2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benımde bıtıyor ıkı hafta sonra yenıden baslıyor ıkı gun suruyor az az gelıyor sonra kesılıyor. Normal mı acaba benimde aklıma takılıyor. 67 gun oldu dogum yapalı🤔
Benimde 66 gun oldu adetim 14gun once bitti ama 3 gundur falan kanamam.oluyor az az gunluk pedle idare edebiliyorum nerden cikti tekrar kanama anlamadim bende carsamba gidicem doktora bakalm

Benimde 66 gun oldu adetim 14gun once bitti ama 3 gundur falan kanamam.oluyor az az gunluk pedle idare edebiliyorum nerden cikti tekrar kanama anlamadim bende carsamba gidicem doktora bakalm
Neden olurmus bıtıp tekrar baslama acaba yazar mısın canım. Memleketteyım doktoruma ancak donunca gıdebılırım😞 rahım ancak toparlanıyo olabılır dıyorum ama korktumda acıkcası

Neden olurmus bıtıp tekrar baslama acaba yazar mısın canım. Memleketteyım doktoruma ancak donunca gıdebılırım😞 rahım ancak toparlanıyo olabılır dıyorum ama korktumda acıkcası
Tamam canim etiketlerim seni ogrenince benim tamamen gecmisti adet bile oldum bitti 4gundur birdaha basladi anlamadim bende

El pompası dahq verimsiz olur bence. Ben lansinoh kukkanıyorum elektrikli ikilisinden. Memnunum. Ama parasını düşünmesem philips avebt alırım. Hende sonra çıkanı çok iyiymiş 😍
Eğer prof birşey gerekşyorsada hastane tipi kiralayabilirsin medikallerden. M ile başlayan bi adı vardı, iyi diyolardı Ama unutthm. Madela mı ne
Bilmiyorum ki evdeyim aslinda ben sutumu sağmam gerekir mi

Ilk 3 ay bebeğini sünnet ettiren var mı? Nasıl geçti öneriyor musunuz?
51 günlükken yaptırdık biz. Çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Çok kolay atlattık.Yaptırdığımız gün ağrı kesici verdik sadece. Ertesi güne gerek kalmadı.Zaten çoğu vaktini uykuda geçirdikleri için kolay atlatıyorlar.

Yazamasam da okuyordum neler olduğunu şimdi ıssız kalmış burası. Kızım ilk defa 12 de uyudu bu saat oldu uyanmadı ve ben uyuyamıyorum garip bir his boşluğa düşmüşüm gibi oldu 😄 okuyacak yazacak vakit buldum onda da kimseler yok sanırım

51 günlükken yaptırdık biz. Çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Çok kolay atlattık.Yaptırdığımız gün ağrı kesici verdik sadece. Ertesi güne gerek kalmadı.Zaten çoğu vaktini uykuda geçirdikleri için kolay atlatıyorlar.
Çışini yaptığında çok ağlıyo diyolar korkuyorum bende :(

Ilk 3 ay bebeğini sünnet ettiren var mı? Nasıl geçti öneriyor musunuz?
Doğduğu günün ertesi günü yaptırdık ilk gün biraz ağladı cok ağrısı olmadı merhem dışında ilaç kullanmadık iyileşmesi ise 5-6 gün sürdü,mini kağıt bardakların tabanını cıkarıp kapattık ilk 3 gün

Ya süt yapan yiyecekler muhabbeti olmuş ben de tüm süt yapan yiyecekleri seviyorum. Boza, hurma, üzüm, incir hepsini seviyorum. Ama hiçbirini yemiyorum bu da tuhaf. Bu aralar hiçbirşey yemiyorum. Aç geziyoruz. Bu 3. Haftamız evde yalnızım. Bir de 4,5 yaşında abimiz var. Ben bu işi beceremiyorum galiba. Zar zor kahvaltı yapıyoruz. Öğle yemeği yok. Akşama zorla yemek yetiştiriyorum. Ev uçuyor. İlk defa yalnız çocuk bakıyorum diyebilirim. İlkinde hep birisi vardı. 3 yaşına kadar falan. Günde kaç kere ağlıyorum belli değil. Büyük oğlan hep aç. Anne karnıma birşey ver deyip duruyor. Çocuk abur cuburla doyuyor bu aralar. Buraya bile kaç günde bir bakabiliyorum. Neden bu kadar beceriksizim bilmiyorum.
Sizin yazinizi okuyunca rahatladim.7 yasinda oglum sabah canli dersi var kalkiyorum derse oturtup masaya yicrk bisiler birakip geri yatiyorum cunku bebek sabaha kadar uyumuyo sabah uyuyp ogleden sonra kalkiyo. Kahvalti hak getire. Cocuk ogle yemegi istiyo aciktim dio ben firsat bulup hazirlayana kadar ikindiyi geciyo ve vicdan azabim beynimi kemiriyo. Sozde oglan yalniz kalmasin die kardes yaptik ama olan gene ogluma oldu🥺 cok uzuluyorum yetisemedigim icin gun icinde hep agliyorum

Canim ben doktora gittim 3 aya kadar bu sekilde kanamalar normalmis 3ay sonra gecmezsse gel hormonlarina bakalim dedi bilgin olsun endiseye gerek yok😉

Canim ben doktora gittim 3 aya kadar bu sekilde kanamalar normalmis 3ay sonra gecmezsse gel hormonlarina bakalim dedi bilgin olsun endiseye gerek yok😉
Senden haber beklıyordum oyle uc aya evıme gıtmıs olurum zaten o zaman gıtmekte yarar var genede tesekkur ederım canım rahatladım☺️

Back