- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.681
Kendi hayatı hakkında soru sorulmasını da hiç sevmez.biz de sevmiyoruz ama bizim hayatımızı sorgulayıp duruyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama?Sonra neden soguyuz neden uzaklaşıyoruz kötü olan biziz
Hep benim hakkımda şey der benim kaynanam hiç karşıma geçip kötü söz söylemez anlayışlı uyumludur oglumdan daha çok saygılıdır bana der gerçektende öyleyim diye üstüme geldikçe geldi herşeyi söyleme hakkı hayatıma karışma hakkı bildi oğluna soyleyemedigini bana söyledi bendeki tüm iyi düşünceleri aldı götürdü o yüzden bacım artık giden değerlerine el sallasinlar bizdeki iyi davranış kotası dolduKendi hayatı hakkında soru sorulmasını da hiç sevmez.biz de sevmiyoruz ama bizim hayatımızı sorgulayıp duruyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama?
Aynen de öyle.oğluna söyleyemediğini bana söyledi ve sonra da söylediğini inkar etti.yalancılarla işim olmazHep benim hakkımda şey der benim kaynanam hiç karşıma geçip kötü söz söylemez anlayışlı uyumludur oglumdan daha çok saygılıdır bana der gerçektende öyleyim diye üstüme geldikçe geldi herşeyi söyleme hakkı hayatıma karışma hakkı bildi oğluna soyleyemedigini bana söyledi bendeki tüm iyi düşünceleri aldı götürdü o yüzden bacım artık giden değerlerine el sallasinlar bizdeki iyi davranış kotası doldu
Ek gıdadan sonraysa alerji yapmış olabilir canım. Ağız çevresinde kızarıklıktan bahsediyorlar çünkü.Bir dikkat et bakalım. Doktoruna danışırsın.Öpme olayına gelince biz kendimiz bile yüzünden yanaklarından öpmüyoruz. Ama bazen babasına sürtünüyor o zaman nokta nokta kızarıyorAynen cnm yalniz benim bebegimin ara ara yuzunde dokuntuler oluyor dunde iki gundur havuc veriyordum acaba ondanmi alerji oldu bugun yanaginda 3 tane kizariklik var. Yada acaba opuyorlar ondanmi oluyor.
offf yapmaaHaha çok güldüm yaabende anlatayim bitane sabah kahvaltı hazirlicam yumrtayi alıp mutfağın ortasında kırdım halının üstünde tava varmış gibi yere döküldü tabi kendime işte cikarinca uyandım
Kendi hayatı hakkında soru sorulmasını da hiç sevmez.biz de sevmiyoruz ama bizim hayatımızı sorgulayıp duruyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama?
Hep benim hakkımda şey der benim kaynanam hiç karşıma geçip kötü söz söylemez anlayışlı uyumludur oglumdan daha çok saygılıdır bana der gerçektende öyleyim diye üstüme geldikçe geldi herşeyi söyleme hakkı hayatıma karışma hakkı bildi oğluna soyleyemedigini bana söyledi bendeki tüm iyi düşünceleri aldı götürdü o yüzden bacım artık giden değerlerine el sallasinlar bizdeki iyi davranış kotası doldu
Maşallah emeklemeye başlamış. Soğuk diyerek yere bırakamadığımdan koltuk üzerinde ancak dönmeyi öğrendi benim fındığımAyy ben nasıl heyecanla dönmesini emeklemesine bekliyordum sindi her yere giriyor dün bulamadım jorkudan oldum evin içinde nerde olucak dedim koltukla petek arasına girmiş ne ara gitti oraya anlamadım ve sürekli kafasını bı yere tosluyor giderkenartık koşturma vakti geldi galiba
Hiç sorma yaa çok saçma hayır eşimde ses çıkarmadı delirirdim yeni evliydik pat diye gelirdi kaç kere uygunsuz zamanda zili çaldı sabah erkenden gelirdi geceye kadar dururdu artık gına gelmiştiben birde habersiz gelmelere acayip ayar oluyorum. Oğlumun evine de müsade alıp mı gelicem mantığı hakim eşimin tarafında. Müsade değil ama en azından usulen ara evde miyiz diye. o evde oğlun tek başına yaşamıyor. Hatta çoğunlukla evde bile değil, işte. Belki evdeyiz ama müsait değiliz, düşünmek yok. Dışarda yakında bir yerlerdeysek arayıp , kapıda bekliyoruz gelmenizi derler. Uzaktaysak , o kadar geldikte evde yoktunuz diye eşime vicdan yaptırırlar. Gittiğimiz yerden suçluluk duygusuyla keyif alamayız. Benimde oğlum var, asla zorunlu hissettiği için beni arayıp sormasını istemem. Hayat zaten yeterince zor, bu zamanda evlilikleri sürdürmek bile mucizeyken bir de ben gereksiz kaprislerle onu boğmayacağım
