Ya şimdi modum düştü birazcık doktor bana duphaston vermişti adeti düzene soksun diye ama sordum bunu kullanırken hamile kalırsam zarar verirmi yada engellermi hamileliği hayır bi sorun olmaz dedi ama bazı sayfalarda engellediğini söyleyenler olmuş ağrılarımda başladı adetim sökülücek heraldeHayirli be gülümolur olur o bebiş bi gobişe giricek
Ben iyiyim cok şükürGünaydın kızlar dün giremedim hiç baya konuşmuşsunuz okuyamadım nasılsınız
Doktoru dinle sen herkesin vucudu ayni tepki gostermek zorunda degil sana iyi gelir baskasina fayda vermez. .. hayir oyle olmasin adet olmaYa şimdi modum düştü birazcık doktor bana duphaston vermişti adeti düzene soksun diye ama sordum bunu kullanırken hamile kalırsam zarar verirmi yada engellermi hamileliği hayır bi sorun olmaz dedi ama bazı sayfalarda engellediğini söyleyenler olmuş ağrılarımda başladı adetim sökülücek heralde
Ne bilim kız prospektüftede düşüğü önlüyo tutunmaya yardımcı oluyo yazıyodu ben zokzoru dinliyim en iyisiDoktoru dinle sen herkesin vucudu ayni tepki gostermek zorunda degil sana iyi gelir baskasina fayda vermez. .. hayir oyle olmasin adet olma
Zokzoru dinleNe bilim kız prospektüftede düşüğü önlüyo tutunmaya yardımcı oluyo yazıyodu ben zokzoru dinliyim en iyisi
Valla ya insan biraz moral verirZokzoru dinlebaska konulardaki kadinlar resmen enerji emici
Valla ya insan biraz moral verir
Valla benim stresimi birazda bu site tetikledi takiii şuanki topiğe kadarolur mu oyle sey onlarin bssina ne geliyorsa istiyorlar ki hrrksin de basina gelsin son pozitif enerji bükücüler
İnşaAllah ya ne güzel içten söyledin Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla çabucak ☺☺Cok az kalmis benim normalde adetten 2 gun once de adet oluyorumsen insallah adet olmazsin bebis gelliirr bebiiiiisss
H3 kiz vallaha bi nebze bile olsa unutuyoruz derdimizi bazen isi gucu birakip burda takilmak istiyorumValla benim stresimi birazda bu site tetikledi takiii şuanki topiğe kadar
Aynen oyleLoriklorik
Herkesin içi buruk varsın olsuun dünyanın derdi biter mi derdimizden büyük Allah var Elhamdülillah
Biz kullarına istediğini veren de O (c.c) Rahman ve Rahim'dir.
Bizi hem güldüren hem içimizi burkan bazı olaylar gönderen de O (c.c) Âlîm herşeyi hakkıyla bilendir.
Canım bin şükür bugünümüzeAlemdeki her canlının Halîk'ına emanet ol, elbet kaderin üstüne bir Kader vardır.
Hayirli saglikli bir sekilde cok ammiiinnn
İnşaAllah ya ne güzel içten söyledin Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla çabucak ☺☺
B3n de soyliycem bundab sonra elim karnimda olamayan cücük le konusucamMerhaba
“bebeğim sağlıkla hayırla benimle “ bu cümleyi tekrarlamanın faydasını görmüştüm ben
EvetB3n de soyliycem bundab sonra elim karnimda olamayan cücük le konusucam
Kız ben her zaman elim karnımda konuşurum bebeğim neredesin gel artık diyeB3n de soyliycem bundab sonra elim karnimda olamayan cücük le konusucam
İnsana enerji veriyorsun inşaAllah bebeğine senin gibi enerji dolu olur benm içim geçmişHayirli saglikli bir sekilde cok ammiiinnn
1 yildir olmuyor ya cok rahatım olacagi varsa olurmus bu zaman kadar takdiri ilahi gereken herseyi yapitikEvet
kendinizi Sıkmadan rahatça
Konusmaya devam oyle olan bebekler daha cabuk konusurlarKız ben her zaman elim karnımda konuşurum bebeğim neredesin gel artık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?