- 26 Nisan 2019
- 4.506
- 6.690
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.021
Ben yürümeden almak istemiyorum şimdilik sadece model bakıyorum ama almadım
Yürümeden almak istemeyişinizin sebebi, yürüyene kadar ayağında büyüycek olması değil mi? Düşününce bana da mantıklı geldi. Hangi markalara bakıyorsunuz? Ben vicco dışında bir markada bilmiyorum.Benim oğlumdan kalma var ama erkek ayakkabısı iice o yüzden bend bakınıyorum
Birebir aynılarını yaşıyoruz bakalım ne zaman çıkacakKızlar günaydın, uykusuz geçen bir gecenin sabahında üst dişlerimizden biri patlamış olarak uyandık. Bizdeki süreç şu şekildeydi, bir haftadır gece uykusu yok denecek kadar azdı. Memede uyumak istiyordu ve yerine koyduğum gibi gözünü açıyordu. Gündüzleri hep kucağımda olmak istiyordu ama ben bunu anlamadım çünkü zaten genelde de hep kucağımda olsun ister. Normalde gün aşırı kakasını yapar , ilgisi var mı bilmiyorum bu bir haftada günde iki kere bile yaptığı oldu.
Marka olarak değilde ortopedik olarak bakıyorum canım hiç dikkat etmedim markalarınaYürümeden almak istemeyişinizin sebebi, yürüyene kadar ayağında büyüycek olması değil mi? Düşününce bana da mantıklı geldi. Hangi markalara bakıyorsunuz? Ben vicco dışında bir markada bilmiyorum.
ben dün kutu koydum önene. ilgisini çekti. kutudan tutup kalkmaya çalışıyor. en sonunda yoruldu uyudu. Çalışırken bile bakıcısıyla dibimde oturuyorlarEn sevmediği pozisyonSözde emeklemeye başladı. Sadece öyle kalmamak için 2 adım emekleyip 3. de al beni diye ağlıyor. Zorda olsa uyudu ayağımda salladım. Allah hepsine sağlık versin de kolay geçen günümüz yok
Bende yurumeden almayi düşünmüyorum canım, ablasininkiler var ama mevsimleri uyuşmuyor buyuk ihtimalle yenisini alıcam. Ablasininkileri pasajdan alıyordum taşındık, buralarda avmden bakmayi dusunuyorum flodan bakarım ilk herhaldekızlar ben henüz ilk adım ayakkabısı almadım. yani birşeyler aldım tabi de ilk adım ayakkabısı gibi tabana sahip değil. sizler aldınız mı? aldıysanız marka tavsiyesi verir misiniz? özellikle ayakları etli olan bebek anneleri bana bir yardımcı olun nolur
bugün bakıp fikir edinmek için kifidis'e girdik, orda çalışanlarda aynen sizlerin söylediklerinizin aynısını söylediler. İlk adımlarını atmadan almayın dediler. ve özellikle ortopedik ayakkabı alırken tam numarasını almak lazımmış, Ayakları çabuk büyür diye düşünürek parmaklarında boşluk bırakarak almak çok yalnışmış. Ben ayağında ayakkabı olursa yere daha sağlam basar, yürümesi kolaylaşır diye düşünmüştüm ama pek ilgisi yokmuş. Bu arada kifidis'in fiyatları Vicco'nun iki katı civarı. 250-350 arasıydı kifidis ..Bende yurumeden almayi düşünmüyorum canım, ablasininkiler var ama mevsimleri uyuşmuyor buyuk ihtimalle yenisini alıcam. Ablasininkileri pasajdan alıyordum taşındık, buralarda avmden bakmayi dusunuyorum flodan bakarım ilk herhalde
Ne iyi yapmissiniz insanin aklindan bir soru kalkinca nasil rahatlıyor.bugün bakıp fikir edinmek için kifidis'e girdik, orda çalışanlarda aynen sizlerin söylediklerinizin aynısını söylediler. İlk adımlarını atmadan almayın dediler. ve özellikle ortopedik ayakkabı alırken tam numarasını almak lazımmış, Ayakları çabuk büyür diye düşünürek parmaklarında boşluk bırakarak almak çok yalnışmış. Ben ayağında ayakkabı olursa yere daha sağlam basar, yürümesi kolaylaşır diye düşünmüştüm ama pek ilgisi yokmuş. Bu arada kifidis'in fiyatları Vicco'nun iki katı civarı. 250-350 arasıydı kifidis