Olur mu olur arkadaşımın bebegide öyleymiş sonra yürümüş hemen iki kere süründü sadece dediMaşallah emeklemeye başlamış. Soğuk diyerek yere bırakamadığımdan koltuk üzerinde ancak dönmeyi öğrendi benim fındığımEmeklemeye ne zaman geçer kimbilir. Yüz üstü durmayı hiç sevmiyor direk yürürse şaşmam
Galiba acıların bebesiHahah acıyi seviyorlar galiba
Yarım yaş kutlamasımıKızlar bende komik birşey anlatıyım. Yorgunluktan aklımın nasıl çalıştığını siz düşünün. Bugün arkadaşımla telefonda konuşuyordum. Bizimkinin altı aylık olmasına az kaldı dedim. Yarım pasta adeti varmış. Şahsen ben ilk defa duydum.belki siz biliyorsunuzdur. Yarı yaşını kutlamak için yarım pasta yapıp , mum üfleyip, ailecek fotoğraf falan çekiliyormuş. Yarım pasta nasıl yapıcam diye sordum tabi ben. Ne alem kadınsın, sen tam pasta yap, yarısını kesersin olur sana yarım pasta dedi. Eeee diğer yarısını niye atıyım, yazık günah değil mi dedim. Niye atasın , fotoğraflarda çıkmaz sadece , koy dolaba yersiniz sonra dedi arkadaşımda. Velhasıl, daha bu adeti anlama aşamasında bile sınıfta kaldım . O yüzden özür dilerim kızım, malesef yarım pastalı yarı yaş kutlamanı yapamayacağım
Offf yapma yaa yumurta bide ii kendine getirmiştir amaHaha çok güldüm yaabende anlatayim bitane sabah kahvaltı hazirlicam yumrtayi alıp mutfağın ortasında kırdım halının üstünde tava varmış gibi yere döküldü tabi kendime işte cikarinca uyandım
Valla ben peşin uyarıyorum herkesi. Ben ben değilim diyeKızlar bende komik birşey anlatıyım. Yorgunluktan aklımın nasıl çalıştığını siz düşünün. Bugün arkadaşımla telefonda konuşuyordum. Bizimkinin altı aylık olmasına az kaldı dedim. Yarım pasta adeti varmış. Şahsen ben ilk defa duydum.belki siz biliyorsunuzdur. Yarı yaşını kutlamak için yarım pasta yapıp , mum üfleyip, ailecek fotoğraf falan çekiliyormuş. Yarım pasta nasıl yapıcam diye sordum tabi ben. Ne alem kadınsın, sen tam pasta yap, yarısını kesersin olur sana yarım pasta dedi. Eeee diğer yarısını niye atıyım, yazık günah değil mi dedim. Niye atasın , fotoğraflarda çıkmaz sadece , koy dolaba yersiniz sonra dedi arkadaşımda. Velhasıl, daha bu adeti anlama aşamasında bile sınıfta kaldım . O yüzden özür dilerim kızım, malesef yarım pastalı yarı yaş kutlamanı yapamayacağım
tam suratlık gerçekten. hep de öyle olur zaten. anlatırsın bozulurBugün misafirimiz vardı kaç kere övme dedim yine arkadaşlarına gelmiş Eylül gece uyanıyor ama kendi kendine uyuyor etrafa bakıp diyor (böyle bişey kırk yılda bir olur) ve daha neler neler uykusu problemli değil falan dedi ve şuan kızım uyanmış uyumuyorkocam işte fosur fosur uyandırdım senin yüzünden dedim adam baktı bana tekrar uyudu sabah onu beş karış sürat beklet
Bizde de 6 ay kınası olurValla ben peşin uyarıyorum herkesi. Ben ben değilim diyeUykusuzluk yüzünden ilk aylarda konuşmayı unutmuştum resmen☺Bir şey diyeceğim alakasız bir kelime çıkıyordu ağzımdan Ilk duyuyorum bende bu pasta olayını Bizim buralarda 6 aylık kınası olur kız bebeklerin. Salgın yüzünden hiç bir şey yapılamıyor o ayrı
Bu benimde başıma çok sık gelir, bilerek denemişliğim bile var... ne zaman ağız dolusu bi özelliğini övsem , bilirim yani hemen tersiyle sınanırım.Bugün misafirimiz vardı kaç kere övme dedim yine arkadaşlarına gelmiş Eylül gece uyanıyor ama kendi kendine uyuyor etrafa bakıp diyor (böyle bişey kırk yılda bir olur) ve daha neler neler uykusu problemli değil falan dedi ve şuan kızım uyanmış uyumuyorkocam işte fosur fosur uyandırdım senin yüzünden dedim adam baktı bana tekrar uyudu sabah onu beş karış sürat beklet
Kesinlikle yarında kaynanam gelicek oda öyledir şimdi bizimki şebeklik yapicak gidip dünya aleme anlatacak emekledigink bile söylemedim o yüzdentam suratlık gerçekten. hep de öyle olur zaten. anlatırsın bozulur
Bizde tutamıyorum ki çeneniziBu benimde başıma çok sık gelir, bilerek denemişliğim bile var... ne zaman ağız dolusu bi özelliğini övsem , bilirim yani hemen tersiyle sınanırım.
