- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Saat 2 de canımAynen cnm benziyorlar .
Kacta randevun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat 2 de canımAynen cnm benziyorlar .
Kacta randevun
Cok guzel duzenli olmus cnm.ben de kıyafetlerini ayarladım oğlumun. bu şekilde koyacapım valize.
2 tulum 2 alt üst takım olarak ayarladım.Cok guzel duzenli olmus cnm.
Kac takin koydun peki?
Masallah ne kadar duzenli olmus:) sezeryan olacak degilmi? Tarih belli mi? Ben hala cantayi hazirlamadim daha var diye...ben de kıyafetlerini ayarladım oğlumun. bu şekilde koyacapım valize.
sezeryan olacak. tam tarih belli değil ama 26-30ekim arası birgün olacağı kesin.Masallah ne kadar duzenli olmus:) sezeryan olacak degilmi? Tarih belli mi? Ben hala cantayi hazirlamadim daha var diye...
Geçmiş olsun canım geceler soğudu dikkat et hepimizi zorlamaya başladı son günler yaKizlar selam;
Hepimiz ayni durumdayiz galiba:) bende gece kacta yatarsam yatayim sabah 4-5 gibi uyaniyorum nefesim tikanik bi sekilde sonrada uyuyamiyorum... buarada fena sekilde nezle oldum agzim burnum akiyo cok fena.. nane limon bile icemiyorum sadece 12 saatte bir parol aliyorum limonlu sicak su fln iciyorum..
Güzel haberlerle git gel kuzumMerhaba hanımlar bugün benim sen kontrolüm var saat 16.00 . Heyecan bastı beni gene
Bu haftalarda hafif sanci normal bence cnm.Ben geldim öldüm ya her tarafım ağrıyor kontroller çok yorucu geliyor artık
Bebekler gayet iyi hafif sancı çıktı nst de zaten bugün hafif regl sancısı gibi sancı ile uyandım tahmin ettim sancı çıkacağını..
2 doz ciğer geliştirici iğne yazdı doktorum, doğum şekli genel anestezi olacak veee 12 ekime gidebilirsek 12 ekimden sonraki herhangi bir gün doğum olacak
Evet canım sancılar normal.. aynen genel anestezi komple bayıltmak oluyor..Bu haftalarda hafif sanci normal bence cnm.
Genel anestezi komple bayiltarak mi oluyor.
Kilolari nasil olmus
Guzel kilo almislar masallah .Evet canım sancılar normal.. aynen genel anestezi komple bayıltmak oluyor..
Biri 2500 diğeri 2480 küsur çıktı tabi ne kadar doğruysa
Ben kendime güvenmiyorum onun için spinalden korkuyorum ameliyathaneye girdiğim anda beni titreme tutuyor uyanık kalsam kötü olabilirim..Guzel kilo almislar masallah .
Ben de sormustum spinal demisti doktorum ama daha kesin birsey yok tabi
Gelirsin o zamana gelirsinn :) ufak sancılar normal canımBen geldim öldüm ya her tarafım ağrıyor kontroller çok yorucu geliyor artık
Bebekler gayet iyi hafif sancı çıktı nst de zaten bugün hafif regl sancısı gibi sancı ile uyandım tahmin ettim sancı çıkacağını..
2 doz ciğer geliştirici iğne yazdı doktorum, doğum şekli genel anestezi olacak veee 12 ekime gidebilirsek 12 ekimden sonraki herhangi bir gün doğum olacak
İnşallah canımGelirsin o zamana gelirsinn :) ufak sancılar normal canım
Gecmis olsun canim sonlara yaklastik dikkat et benimde kulagim agriyor insallah ilerlemeden gecer bol c vitamini al benceKizlar selam;
Hepimiz ayni durumdayiz galiba:) bende gece kacta yatarsam yatayim sabah 4-5 gibi uyaniyorum nefesim tikanik bi sekilde sonrada uyuyamiyorum... buarada fena sekilde nezle oldum agzim burnum akiyo cok fena.. nane limon bile icemiyorum sadece 12 saatte bir parol aliyorum limonlu sicak su fln iciyorum..
Hadi hayirli haberlerle gel canim neden son kontrolun ki daha var sanaMerhaba hanımlar bugün benim sen kontrolüm var saat 16.00 . Heyecan bastı beni gene