Oylesi bana denk gelmedi hic. Ne yapiliyo da oyle oluyo acaba?
Bebeğin kendi huyundandır kuzum, yada şansa gaz sorununu azdır. Bizim yapabileceğimiz birşey yok. En fazla uyumadan önce duş masaj
![Smiling face with halo :innocent: 😇](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f607.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylesi bana denk gelmedi hic. Ne yapiliyo da oyle oluyo acaba?
Canim ben vurdurcam ama 3.aydan once onerilmedi bana zaten 2.ayda cok asi var bir de onu eklemiycem 3ten sonra dusunuyorumRota virüs aşısı yaptırcak mısınız. O da ikinci aydaymış.
Korkudan sebze yiyemez oldum. Şimdiye kadar taze fasulye, patlıcan, pazı, kabak, bezelye dışında sebze yemedim sorun yaratmadılar. Ama kış sebzelerinin hepsi de gaz yapacak şeyler. Onlara cesaret edemiyorum.Kereviz ispanak gaz yapmiyo mu?
Ben mandalina pirasa pazi sarmasi yedim gaz sıkıntisi olmadi cok sukur. Ama diger sebzeleri denemeye korkuyorum.
Sizler neler pisiriyosunuz hanimlar?
Canim ben vurdurcam ama 3.aydan once onerilmedi bana zaten 2.ayda cok asi var bir de onu eklemiycem 3ten sonra dusunuyorum
Buralar aşırı sessizleşmiş bizim evim tam aksine
Kızlar girip okudum ama uzun zamandır yazamadım arkadaşlar bizde yarın aşıyla gidicez bakalım neler bekliyor bizi
Anason rezene kimyon tohumu karisimini mi diyosun ?Beybilerim şu süt yapan çay karışımını biri yazabilir mi. Bi türlü bulamadım.
Ben bir hafta girmedim azalmis buralar. Cabuk gitti herkes. Gruplar olabilir ama kalabalikta takip etmek zor. Burasi daha iyi bana gore cunku sonradan da gorsen sohbet kacmiyo dahil olabiliyosun.Evet yaa. Herkes gitti.
Ben doğumdan sonra ikinciye regl oluyorum. Sütüm hiç şakır şakır akmadi ama regl.olunca da kesilmedi.Kızlar regl olunca süt kesilir mi ya çok üzgünüm![]()
Üyelikleri geçici olarak pasife alınmış , bu da ceza almışlar demekEvet ya nerde herkes kimsecikler gelmiyo daha, cabuk dagildi herkes. Ben de sasirdim.
Cezali derken ne demek istedin acaba?
Bana da Aralık sonu rota, Şubat başı diğer asi dediler. Rotayı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. Bir zamanlar Canan Karatay yaptırmayın diyordu. Güncel durum ne bilmiyorum araştırmam lazımRota virüs aşısı yaptırcak mısınız. O da ikinci aydaymış.
Rengarenk vermiştide deneyenler sütümü arttırdı demişlerdi. Ama içeriğini hiç hatırlamıyorumAnason rezene kimyon tohumu karisimini mi diyosun ?
Sanırım kendilerş gitmedi. Burda site yetkilisi biri ceza vermiş. Geri Gelirler mi bilmemBen bir hafta girmedim azalmis buralar. Cabuk gitti herkes. Gruplar olabilir ama kalabalikta takip etmek zor. Burasi daha iyi bana gore cunku sonradan da gorsen sohbet kacmiyo dahil olabiliyosun.
Bizim doktor tavsiye etti. Ishal yapıyormuş o virüs çocukları. Karatay hoca herşeye karşı. O yüzden çokda dinlemiyorum artıkBen doğumdan sonra ikinciye regl oluyorum. Sütüm hiç şakır şakır akmadi ama regl.olunca da kesilmedi.
Üyelikleri geçici olarak pasife alınmış , bu da ceza almışlar demek
Bana da Aralık sonu rota, Şubat başı diğer asi dediler. Rotayı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. Bir zamanlar Canan Karatay yaptırmayın diyordu. Güncel durum ne bilmiyorum araştırmam lazım![]()
Kuru incir, kuru kayısı, kuru dut, karanfil, rezene,hurma hepsini kaynat demleRengarenk vermiştide deneyenler sütümü arttırdı demişlerdi. Ama içeriğini hiç hatırlamıyorum![]()
Her seferinde haklı çıkıyor amaBizim doktor tavsiye etti. Ishal yapıyormuş o virüs çocukları. Karatay hoca herşeye karşı. O yüzden çokda dinlemiyorum artık
Ben vurdurcam.
Canim be aktarda yaptırdım ama sut yapiyor mu bilmem gaz ićindi kimyon rezene ısırgan melisa papatya katti boza iyi diyorlar sut icin onu aldim bestlak damla bir de humana emziren anneler için çayBeybilerim şu süt yapan çay karışımını biri yazabilir mi. Bi türlü bulamadım.
Benim ilk bebek tüp bebek bir de bilmiyorum ki ne yapiyor bu insanlarOylesi bana denk gelmedi hic. Ne yapiliyo da oyle oluyo acaba?