2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar bana bir kaçınız sut pompası varsa sutunu sag bak demisti sut pompası olarak ne aldınız ben wee aldim ama hiç sagmiyor sizin önerdiğiniz var mi philips istedim ama eczacim cok pahalı dedi 😀bunu dene dedi ama hiç memnun kalmadım el pompası mi alsam

Kizlar bana bir kaçınız sut pompası varsa sutunu sag bak demisti sut pompası olarak ne aldınız ben wee aldim ama hiç sagmiyor sizin önerdiğiniz var mi philips istedim ama eczacim cok pahalı dedi 😀bunu dene dedi ama hiç memnun kalmadım el pompası mi alsam
Canim bugün bim e gelen pompa daha önce de gelmişti, ben almıştım, memnunum. Denk getirirsen tavsiye ediyorum

Bayanlar rotavirüs asısı yaptırdınız mı?yaptırdıysanız hangisini acaba reklam olnayacaksa , ben hangisini yaptırsam kararsıx kaldım

Cok tesekkurler ,vakalar cok oldugu için doktora götüremiyorum,sanırım siz de eskişehirdendiniz ,doktora kontrole goturemeyince sormaya da cekindim 😞
Evet Eskişehirdeyim bende Halil köse ye götürüyorum Acıbadem de kendisi rotarix tek dozluk olandan yaptırın dedi öyle yaptırdık sağlık ocağına götürdük orası yaptı zaten damla ama hani kusarlar flan diye korktuk biz vermedik

Evet Eskişehirdeyim bende Halil köse ye götürüyorum Acıbadem de kendisi rotarix tek dozluk olandan yaptırın dedi öyle yaptırdık sağlık ocağına götürdük orası yaptı zaten damla ama hani kusarlar flan diye korktuk biz vermedik
Evet bizim dogum doktorumuz Halil köse idi ilk ay kontrolünde Mehmet kuşkuya geçtik Halil Köse o hafta hastanede yoktu.öyle de devam edecegiz gibi görünüyor cok tesekkur ederim ben de öyle yaptırayım

Slm kızlar doğum yapalı 50 gün oldu regl oldum ve aşırı bir kanama var. Bu şekilde aşırı kanamasınolan varmı normal bir durumudur. 2.gün ve azalmak bilmiyor. Doktora başvurmam gerekirmi

Evet bizim dogum doktorumuz Halil köse idi ilk ay kontrolünde Mehmet kuşkuya geçtik Halil Köse o hafta hastanede yoktu.öyle de devam edecegiz gibi görünüyor cok tesekkur ederim ben de öyle yaptırayım
Mehmet kuşku çok iyi bir doktormuş ama kendisi rahatsızmış sanırım sürekli ilgilenemez diye biz Halil beyle devam ettik. Rica ederim ne demek. 🌸
Slm kızlar doğum yapalı 50 gün oldu regl oldum ve aşırı bir kanama var. Bu şekilde aşırı kanamasınolan varmı normal bir durumudur. 2.gün ve azalmak bilmiyor. Doktora başvurmam gerekirmi
Bence gitmelisiniz en azından içiniz rahat eder benim 90 gündür kanamam devam ediyor ve ameliyat olacağım

Mehmet kuşku çok iyi bir doktormuş ama kendisi rahatsızmış sanırım sürekli ilgilenemez diye biz Halil beyle devam ettik. Rica ederim ne demek. 🌸

Bence gitmelisiniz en azından içiniz rahat eder benim 90 gündür kanamam devam ediyor ve ameliyat olacağım
Geçmis olsun canim neden ameliyat olacaksın

Benim de 50 güne yakin devam etti ama simdi 75 günlüğüm hic bir akıntı yok bakalim doktora da su virüsten dolayı gidemiyorum ki

Benımde bıtıyor ıkı hafta sonra yenıden baslıyor ıkı gun suruyor az az gelıyor sonra kesılıyor. Normal mı acaba benimde aklıma takılıyor. 67 gun oldu dogum yapalı🤔

Merhaba ben de daha doğum yapmadım s beden aldım doğumdan sonra muhtemelen 65filan olacağım olmaz mı acaba 🧐
Genelde doğum sobrası korse satanlar göbeğinizi ölçüp öyle almanızı istiyorlar. Benim gibi kafana göre alırsan elinde kalabilir 😁 owli nin sitesine bi bak istersen.

Benımde bıtıyor ıkı hafta sonra yenıden baslıyor ıkı gun suruyor az az gelıyor sonra kesılıyor. Normal mı acaba benimde aklıma takılıyor. 67 gun oldu dogum yapalı🤔

Benim ilk 20 günden sonra kesilmişti sonra 40. Günden üç dört günden az az geldi. Sonra yine gitti

El pompası dahq verimsiz olur bence. Ben lansinoh kukkanıyorum elektrikli ikilisinden. Memnunum. Ama parasını düşünmesem philips avebt alırım. Hende sonra çıkanı çok iyiymiş 😍
Eğer prof birşey gerekşyorsada hastane tipi kiralayabilirsin medikallerden. M ile başlayan bi adı vardı, iyi diyolardı Ama unutthm. Madela mı ne

Back