Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba cnm ,nasilsin?Kac aylik oldu ikizler? Ek gidaya basladilar mi?Merhaba herkese nasılsınız ne günlerdi hep beraber doğurduk bebeklerimizi.ikizlerim iyi zor günler geride kaldi umarım hepinizin bebekleri sağlıkla büyüyordur
Merhaba canım zaman su misali geçiyor dün 8 aylık olduk biz de. Bir dişimiz var şuan 2. dişte patlamış gibi çok şükür şuana kadar sıkıntı olmadı dişler inşallah diğerleri de kolayca çıkar. Siz ne kadarlık oldunuz? Ek gıda nasıl gidiyor?Selam kızlar nasılsınız? Sıcaklar bastırınca aklıma düştünüz. Geçen sene sıcaktan uyuyamadığımız zamanlar geldi aklıma şimdi de dişten uyuyamıyoruz değişen bişey yok
Kızlarrr ben şimdi geldim ayrıntılı ultrasondan. Bebeğim iyi çok şükür. 1 saat inceledi doktor. Kalpte parlak bir nokta göründü ama ikili test normalse önemli değil yüzde 80 görülen birşey dedi. Başka da bir sıkıntı yok çok şükür. Gayet sağlıklı bir kız bebek dedi. Benim de rahim uzunluğu, kalpten bebeğe giden damarlar, karaciğer, safra, böbrekler inceledi. Meyve tüketme ve akşamları yarım saat yürüyüş yap dedi. İşte böyle çok şükürm
Merhaba saglıklı dogdu muKızlarrr ben şimdi geldim ayrıntılı ultrasondan. Bebeğim iyi çok şükür. 1 saat inceledi doktor. Kalpte parlak bir nokta göründü ama ikili test normalse önemli değil yüzde 80 görülen birşey dedi. Başka da bir sıkıntı yok çok şükür. Gayet sağlıklı bir kız bebek dedi. Benim de rahim uzunluğu, kalpten bebeğe giden damarlar, karaciğer, safra, böbrekler inceledi. Meyve tüketme ve akşamları yarım saat yürüyüş yap dedi. İşte böyle çok şükür.
Evet çok şükür sağlıklı doğdu kalpteki üfürüm de birçok bebekte görülen birşeymiş 1 yaşta kontrolü var 1 yaş civarı kapanıyormuşMerhaba saglıklı dogdu mu
Teşekkür ederimEvet çok şükür sağlıklı doğdu kalpteki üfürüm de birçok bebekte görülen birşeymiş 1 yaşta kontrolü var 1 yaş civarı kapanıyormuş