Aynen canım büyük almamk daha ii ama fiyatlar uçmuş her ay bu bebeğin ayak numarası değişcek 250-350 lira ona bütçe ayırmak bizi yorar ki adın dan dolayı fiyatın şiştiğini düşünüyorumbugün bakıp fikir edinmek için kifidis'e girdik, orda çalışanlarda aynen sizlerin söylediklerinizin aynısını söylediler. İlk adımlarını atmadan almayın dediler. ve özellikle ortopedik ayakkabı alırken tam numarasını almak lazımmış, Ayakları çabuk büyür diye düşünürek parmaklarında boşluk bırakarak almak çok yalnışmış. Ben ayağında ayakkabı olursa yere daha sağlam basar, yürümesi kolaylaşır diye düşünmüştüm ama pek ilgisi yokmuş. Bu arada kifidis'in fiyatları Vicco'nun iki katı civarı. 250-350 arasıydı kifidis ..
kaka bolluğu çok oluyor diş patlama dönemindeBol kakalı Bi güne uyandık resmen sırtı bacakları heryeri berbat Bi şekilde uyandık temizlerken elini sürekli atması daha kendime gelemeden banyo yaptırmak sonra kahvaltısını yaptırdım ve çığlık çığlığa ağıt dişler kıpkırmızı olmuş sanırım bugün yarın patlar diş jelini sürünce hıp diye sustu ama sabah anne ecmelin kakası taşmış bağırışıyla uyanmakgünaydın
Günaydın canım, evet ya bizde de üst diş patlarken kaka sayısı ve kıvamı değişmişti. İnşallah kolaylıkla atlatır Ecmel.Bol kakalı Bi güne uyandık resmen sırtı bacakları heryeri berbat Bi şekilde uyandık temizlerken elini sürekli atması daha kendime gelemeden banyo yaptırmak sonra kahvaltısını yaptırdım ve çığlık çığlığa ağıt dişler kıpkırmızı olmuş sanırım bugün yarın patlar diş jelini sürünce hıp diye sustu ama sabah anne ecmelin kakası taşmış bağırışıyla uyanmakgünaydın
kifidisi 80 tl'ye aldım :)))bugün bakıp fikir edinmek için kifidis'e girdik, orda çalışanlarda aynen sizlerin söylediklerinizin aynısını söylediler. İlk adımlarını atmadan almayın dediler. ve özellikle ortopedik ayakkabı alırken tam numarasını almak lazımmış, Ayakları çabuk büyür diye düşünürek parmaklarında boşluk bırakarak almak çok yalnışmış. Ben ayağında ayakkabı olursa yere daha sağlam basar, yürümesi kolaylaşır diye düşünmüştüm ama pek ilgisi yokmuş. Bu arada kifidis'in fiyatları Vicco'nun iki katı civarı. 250-350 arasıydı kifidis ..
9. ayda ne aşısı var? kan kontrolü vardı yaptırdık diğer aşı 1 yaşındayken dedi ebe bana.
ama kartlarda da 9. ayda aşı görünmüyor. ebe de bişey söylemedi bize. arasam mı acaba?Kizamik
Kızamık,kızamıkçık,kabakulak. Zaten 12 ay yapılıyormuş normalde. Şimdi bir de 9. aya koymuşlar. Yaptırmasa mıydım diyorum çoğaldı yüzünde döküntüler9. ayda ne aşısı var? kan kontrolü vardı yaptırdık diğer aşı 1 yaşındayken dedi ebe bana.
Diğer konularda tartışılıyordu zaten. Bazı doktorlar gerek yok diyormuş.Yaptırmayanlarda var yani.Suriyedeki göçlerden sonra değişmiş galiba uygulamaama kartlarda da 9. ayda aşı görünmüyor. ebe de bişey söylemedi bize. arasam mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?