Çok gıcıklar yaa varya şu anda tüm düşüncesiz kayınvalidelere bir kamyon laf söyleyesim geldiben birde habersiz gelmelere acayip ayar oluyorum. Oğlumun evine de müsade alıp mı gelicem mantığı hakim eşimin tarafında. Müsade değil ama en azından usulen ara evde miyiz diye. o evde oğlun tek başına yaşamıyor. Hatta çoğunlukla evde bile değil, işte. Belki evdeyiz ama müsait değiliz, düşünmek yok. Dışarda yakında bir yerlerdeysek arayıp , kapıda bekliyoruz gelmenizi derler. Uzaktaysak , o kadar geldikte evde yoktunuz diye eşime vicdan yaptırırlar. Gittiğimiz yerden suçluluk duygusuyla keyif alamayız. Benimde oğlum var, asla zorunlu hissettiği için beni arayıp sormasını istemem. Hayat zaten yeterince zor, bu zamanda evlilikleri sürdürmek bile mucizeyken bir de ben gereksiz kaprislerle onu boğmayacağım
Bizimki oğlunıun evi olarak değil,kendi evi olarak görüyor sıkıntı büyük yaniHiç sorma yaa çok saçma hayır eşimde ses çıkarmadı delirirdim yeni evliydik pat diye gelirdi kaç kere uygunsuz zamanda zili çaldı sabah erkenden gelirdi geceye kadar dururdu artık gına gelmiştiakrabalarına orası oglumun evi istediğim zaman gider gelirim kimse karışamaz diyince dayanamayip ki kaç kerede laf sokmuştum umursamadı en sonda karşıma aldım habersiz gelme dedim usulünce, önce nereye gidiceksin bebekte var dedi sonrada ağlar gibi iç çekip bunu deme bana gelmem bidaha dedi siz bilirsiniz evime habersiz gelmeyin dedim sonrada arardi haber vereyim de vermedi deme sonra demeye başladı sertçe gelde sev bu kadini.
Hemde ne büyüktü en son vuruş bı ara çoğaldı kibar şekilde gelmeyin çok geziyorsunuz falan diyince kendini biraz çekti sonra benden istediği suratı hiç bulamayınca artık gelmiyor biz çağırmadan ama azıcık yüz versem hemen koscak yada sırf eylülün bakimi evimin işini ona yaptirirm diye gelmiyorda olabilir ki ne hamileliğimde neden doğumdan sonra yaptırmadımÇok gıcıklar yaa varya şu anda tüm düşüncesiz kayınvalidelere bir kamyon laf söyleyesim geldi
Bizimki oğlunıun evi olarak değil,kendi evi olarak görüyor sıkıntı büyük yani
Sabah sabah çıkıp yolasım geldi bak kvyiHemde ne büyüktü en son vuruş bı ara çoğaldı kibar şekilde gelmeyin çok geziyorsunuz falan diyince kendini biraz çekti sonra benden istediği suratı hiç bulamayınca artık gelmiyor biz çağırmadan ama azıcık yüz versem hemen koscak yada sırf eylülün bakimi evimin işini ona yaptirirm diye gelmiyorda olabilir ki ne hamileliğimde neden doğumdan sonra yaptırmadımsaydir ağzına gelen herşeyi saydir gelin alınca herşeyi yapicaklarini sanıyorlar bide oğulları değerleniyor evlenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?