- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide gün icinde cok etkiliyor cok halsizim basim agriyor hicbisey yapasim olmuyor gece bana 5 km türü deseler yürürüm amaBen tabiki zombi gibi dolanıyorum yine, bir de beni çok kötü etkiliyor uykusuzluk direk gerçeklik algım gidiyo.. Rüya mı gerçek mi belirsiz gibi geliyo her şey yandım valla
Hadi hayirli haberlerle gel canimGünaydın bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım
Gelsin çokoprens fotileri ve hayırlı haberleri inşallahGünaydın bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım
Ben de nefes almakta zorlanıyorum artık iyice diyaframa dayandılar galiba.Günaydın herkese:) nefessiz kalıp uyanıyorum geceleri ya tıkanıyorum sanki
Ayaklarını iyice göğüs altımda hissediyorum zaten de akşam çok zorladı nefesimin kesilmesine uyandım valla zormuşBen de nefes almakta zorlanıyorum artık iyice diyaframa dayandılar galiba.
Hadi hayirli haberlerle gel canim
Teşekkür ederim canlarGelsin çokoprens fotileri ve hayırlı haberleri inşallah
Günaydın herkese:) nefessiz kalıp uyanıyorum geceleri ya tıkanıyorum sanki
Son haftalarda nefes sıkıntısı oluyor Malesef uyuyamazsanız sırtınıza 2 3 yastık koyun hafif oturur pozisyonda uyuyun ben son ay hep öyle yatmıştım..Ben de nefes almakta zorlanıyorum artık iyice diyaframa dayandılar galiba.
Teşekkürler canımGüzel haberle gel inşallah
Salonda öyle bi yer yaptım kendime sabaha karşı oraya geçiyorum hem kalçalarım dinleniyo valla yoksa çok zorSon haftalarda nefes sıkıntısı oluyor Malesef uyuyamazsanız sırtınıza 2 3 yastık koyun hafif oturur pozisyonda uyuyun ben son ay hep öyle yatmıştım..
Senin kontrolun olunca ben de cok merakta oluyorum☺Günaydın bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım
18 yuksek yumurta sayiniz ,amh degeriniz dusuk olabilir ,9alti iyi fshta,hayit otu yada kapsulu dusuruyor fsh degerini arastirin, size uygunsa kullanabilirsiniz.Merhaba arkadaslar konuyla alakali deil ama. Fsh degerim 18 sizce tüp bebek tedavisi için yuksek bir deger mi ? Bi uzmanla gorusecegim de dogru duzgun doktora denk gelmedim :/
Teşekkür ederiz canım bende seninkini merak ediyorum hep aynı gidiyoruz bizim bıdıklar benziyorlarSenin kontrolun olunca ben de cok merakta oluyorum☺
Guzel haberlerle gel
Cvp için tesekkur ederim. Reglim.duzenli yaşım 28 şaştım kaldim. Bi kizim var. Bi kardesi olsun istiyorim. Doktora tüp bebek mi düşünsek dedim hemen telaslanma dogum kontrol hapi kullan 3 ay dedi. :/ bana mantikli gelmedi. Dediginiz otu araştıracağım18 yuksek yumurta sayiniz ,amh degeriniz dusuk olabilir ,9alti iyi fshta,hayit otu yada kapsulu dusuruyor fsh degerini arastirin, size uygunsa kullanabilirsiniz.
1cocugunuz varsa hic kafanizi tup bebekle bulandirmayin .Yasinizda kucukCvp için tesekkur ederim. Reglim.duzenli yaşım 28 şaştım kaldim. Bi kizim var. Bi kardesi olsun istiyorim. Doktora tüp bebek mi düşünsek dedim hemen telaslanma dogum kontrol hapi kullan 3 ay dedi. :/ bana mantikli gelmedi. Dediginiz otu araştıracağım
İşin garibi otururken de nefes darlığı oluyor. İyice yer kalmadı galiba içerde ayakları ciğerimdeSon haftalarda nefes sıkıntısı oluyor Malesef uyuyamazsanız sırtınıza 2 3 yastık koyun hafif oturur pozisyonda uyuyun ben son ay hep öyle yatmıştım..
Aynen cnm benziyorlar .Teşekkür ederiz canım bende seninkini merak ediyorum hep aynı gidiyoruz bizim bıdıklar benziyorlar