2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizde öyleyiz emzik emen çocuk emziği bıraktı yumruk emiyor 😂 ama parmağından tiksiniyor öğürüyor resmen 😂😂😂😂
Bazen benimkide kendi elini emince suratını burusturuyor,bazende mememe yapıyor.yan yan bakıp sanki bu nee beee der gibi ama sonra cop cop emiyor 😅

Merhaba arkadaşlar. Oğlum doğduğundan beri çok uyumayan bir bebekti ama iki gündür hiç uyumuyor meme emmerkwn sadece uyuyor çekince 2 dk sonra uyanıyor. Uyuyamıyorum resmen napacagim😔 5 ekim doğumlu atak haftasi midir

Merhaba arkadaşlar. Oğlum doğduğundan beri çok uyumayan bir bebekti ama iki gündür hiç uyumuyor meme emmerkwn sadece uyuyor çekince 2 dk sonra uyanıyor. Uyuyamıyorum resmen napacagim😔 5 ekim doğumlu atak haftasi midir
Benımkıde 5 ekımlı ve bızde ıkı gundur uyumuyuruz normalde uyuyan bır bebektı bende atak haftası dıye dusunuyurum uyku saatlerı hep şaştı

Benim kızda bir baş parmak emme sevdası başladı ya.deli gibi parmağını yakalayıp emmeye çalışıyor.emzigi alıyordu ne güzel şimdi onu veremiyorum .dün biraz pekmez sürüp verdim aldı sonra geri atıyor.
Benimki ikinci gün başladı parmağı ağzına götürüp emmeye. Pekmez mi verdin 😳 sen bilirsin ama bu dönemde sindirim sistemi ve bağırsaklar gelişmeye devam ederken seker vermek uygun değil bence. Bizimki de emziği sadece canı istediğinde alıyor ben de zorlamiyorum

Atak haftasi değil gorunuyormus ama 5 Ekime gorede atak haftasına uyuyor anlamadım bende artık. Bitsede kurtulsak😔

Benimki ikinci gün başladı parmağı ağzına götürüp emmeye. Pekmez mi verdin 😳 sen bilirsin ama bu dönemde sindirim sistemi ve bağırsaklar gelişmeye devam ederken seker vermek uygun değil bence. Bizimki de emziği sadece canı istediğinde alıyor ben de zorlamiyorum
Bir kaç arkadaşa doktor demiş pekmezle tutturabilirsin diye o yüzden denedim.ama öyle emziği pekmeze bulamadım üzerinde bir iki damla vardı.sonrada bir daha vermedim zaten 😉

Merhabalar bezlerde ikiz paket ne demek acaba? Prima premiunim 32lik ikşz pakette 32 bez mi var yoksa ikiz yazdıgı için 32+32mi

Benimkide öyle hemen korse tak bebeğim. Ben yamuna aldım s beden slmışım olmadı. Bence girdim owli m/ l olanı aldım. Ayarlanabilir olduğu için iyi geldi. 18. Günde taktım, sanırım biraz geç kaldım 🙁

Göbeğimizde dikkat edersek gidecek çoğu insallah. Hiç canını sıkma. Bebeğimiz önemli olan. Göbeğimizde bizim şerefimiz 😂😂 bol su. Elinden grldiği kadar emzirmek ve sağlıklı yemek yemek. Ve korse. Bitti Hiç takılma, anneyiz biz❤❤❤
Merhaba ben de daha doğum yapmadım s beden aldım doğumdan sonra muhtemelen 65filan olacağım olmaz mı acaba 🧐

Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
2019 ekim annesiyim oğlanı uyuturken bir sene öncesine bakayim derken yazını gördüm.
Kızım 2010 Şubat doğumlu , 2013 Haziran ayinda beni Ankara'dan sağlık bakanlığından aradılar topuk kanı sonucuna göre çocukta gelişim geriliği var sizi Göztepe eğitim araştırma şu dr a yönlendiriyoruz acil gidin dediler . sok oldum ama 3.5 sene sonra mi aklınıza geldi yada 3.5 sene geçmiş ne acilyeti diyemedim boğazıma yumru oturdu.neyse ertesi sabah hemen gittik dr a ismimiz verilmiş bir sürü test kan genetik incelemeler sonrası yanlışlik olmuş dediler .o 10 günü tahlilleri cikana kadar bize zehir etti 10 yıl gibi uzun yaşattılar.
Şuan kızım Şubat'ta 11 yaş olacak ve 168 boyunda bir çocuk gelişimi ileride bile denilebilir.gidip tetkiklerini tekrar yaptır kesin diye yiyip bitirme kendini bu topuk kanından bakilan testlerde çok hatalar olabiliyormuş.
İnşallah herşeyi temiz çıkar sende benim gibi korktuğun ile kalır sisteme söversin.

Merhabalar. Benim oglum 15 Ekim dogumlundogudugundan beri ciddi bir ikinma sorunumuz var devamli ikiniyor kizariyor kasiliyor, gazla ilgilinoldugunu dusunmuyorum gazini cikartiyo hatta kakasini yaltiktan sinr abile ikinmaya devam ediyor. Uuykusunda bile ikinip kecingibi aealee cikartiyor. Bu durumu yasayan baska anneler var mi

2019 ekim annesiyim oğlanı uyuturken bir sene öncesine bakayim derken yazını gördüm.
Kızım 2010 Şubat doğumlu , 2013 Haziran ayinda beni Ankara'dan sağlık bakanlığından aradılar topuk kanı sonucuna göre çocukta gelişim geriliği var sizi Göztepe eğitim araştırma şu dr a yönlendiriyoruz acil gidin dediler . sok oldum ama 3.5 sene sonra mi aklınıza geldi yada 3.5 sene geçmiş ne acilyeti diyemedim boğazıma yumru oturdu.neyse ertesi sabah hemen gittik dr a ismimiz verilmiş bir sürü test kan genetik incelemeler sonrası yanlışlik olmuş dediler .o 10 günü tahlilleri cikana kadar bize zehir etti 10 yıl gibi uzun yaşattılar.
Şuan kızım Şubat'ta 11 yaş olacak ve 168 boyunda bir çocuk gelişimi ileride bile denilebilir.gidip tetkiklerini tekrar yaptır kesin diye yiyip bitirme kendini bu topuk kanından bakilan testlerde çok hatalar olabiliyormuş.
İnşallah herşeyi temiz çıkar sende benim gibi korktuğun ile kalır sisteme söversin.
Teşekür ederim bizde tahlil sonuçlarını bekliyoruz inşallah sizdeki gibi yalnışlık olmuştur 😔

Merhabalar. Benim oglum 15 Ekim dogumlundogudugundan beri ciddi bir ikinma sorunumuz var devamli ikiniyor kizariyor kasiliyor, gazla ilgilinoldugunu dusunmuyorum gazini cikartiyo hatta kakasini yaltiktan sinr abile ikinmaya devam ediyor. Uuykusunda bile ikinip kecingibi aealee cikartiyor. Bu durumu yasayan baska anneler var mi
Benim kızım da oyle🤗 bahsettigin şeyler birebir ayni

Doktora video attim cocuk cerrahina gitmeye gerek varmi bagirsaklarinda yada makatinda birsey olabilirmi dedim . anomali oldugunu sanmiyorum besin allerjisinden olabilir dedi
Bize de yüzünde ara ara çıkan kırmızılıklar nedeniyle süt alerjisi yada egzama denildi.3 ay öncesi alerji testleri güvenilir sonuç vermiyormuş bu yüzden deneme yoluyla takip ediliyor şuan, anne sütü yanında neocate mama kullanıyoruz bana süt ve sut ürünleri yasak, atopik ciltler için krem ve şampuan kullanıyoruz. Demekki ıkınma nedeni de alerjiymis

Back