• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Biberon reddi yasıyorum ac ama mama yediremiyorum kasıkta almadı şırınga zten yanına ya bastırıyor napcam bilmiyorum beni emerken de kavga kıyamet zayıflicak cocuk
Kaşık biberon denedin mi? Olmadı Eds denesen

Kalça ultrasonu yaptıranlar kaç dakika sürüyor ? Bebeğin canını acıtan bir işlem yok değil mi ?

Bir de vakalar çok arttı çocuğu sağlık ocağına götürmek istemiyorum. Maalesef ikinci ay aşı zamanı yaklaştı
10 dk surmedi belki canim jelden surup bakiyolar hic can yakcak bi sey yok

Kızlar kalça usg kağıdına baktım da not düşmüşler 3 saat öncesinde beslenmeyecek diye yani bu benim bebeğimle imkansız uyutayım desem doğduğundan beri 3 saat uyuduğu ya bir ya ikidir. Ben anlamadım bu işi.
Bir de bebeğini yüz üstü uyutan var mı bizimki sadece yüz üstü uyuyor gündüzleri beşiğin başına oturuyoruz ama geceleri uyuruz diye sırt üstü yatırıyoruz 10dk geçmeden uyanıyor kucakta uyuyor o da tehlikeli oluyor ben de uyuyorum ister istemez ne yapacağız bilmiyorum
Canım ben besleyip gittim hiç de öyle birşey denmedi ne alaka acaba bezi açıp bakmıştı usgye çiş yapmasın diye mi öyle diyorlar 🤪

Canım ben besleyip gittim hiç de öyle birşey denmedi ne alaka acaba bezi açıp bakmıştı usgye çiş yapmasın diye mi öyle diyorlar 🤪
benim kagittada idrara skisik gelin diyordu ne yapcam ki cocuga cisini tut kizim diyemem ki ic organlarina da baktilar bizim

Biberon reddi yasıyorum ac ama mama yediremiyorum kasıkta almadı şırınga zten yanına ya bastırıyor napcam bilmiyorum beni emerken de kavga kıyamet zayıflicak cocuk
Eds yap canım ya da meme verirken enjektörü yandan ver

benim kagittada idrara skisik gelin diyordu ne yapcam ki cocuga cisini tut kizim diyemem ki ic organlarina da baktilar bizim
İdrara sıkışık olması ancak yeni emdiyse falan olur ne saçma alla alla 😕 ben idrar örneği vereceğim zaman emzirirken aparata tak o zaman yapar demişlerdi emzirirken de yaptı 🧐

İnternete baktım biraz tok ve altı temiz olmalıdır diyor.
Bana da galiba ortaya çiş yapmasın diye demişler gibi geliyor öyleyse kusura bakmıcaklar artık😁

Kızlar kalça usg kağıdına baktım da not düşmüşler 3 saat öncesinde beslenmeyecek diye yani bu benim bebeğimle imkansız uyutayım desem doğduğundan beri 3 saat uyuduğu ya bir ya ikidir. Ben anlamadım bu işi.
Bir de bebeğini yüz üstü uyutan var mı bizimki sadece yüz üstü uyuyor gündüzleri beşiğin başına oturuyoruz ama geceleri uyuruz diye sırt üstü yatırıyoruz 10dk geçmeden uyanıyor kucakta uyuyor o da tehlikeli oluyor ben de uyuyorum ister istemez ne yapacağız bilmiyorum
Benim ilk çocuğum çok gazlı bir bebekti, 20 günlükken bir tanıdığımız yüz üstü yatırdı çocuğu rahatladı hemen o günden beri hep yüz üstü yatmak istedi sırt üstü yatırınca hiç uyumazdı acemi annelik işte ben de dediğin gibi çok korkardım sabaha kadar başını beklerdim boğulacak bir şey olacak diye hatta hiç unutmam 3-4 aylık filandı çocuğu yüz üstü yatmaktan vazgeçiricem sırt üstü yatmaya alıştırıcam diye 1 gün hiç uyutmamıştım.. hiç gerek yokmuş şimdi 3 yaşını geçti hala yüzüstü yatmayı çok sever korkma canım birşey olmaz artık büyüdüler Allah korusun birşey olsa kendini kurtarabilir

Günaydın. Sen günaydın diyene kadar saatten haberim yoktu 😂😂 Artık saatlerimi oğlumun emzirme seansları ile açıklamaya başladım ben. 2. Emzirme zamanı 3. Emzirme zamanı gibi 😂😂
Ben de aynen saate bakıp günaydın dedim yoksa gece gündüz kavramı kalmadı bende 😂Günlerden ne hangi öğün bi aydır bunları bilmem😂

kizlar ya bir sey merak ediyorum simdi bizimki 60 gunluk olcak yani aslinda 2 ayi doldurdu 3ten gun alcak peki ozellik olarak 2aylik mi yoksa 3.ayin mi ozelliklerini gostermeye basliycak

Görünümü nasıl canım özelden atman mümkün mü yada akşam banyo yaptiricaz bende atabilirim. Int yorumlar korkuttu beni ya.insallah Bizimki de onemsizdir
Atarım canım uyansın bezini alırken çekerim biz de korkmuştuk çok şükür iyi haber aldık darısı başınıza inşallah

kizlar ya bir sey merak ediyorum simdi bizimki 60 gunluk olcak yani aslinda 2 ayi doldurdu 3ten gun alcak peki ozellik olarak 2aylik mi yoksa 3.ayin mi ozelliklerini gostermeye basliycak
2 ayın özellikleri tatlım.başını tutabilme göz teması yatay eksende takip seni tanıması sosyal gülümseme bunlardan fazlada bişi yok bu ay.

Back