Hayırlı olsun canım şimdi biraz zorlanırsın ama ileride arkadaşa ihtiyaçları olmayacak Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar aranızda gebe kalan var mı ben emziriyorum hala hapla korunuyordum bugün hamile olduğumu öğrendim
Geçmiş olsun canım ateş sonrası 6.hastalık oluyor sanırım kendiliğinden geçiyor vucudun ateşe tepkisi oluyor sanırımEki Görüntüle 2985118 kızlar bu nedir dra götürsem alerji deyip göndercek farklı bişi yedirmedim adam gibi dr yok delircem el ayak hastalığı ya da 6. Hastalık olabilir mi
Hayırlı olsun canım, ablam da öyle 3.ye hamile kalmıştı. Iyi ki de doğmuş yeğenim cok seviyoruz.Selam kızlar aranızda gebe kalan var mı ben emziriyorum hala hapla korunuyordum bugün hamile olduğumu öğrendim
hayırlı olsun canım,iyi düşün canım, iyiyi çağır, ilk zaman biraz zorlanırsın elbet ama araları 2 yaş olcak arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel. Korunmana rağmen hamile kaldıysan demek ki yavrunun bu dünyada yiyeceği ekmeği varmış. Destek olabilecek birileri var mı?Oğlan doğdu doğalı ağlamaya bayılıyorhiç yeni bebek sevinci isteği sıfır bende nasıl aliscam bilemiyorum
canım geçmiş olsun bende 6.hastalığa benzettimEki Görüntüle 2985118 kızlar bu nedir dra götürsem alerji deyip göndercek farklı bişi yedirmedim adam gibi dr yok delircem el ayak hastalığı ya da 6. Hastalık olabilir mi
Yok malesef kendi kendime yetinecegimhayırlı olsun canım,iyi düşün canım, iyiyi çağır, ilk zaman biraz zorlanırsın elbet ama araları 2 yaş olcak arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel. Korunmana rağmen hamile kaldıysan demek ki yavrunun bu dünyada yiyeceği ekmeği varmış. Destek olabilecek birileri var mı?
kalp atışını duydunuz mu? Allah kolaylığını verir mutlaka, kendini yormamaya çalış. emziriyor muydun?Yok malesef kendi kendime yetinecegim
Sadece evde yapılan bir tane testle öğrendim kan testi yapmadim daha doktora bile gitmedim o kadar hevesim yokkalp atışını duydunuz mu? Allah kolaylığını verir mutlaka, kendini yormamaya çalış. emziriyor muydun?
Geçmiş olsun canım. Ateşten sonra olduysa arkadaşlarin dedigi gibi olabilir.Eki Görüntüle 2985118 kızlar bu nedir dra götürsem alerji deyip göndercek farklı bişi yedirmedim adam gibi dr yok delircem el ayak hastalığı ya da 6. Hastalık olabilir mi
beklenmeyen gebeliklerde öyle hissediliyor canım, duygular karmakarışık oluyor. zamanla aranızda bir bağ oluşacaktırSadece evde yapılan bir tane testle öğrendim kan testi yapmadim daha doktora bile gitmedim o kadar hevesim yokevet emziriyorumEki Görüntüle 2985803
Gittim canım. El ayak ağız hastalığı dedi. Calpol ver kendi kendine geçicek dediGeçmiş olsun canım. Ateşten sonra olduysa arkadaşlarin dedigi gibi olabilir.
Kakasi mukuslu geliyodu alerji için dra gidecektiniz gittiniz mi?
Bez deme bana valla çıldırmak üzereyim bi prima iyi geliyor valla onada para vermeye içim gidio diğer bezler hep idrar taşırıyor beden büyütsem büyük oluyor ablam evy baby dene dedi diğerlerine göre daha az taşırdı ama bez çok şert geldi elime ne alırım bu bitince bilmiyorumKızlar son zamanlarda kullandığınız bez markaları neler? Numara değiştikçe tutturamıyorum artık. Farklı deniyorum olmadı bir düzene oturtamadım
İnşallah canım Rabbim şifa versin yavrucağaGittim canım. El ayak ağız hastalığı dedi. Calpol ver kendi kendine geçicek dedi
Ah bir bez derdi de bende var . Sleepy natürel, biyosu, goon, canbebe hepsi alerji yaptı bacaklarına kadar. Goonun dokusu primaya en yakını bence , sleepy biosu da doku olarak güzel, yumuşak. Doğduğu günden beri prime püre kullanıyordum . Artık Prima premium careye geçtik.Bez deme bana valla çıldırmak üzereyim bi prima iyi geliyor valla onada para vermeye içim gidio diğer bezler hep idrar taşırıyor beden büyütsem büyük oluyor ablam evy baby dene dedi diğerlerine göre daha az taşırdı ama bez çok şert geldi elime ne alırım bu bitince bilmiyorum
Geçmiş olsun canımGittim canım. El ayak ağız hastalığı dedi. Calpol ver kendi kendine geçicek dedi
Geçmiş olsun canım.en çok parkta bulaşıyormuş.daha önce oynayan çocuklarda o hastalık varsa ordaki oyuncaklarla temas edimce sonraki çocuğa bulaşıyormuş.bana da yan komşum söyledi.onun da kızlarına o şekilde bulaşmışTeşekkür ederim kızlarçok dikkat edin biz kimseyle görüşmüyoruz parka götürmüştüm kimsede yoktu bomboştu ama bulaşmış bi şekilde